Arama sonuçlarınız

1. bahta08

willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu temel cota kulanıyorum orjınalı nerde bulabılırım teşekurler

2. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu bolk söküllünce pistonlar dağılması lazımmı kafayı yemek üzereyım her usta başka konuşuyor
  3. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu birde yüzeylerin düzgünlüğü nasıl anlaşılacak blok sökmem mi gerekiyor seyit bey willys paçalarını en ucuz ve kaliteli parçaları nereden almam gerekiyor bildiğiniz bir adres varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim size çok teşekkür ederım

4. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu seyit bey korozyon ne demek berde bildiğiniz biryer varsa saplamaları ordan alıyım
  5. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu seyit bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi çok önemli blok ta ve kapakta çatlak yok baktım ama saplamalar bayaği eski ve uzama yapamaya musayitler büyük olasılıkla saplamalar sıkınca ve motor ısınınca uzama yapıyorlar bu saplamalar nereden...

6. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu çok kafam takıldı söktüm üst kapağı 2 pıstonla 3 pıton arası yanmış her zamanda annı yer yanıyor kapakta sorun yok gözukuyor ama üst kapak saplamaları gevşek gibi duruyordu bundan olabilir sanıyorum bılokta atıklık varsa odamı tarışlanacak

7. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu saplamalar sırasına gör sıkılmalı dedımız sırası varmı onların birde temel conta kulanıyorum
  8. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu termostat yok söktüm 6 kanat pervane var devirdayım sorunsuz çalişiyor yapmadığım bir şey olmalı.. yağını değiştirdim arabayı park ettım yağ çubuğunu çektim gir renge dönmüştü su karıştırmış duran araba conta nasıl yakar bunu bir açıklamsı...
  9. bahta08

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu seyit bey bulok ve üst kapağı sızdırmazlığa soktum çatlak yok dediler motor cok ıyı durumda ama conta meselesını çözemedim

10. bahta08

alma nede nım benım motor 5 ayda bir silindir kapak contası yakıyor çözümü varsa lütfen yazın

11. bahta08

1979 Jeep CJ5 Motorunu A'dan Z'ye Sıfırladık ( Başkan Jeep)

hayırlı olsun kkardeşş güle güle kulan
  12. bahta08

arkadaşlar yardımınıza ıhtıyacım var

willys harıka motorum sibop ayar ıkac acaba sıtamdartı

13. bahta08

54 Willys !... Alınır mı?..

Ynt: 54 Willys !... Alınır mı?.. arkadaşim benım araçim hurdaydı sanayı ye bile almadılar simdi ise mükemmel bir arazi araci bir kere masrah yaparsın dahada masrah cıkarmaz ben kefilim benım aracıma bak 1954 model ve orzınal ben aracımın şartlarını cok zorluyan bir yapım var heleki arazıde...
  14. bahta08

yeni bir motor topluyorum yardımcı olurmusunuz

1954 model willys aracımın motorunu yenılıyorum parçalara ihtıyacım var en uygun sekılde nerden teymın edebilirim arkadaşlar bilgiğimiz yerler varmı pistom takımı siboplar vb...
  15. bahta08

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım merhaba arkadaşlar bende de bir ayarsiz var

16. bahta08

Satılık - 1945 Model Willys

Ynt: Satılık - 1945 Model Willys şuan motor yaptırıyorum yenıden sıfır sanzuman takıyorumm çok güzel olacall bursa artvınn yapmayı düşünüyorummm eylenceli olacak
  17. bahta08

satılık marka [harika motor ] arıyorum

ikinci el olabilir sifir olabılır
  18. bahta08

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım sınan bey içerisine bir giran su almıyor allah razı olsun yapandan tam ıkı senılır tır bıranda 1,200

19. bahta08

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım üstunde o şekildeydi bende ellemedim
  20. bahta08

Satılık - 1945 Model Willys

aracim 1945 model kendım topladım üstü acılıyor ilgilenenler bana ulasa bılırler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri