Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Benim için hiçbir şey sağlıklı olmaktan önemli değil. Falanca arkamdan bir şey mi demiş? Demiştir arkadaşlar. İnanın umrumda bile değil...

2. yugun

Kimseye bir zararım dokunmadığı sürece istediğim gibi olup yaşamaya hakkım var. Kimse de bana bunlarla bir halt yapamadı arkadaşlar...
  3. yugun

Özgür bir adam olduğumu ve özgür yaşadığımı herkes biliyor.

4. yugun

Arkadaşlar, Ben kendi halinde yaşayıp giden bir adamcağızım. Bana iftira eden tiplerle de hiçbir şey yapamadılar. İstediğim gibi hayatımı özgür yaşadım. Kamplarımı kendi kendime yapıyorum. Kimseden en ufak bir şey istediğim yok. Son derece de onurlu yaşayan bir insanım. Kendimi korumak için...
  5. yugun

Bugünlerde Ayaş'tan ev bakınıyorum kendime. İnsanın oturacağı güzel bir evi olmalı.

6. yugun

Bugün İş Bankası'nda bankacı hanımefendi vardı. O da Eryaman'dan gelip gidiyormuş. Ben evi Ayaş'ta tutmaya karar verdim. Uygun bir evcik bakınıyorum kendime...

7. yugun

Bugün Güçlü ile Ayaş'a gidip geldik. Bir süre gelmelerimiz gitmelerimiz sürecek böyle...
  8. yugun

Hotel California dinlemece... Güzel müzik, Güzel hayat...
  9. yugun

Doğrudur haklısınız, Ayaş Beli ve Aysantı geçidi var yanlış hatırlamıyorsam. Kısacık yol ama rampa. Ayaş'tan da şehre gidip gelme olanağı var. Ama Yenikent gibi olmaz hiçbir zaman...

10. yugun

Taşınma masrafı da çok ağır. Ama uzun vadede işe uzak oturmanın maliyeti yekün tutabilir.

11. yugun

Bir daha düşündüm de, Ayaş'ta kalma meselesini yeniden düşüneceğim. Yol parasından ekonomi olacak hakkaten...
  12. yugun

Ayaş'ta kalsam yine evimi temizletecek birini bile bulamayacağım ben bunu biliyorum. Daha çok şehre yakın bir yer olması daha iyi benim için...

13. yugun

Ayaş küçük bir yer ve çok güzel yerler yok. Yenikent daha şehirsi, daha gelişmiş bir yer. Ankara'ya da daha yakın. Sonuçta ne olursa olsun şehir imkanları daha farklı. Örneğin ben yakın çevresinde rahat rahat yürüyüş yapabilmeliyim. Bakkalıyla çakkalıyla muhabbet edebilmeliyim. Kendi...
  14. yugun

Bugün eski okulumda derslerim var. Artık burası eski okul olarak kalacak. Yeni bir okulda yine, yeni, yeniden...
  15. yugun

Ben Yücel Hoca'yım. Benimle dost olanın dostuyum...

16. yugun

Kervanın mı var?
  17. yugun

Ayaş yollarında... Hey...
  18. yugun

Bir tane ev buldum. Toki konutlarında, yarın gidip bakacağım.

19. yugun

Son derece de güzel, onurlu, dik duruşlu bir insanım. Hayatımı da çok güzel yaşadım.
  20. yugun

İstediğim gibi de özgürce yaşadım hayatımı... Bana dedikodu ile bir halt yapamadılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri