Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Ben kendi halinde yaşayıp giden bir adamcağızım.
Bana iftira eden tiplerle de hiçbir şey yapamadılar.
İstediğim gibi hayatımı özgür yaşadım.
Kamplarımı kendi kendime yapıyorum.
Kimseden en ufak bir şey istediğim yok.
Son derece de onurlu yaşayan bir insanım.
Kendimi korumak için...
Bugün İş Bankası'nda bankacı hanımefendi vardı. O da Eryaman'dan gelip gidiyormuş. Ben evi Ayaş'ta tutmaya karar verdim. Uygun bir evcik bakınıyorum kendime...
Doğrudur haklısınız, Ayaş Beli ve Aysantı geçidi var yanlış hatırlamıyorsam. Kısacık yol ama rampa. Ayaş'tan da şehre gidip gelme olanağı var. Ama Yenikent gibi olmaz hiçbir zaman...
Ayaş küçük bir yer ve çok güzel yerler yok. Yenikent daha şehirsi, daha gelişmiş bir yer. Ankara'ya da daha yakın. Sonuçta ne olursa olsun şehir imkanları daha farklı. Örneğin ben yakın çevresinde rahat rahat yürüyüş yapabilmeliyim. Bakkalıyla çakkalıyla muhabbet edebilmeliyim. Kendi...