Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Off Road Aracım Defender
aslında resimde fotojenik çıkmış : )
tedaş çıkması sanırım eski rengi açık mavi . bir önceki sahibi ustten spreylemiş beyaza. iç kışımlarda mavi yerle hala var. motor yürür iyi o da bana yeter
Ynt: İlk Off Road Aracım Defender
bu arada araç ta vinç var bolu da eski sahibi muayeneye soktu vinçli şekilde geçti ruhsatta da vinç le ilgili bir şey yok. vinç trafikte sıkıntı olur mu? polis çevirirse muayene gönderir mi?
astra ile soğucak a mart ayında kar nedeniyle çıkamayınca defender alalım dedik ))
Bugüne kadar off road merakımı hep tv lerdeki izci/ yol acik / zor yollar gibi programlarla veya atv safarilerle ve en kötü yol olan astra j hb ile doğaya çıkarak ki en kotu yolu da bu oldu gidermeye çalıştım. 4...
Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı?
istanbulda çift kabine cesaret edemediğim için defender alıyorum Inşallah bir araca kaparo verdik muayenesi eksikmiş. muayene işlemi bitince satışını alacağım
Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı?
1900 tl yıllık değil mi?
yani 900 /900 olacak
bir de kasko değerini örnek gösterip bir alt dilime alınması var sanırım
bu 4x4 pick up lara otomobil vergisi hülya avsar gibi unlulerin bize hediyesi biliyorsunuz değil mi? bu...
Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır üzerinde düşündüğüm bir konu var. tek araç 4x4 pick up la İstanbul da idare edilebilir mi? şuan 2012 astra hb 1,3 dizel aracım var. aracımdan da gayet memnunum ama aklımdaki off road aracı sahibi olma haftasonlarını doğa ile başbaşa geçirme fikrini de bir türlü...
arkadaşlar selam,
sıfır 4x4 L 200 75.000 tl civarında iken 2011 ler 40.000-45.000 arasında görünüyor.
2 sene de neden bu kadar fiyatlar düşüyor herhangi bir fikri olan var mı?