Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli Arkadaşlar,
Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Taraklı Karavan Festivali için yaptığımız görüşmeler sonucunda bu yıl yine aynı yerde 13-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceğiz. İsteyen arkadaşlarımız yine daha önce olduğu gibi erken gidebilirler.
Geç duyuruda bulunma ve...
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
Mustafa bey,
2013 geziniz için sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.
Bizlerde Polonya Slawa Rally'si için 27 Temmuzda yola çıkacağız ve 32 gün sürecek bir Doğu Avrupa gezisi yapacağız. Bizim Programımız ana hatlarıyla;
Sofya, Belgrad, Budapeşte...
Ynt: Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!
Uğur bey,
Belirttiğim tonajlar sizin giridiğiniz tolerans bölgesini gösteriyor, yani verilen toleransları % 5 - % 10 arası aşmışsınız, ceza tutarınızın;
65/1-b(a) Azami yüklü ağırlığı veya izin verilen azami yüklü ağırlığı %5'ten % 10...
Ynt: Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!
Uğur bey,
Ağırlık limitleri uygulaması daha önceden de söylediğimiz gibi doğrudur. Ancak benim görüştüğüm yetkililer "Karayolları Trafik Kanunun 65/1-b(a)" maddesine göre cezayı yalnız ticari faaliyette bulunan kişilere (aracı N sınıfı...
Değerli Arkadaşlar,
bu Yılki İlkbahar Buluşması İçin Oluşturulan Listeden Bazı Eksiklerimizle Birlikte Sonradan Katılan Arkadaşlarımızla 32 Ünite Olduk Ve Cuma Gününden İtibaren Belediye Başkanımız Tarafından Tahsis Edilen İznik Su Sporları Klubünün Alanında Toplanmaya Başladık.
alan Küçük...
Ynt: İzmir Kamp Karavan Dreneği Pamukkale Gezisi 20.04.2013
Gürsel bey,
Ne yazık ki bu sefer etkinliğinize katılamayacağı. Katılacak olan arkadaşlarımıza etkinlikte ve etkinlik sonrası yapacakları tatilde iyi eğlenceler diliyorum.
Saygılalrımla
Erdal Ötügen
Ynt: Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri
Merhaba,
Karayolları Kanununa göre
"Karayollarında yapılacak sabit veya seyyar ağırlık kontrolü esnasında, aracın azami yüklü ağırlığının en çok... ve yine başka bir maddesinde
a) Taşıma sınırı üstünde yolcu alınması,
b) Azami yüklü...
Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ
Arkadaşlar,
İzmir KKD tarafından düzenlenen tanışma etkinliği 35 karavan ve 21 oda ile 110 kişiye ulaştı. Sıcak sohbetlerin yapıldığı, neşeli bir akşam yemeği ve kahvaltı ile bu yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdik.
Etkinliği düzenleyen...
Ahmet bey,
Etkinliği İzmir KKD düzenlediği için kendi içlerinde sanıyorum bilgilendirme yapıyorlardır. Etkinliğe bu gurubun dışında katılmak isteyen arkadaşlarımız belki buradan katılacağını bildirmeleri yeterli olur diye düşünüyorum...
Hüsyin bey,
Kader'in gelmesi şüpheli, annesi düştü ve bacağını kırdı, bu gün ameliyat oldu ve protez takıldı, belki bakım sorunu nedeniyle yanında kalması gerekebilir. Ama siparişleri getirmeme bir engel yok...
Saygılarımla
Hüseyin bey merhaba,
Listeye ben de adımı yazdırdım, bir engel çıkmaz ise oradayım.
Saygılarımla
Erdal Ötügen
Arkadaşlar,
İzmir KKD yeni yönetim ile birlikte etkinliklerini artırmakta ve yeni yeni karavancı dostları arakarına almaktalar. Bu kapsamda bir etkinlikleri daha olacak. O tarihlerde yolu oradan geçip de katılmak isteyen arkadaşlarımızın bilgisine.
Saygılarımla
Erdal Ötügen
İZMİR KAMP...
Arkadaşlar,
Asya Kamp Karavan Derneği Genel sekreteri Avk. İlhan Kubilay’ın Babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün Van’dan kaldırılacaktır. Allahtan rahmet diler, yakınlarına başsağlığı dileriz.
İlhan Kubilay Cep: 0532 612 98 49
Erdal Ötügen
Ynt: Mazideki Yerli Malı Karavanlar ve Karavan Nostaljileri
Bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır ama Kilyos resmi ile ilgili küçük bir bilgi.
1973 yılında TKKD tarafından Türkiye'de ilk düzenlenen FICC Rally resmidir.
Saygılarımla
Erdal Ötügen
Ynt: Geçmiş olsun
Hayti beyi evinde ziyaret ettim, taburcu oldu. Şu an için oldukça iyi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar diliyorum.
Erdal Ötügen
Ynt: Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler
Hüseyin bey,
Dileklerinize katılıyor ve bende Gezenbilir üyelerine sağlık, mutluluk, başarı ve bol gezili yeni bir yıl diliyorum.
Erdal Ötügen