Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu
birde yüzeylerin düzgünlüğü nasıl anlaşılacak blok sökmem mi gerekiyor seyit bey willys paçalarını en ucuz ve kaliteli parçaları nereden almam gerekiyor bildiğiniz bir adres varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim size çok teşekkür ederım
seyit bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi çok önemli blok ta ve kapakta çatlak yok baktım ama saplamalar bayaği eski ve uzama yapamaya musayitler büyük olasılıkla saplamalar sıkınca ve motor ısınınca uzama yapıyorlar bu saplamalar nereden...
çok kafam takıldı söktüm üst kapağı 2 pıstonla 3 pıton arası yanmış her zamanda annı yer yanıyor kapakta sorun yok gözukuyor ama üst kapak saplamaları gevşek gibi duruyordu bundan olabilir sanıyorum bılokta atıklık varsa odamı tarışlanacak
termostat yok söktüm 6 kanat pervane var devirdayım sorunsuz çalişiyor yapmadığım bir şey olmalı.. yağını değiştirdim arabayı park ettım yağ çubuğunu çektim gir renge dönmüştü su karıştırmış duran araba conta nasıl yakar bunu bir açıklamsı...
seyit bey bulok ve üst kapağı sızdırmazlığa soktum çatlak yok dediler motor cok ıyı durumda ama conta meselesını çözemedim
Ynt: 54 Willys !... Alınır mı?..
arkadaşim benım araçim hurdaydı sanayı ye bile almadılar simdi ise mükemmel bir arazi araci bir kere masrah yaparsın dahada masrah cıkarmaz ben kefilim benım aracıma bak 1954 model ve orzınal ben aracımın şartlarını cok zorluyan bir yapım var heleki arazıde...
1954 model willys aracımın motorunu yenılıyorum parçalara ihtıyacım var en uygun sekılde nerden teymın edebilirim arkadaşlar bilgiğimiz yerler varmı pistom takımı siboplar vb...
Ynt: Satılık - 1945 Model Willys
şuan motor yaptırıyorum yenıden sıfır sanzuman takıyorumm çok güzel olacall bursa artvınn yapmayı düşünüyorummm eylenceli olacak