Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Arkadaşlar, Hayatımı istediğim gibi, özgür yaşarım. Bana bunun iftirasıyla da hiçbir halt yapamadılar arkadaşlar. Dilediğim gibi özgür olup, özgür hayatımı istediğim gibi yaşamaya hakkım var. Herkes de buna hakkım olduğunu biliyor.

2. yugun

Hayatımı inandığım değerler çerçevesinde özgür yaşıyorum. Ben dostluğa arkadaşlığa inandım. Kampçı dostlarımın varlığıyla kıvandım.
  3. yugun

Evceezimde internetten güzel müzikler (Radyo-JOYFM) dinlemece...

4. yugun

Ayaş'taki evi bir siteden tutacağım. Site tarzı yaşamı severim. Evi tutacağım sitenin küçük bir marketi de var.
  5. yugun

Geçen gün Ayaş'a gittiğimde şans eseri AYAŞ Pazarına denk geldim. Türlü türlü yiyecekler satılıyordu. Fiyatları ucuz değildi. Uzun süredir Pazara uğramamıştım. Ayaş Pazarı güzel. Verimli memleket pazarı.

6. yugun

İnsanların yararı için kurduğum çoğunluğu kendi kampçı dostlarımdan kurulu EGEKAMP adında bir grubum var. Grubumuz özgür bir platformdur. Kampçı dostlarımın yüksek yararı için bu grupla ilgilenmeye devam edeceğim. Siz de bir kampçıdostsanız hadi içeri girin...

7. yugun

Kampçı dostumun değerini bilirim. Kimseyi yarı yolda satışa getirmem. Arkadan konuşmuyorum.
  8. yugun

Onurlu bir Türk öğretmeniyim. Yerli ve Milliyim. 25 Yıldır Kampçı ve Karavancıyım. Çokları ile aynı kampta bulundum. Çokları ile Ateş başında muhabbet ettim. Yalnız da takılırım ve bunu da dert etmem.
  9. yugun

Ben bir şizofreni hastasıyım ve hayatımı psikiyatristlerime borçluyum. Kendilerini buradan saygıyla selamlıyorum. Teşekkürler Dr. Bayezıt Garip. Dr.Rahmi Cihan ve sayamadığım tüm diğerleri.

10. yugun

Gel gör beni beni, Aşk N'eyledi... Derde griftaar eyledi...

11. yugun

Günde iki biracık içiyorum. Akşamdaaaaaaaan Akşama. Benimkisi Alkolizm değil. Canım istemezse içmem. Ama istiyor canım gel gör ki...
  12. yugun

Ben Kampçıdostları olan bir insanım. Ne mutlu bana!

13. yugun

Bugün Kampçıdostum Ahmet EFE çok sıkılıyorum dedi. Atla gel bir kahve içelim dedim. Gelmedi :(
  14. yugun

Motokaravan Seçi̇mde Tereddüt Ediyorum

Motokaravanlar da o kadar cin cins ki bir doblo da motokaravan olabiliyor kocaman bir otobüs te. Hepsi B ehliyetle kullanılabiliyor bu da işin garip bir yanı. Karavanın arkasına büyük bir çekme karavan da taksanız, küçük bir çekme karavan da taksanız o araç ancak arabanızın dönebileceği yerden...
  15. yugun

Ev eşyalı da olsa üç kira depozito veremem. Benim verebileceğim depozito bir kira olabilir ancak.

16. yugun

Hepimiz insanız. Önemli olan bu gökkubbe altında hoş bir sada bırakabilmek. Ayrıldığım yerlerde hep iyi kalpli güzel bir insan olarak hatırlanıyorum. Bu bir insan için güzel bir duygu. Önemli olan toplumda sizden aşağıda olanların sizi nasıl gördüğüdür. Örneğin evinizi temizleyen insan acaba...
  17. yugun

Bütün cumartesi birisini bekledim. Adam evi için ilana yazmadığı halde 60000 depozito istedi. Ben de kendisine hayırlı işler dileyip kapattım. Bazen şaşıyorum bu Dünya mı çılgın yoksa ben mi çılgınım diyorum kendi kendime...
  18. yugun

30000+ Mesaj, Kutlu Olsun!

Teşekkür ederim. Sevgilerlee...

19. yugun

Ayaş içindeki yollar çok dik rampalardan oluşuyor. Araba bile çıkmakta zorlanıyor.
  20. yugun

30000+ Mesaj, Kutlu Olsun!

Merhaba arkadaşlar... Gezenbilirde 30000'inci mesajımı yazmışım. Hayırlı uğurlu olsun. Katkılarımın uzun yaşaması ve kaybolup gitmemesi dileğimle... Ayrıca dostluğun ve kampçıdostların değerinin bilinmesi dileğimle... Tüm kampçıdostlara sevgilerlee!...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri