Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping Arkadaşlar, Belki bir çok arkadaşımız bilmiyordur ama şu gerçeği vurgulamak istiyorum. Ülkemizde artık kimse kamp yeri açmak istemiyor, açanlarda çadırla gelen kampçılara ilgi gösteriyor, zira onlardan para kazanbiliyor. Kamplar kapanırken yeni açılan bir kampı yerden yere...

2. supergezgin

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping İlhan bey, Bende farkındayım, ancak Meliha hanımın başına gelenin fiat listelerinde "geceleme" değil, "gün" olarak yazdıklarının açığa çıkması için yazdım. Büyük bir ihtimalle onlar 24+24+ilave bir kaç saat kaldıklarından dolayı 3 günlük ücret ödemek zorunda bırakılmışlar...
  3. supergezgin

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping Arkadaşlar, Bilgiyi doğrulamak için Saros kampa yazdım. Aldığım cevabı yorumsuz olarak aşağıda veriyorum. saygılarımla Erdal Ötügen Sorduğum soru: Fiat tablonuzda TL/gün olarak belittiğiniz fiatlandırmaya göre bir gece kalındığı zaman 2 gün ücreti ödenecek diye mi...

4. supergezgin

Motokavan/kampervanlar İçin Güncel Hız Sınırı.

Ynt: Motokavan/kampervanlar İçin Güncel Hız Sınırı. Arkadaşlar, Küçük bir ilave bilgi: DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Hız Kuralları Hız sınırları Hız Sınırlarına Uyma ve Hızın Gerekli Şartlara Uygunluğunu Sağlama Madde 101-Sürücüler aksine bir karar alınıp işaretlenmemişse bu Yönetmeliğin 100 üncü...
  5. supergezgin

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Arkadaslar, Rahmetli Hüseyin agabeyimizin cenazesi, Karacaahmet Sakirin camisinden Persembe ikindi namazindan sonra kaldirilacaktir. Degerli dostumuzu son yolculugunda yanliz birakmayalim. Saygilarimla Erdal Ötügen

6. supergezgin

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Arkadaşlar, Değerli dostumuz, duayen arkadaşımız, Asya KKD onursal başkanımız ve abimiz Sayın Hüseyin Pelit'i bu akşam kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, dost ve yakınlarına sabırlar dileriz. Cenazesi Perşembe günü kaldırılacaktır. Yer ve saatini sizlere bildireceğim. Rüzgar artık...

7. supergezgin

Dostumuz Hüseyin Pelit "Rüzgar" Rahatsızlığı Nedeniyle Hastaneye Kaldırılmıştır

Arkadaşlar, Çok sevgili dostumuz ve Karavancı duyenlerimizden Hüseyin Pelit bey rahatsızlığı dolayısı ile uzun zamandır hastahanede yatmaktadır. Durumu an ve an takip edilmekte olup ciddi rahatsızlığı devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor ve bir an önce sağlığına kavuşması için dua...
  8. supergezgin

Karavan Kullanımında Ehliyet Sorunu

Ynt: Karavan Kullanımında Ehliyet Sorunu Arkadaşlar, Yanlış bir bilgi var, hemen düzelteyim. M1 sınıfı şöför dahil 9 kişi ve 3500 kg. araç sınıfıdır. B ehliyeti ile 3500 kg üstü ( 5000 kg'a kadar) araç kullanamazsınız. Bu araçların sınıfı M2 veya M3 olarak ruhsata işlenir. 3500 kg'dan ağır...
  9. supergezgin

Günlük Harcanan Akım için , Solar Panel Güçü ve Akü Kapasitesi Hesabı

Ynt: Günlük Harcanan Akım İçin , Solar Panel Güçü Ve Akü Kapasitesi Hesabı Niye jel akü ? Ben Marin tipi akü tavsiye ediyorum. Yıllardır Marin akü kullanıyorum. Ayrıca büyük aküyü (300 Amp.) güneş paneli ile tam doldurma şansınız hiç yok. Yarım dolu akü ömrü ise çok kısalır. Saygılarımla...

10. supergezgin

Radyo Cografika'da Karavan Sohbeti

Ynt: Radyo Cografika'da Karavan Sohbeti Arkadaşlar, Yayın saati, tanıtım resminin sağ üst köşesinde var diye yazmamıştım. 14:00 - 16:00 saatleri arasında. İstanbul dışından çekip çekmeyeceği konusunda ne yazık ki bir bilgim yok. Saygılarımla Erdal Ötügen

11. supergezgin

Ötv Ve Karavan Tanımı İçin Kanun Teklifi

Ynt: Ötv Ve Karavan Tanımı İçin Kanun Teklifi Arkadaşlar, Karavan sektörünün sorunları hakkındaki kapsamlı rapor dosyalarımız ilgili tüm bakanlıklara iletildi, ancak şu an için bu sektöre sıcak bakılmadığından girişimlerimiz çok fazla somut sonuçlar vermiyor. Kazanımlarımız oluyor ama yeterli...
  12. supergezgin

Radyo Cografika'da Karavan Sohbeti

Değerli Arkadaşlar, Bu cumartesi günü Radyo Cografika Rock FM 94.5 'da karavan konusunda bir sohbet programımız olacak. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Saygılarımla Erdal Ötügen https://www.facebook.com/#!/radyocografika?fref=ts

13. supergezgin

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Metin bey, Sözünü ettiğiniz Yoncalı Kaplıca tesisileri ile ilgili yetkili bir arkadaşın (Belediye veya Tesis sorumlusu) telefon ve isimlerini temin edebilirseniz kendileri ile görüşmek isterim. Saygılarımla Erdal Ötügen
  14. supergezgin

Ötv Ve Karavan Tanımı İçin Kanun Teklifi

Ynt: Ötv Ve Karavan Tanımı İçin Kanun Teklifi Arkadaşlar, Nisan ayı ortalarında Millet vekilleri ile Karavan sektörü konusunda kanun teklifi verilmesi konusunda görüşmeler yaptık ve kendilerine sorunlarımızı içeren bilgileri verdim. Amacımız şu aşamada kanunların değişmesi değil, bu pek mümkün...
  15. supergezgin

Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye 10 gün önce oradaydım, gerçekten kampta olduğunuzu hissediyorsunuz. Sessizlik, güven, huzur ve temizlik. Mutlaka kalınması ve görülmesi gerekiyor. Ülkemize gelen neredeyse tüm yabancılar buraya boşuna uğramıyorlar. Saygılarımla Erdal Ötügen

16. supergezgin

Sevgilerimle...

Ynt: Sevgilerimle... Böyle zerafet, felsefe ve inceliğe hasret kalmıştık. Hoş geldiniz "hiç"
  17. supergezgin

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Mustafa bey, Yazılanların yorumu bence yanlış yapılıyor. Bizler geçtiğimiz yıllarda İçanadolu gezisi yaptık. Bir çok il ve ilçede karavanının önünde bira veya bir kadeh şarap bulunduran arkadaşlarımıza dışarıdan uyarılar yapıldı, bölgelerinde alkol...
  18. supergezgin

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Arkadaşlar, Levent beyin yazdıklarına destek olmak açısından bende Taraklı Belediyesi ve halkından, özgürlüklerin kısıtlanması anlamında hiç bir olayla karşılaşmadık. Haklarını yemeyelim. Sahanın sunni çimlendirilmesi doğrudur, bu bir bahane değildir...

19. supergezgin

Yeni Bir Kamp Karavan Alanı...

Ynt: Yeni Bir Kamp Karavan Alanı... Arkadaslar, Ben o yazi ile ilgili düzeltici uyarimi kendilerine yaptim. Ada kampi örnek almayin, orasi artik beach olarak kullaniliyor. Ülkemizde 1000 civarinda karavan ve 30 civarinda vasat kamp var. 10.000 rakami ise tamamen abarti. Ortalama fiatlar ise...
  20. supergezgin

Ynt: 3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103592.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR