Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
forumda pek aktif görünmesem de ki nedeni henüz arazi aracı almamış veya alamamış olmamdan dolayıdır : ) forumu yakından takip edip gezileri, yeni katılan araçlar, defender yapım hikayeleri vs bakıyorum. off road aracı satın alma ve off road yapma merakı son bir senedir...
arkadaşlar,
aşağıdaki link te navaralar var 20000 tl civarı emniyet çıkışlı imiş.
fiyat aşırı ucuz geldi ama sanırım motorlar falan bitiktir bir de 2006 model için 2300 tl mi senelik vergi 1500 tl mi oluyor...
Ynt: L200 Vergileri Hakkında
Vergi isi gercekten sikinti, cumartesi gunu 4x4 l 200 bakmaya galerinin birine gittim adamlarla on pazarlik benim arabayi kaca sayarsin bu araba kaca olur falan arabanin vergisi nw kadar diiye bi sorguladik yillik 2600 tl. Zaten cumartesi ilk soku yasamistim mazota...
Ynt: ILANDAKI DEFENDERLE ILGILI DEĞERLI YORUMLARINIZA IHTIYACIM VAR
istanbul dayım o yuzden gidip görmek biraz sıkıntı. evet kalorifer gerçekten ilginç yerde üzerine çaydanlık koyup tam çam içmelik yer olmuş.
Arkadaşlar merhaba,
aşağıdaki linkteki ilanda defender var fiyat cazip geldi . ancak defender in acemisi olduğumuz için engin tecrübe ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizce alınır mı? sadece hidrolik direksiyon eksik o da sanırım 1500 tl civarı mal olabiliyor...
Ynt: 15.000 / 17.000 tl arası defender
Banka ile olan kredi tutarı anlaşmazlığı nedeni ( vade, faiz oranı, kredi tutarı vs vs ) ile defender sahibi olma sevdamı biraz ertelemek zorunda kaldım : (((( siteyi takip e devam : ) cevap yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler özellikle Erdoğan...
Arkadaşlar selamlar,
siteye geçen yaz üye oldum zaman zaman takip ediyorum. Üyelerin dayanışması ve bilgi paylaşımları gerçekten çok güzel.
15.000 / 17.000 tl arası defender arıyorum şu an illaki benzin/lpg veya dizel olsun diye bir ayrımım yok ama pick up kasalı defender görünüş olarak...