Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

Değerli Arkadaşlar, Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Taraklı Karavan Festivali için yaptığımız görüşmeler sonucunda bu yıl yine aynı yerde 13-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceğiz. İsteyen arkadaşlarımız yine daha önce olduğu gibi erken gidebilirler. Geç duyuruda bulunma ve...

2. supergezgin

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Erdal Ötügen
  3. supergezgin

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Mustafa bey, 2013 geziniz için sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Bizlerde Polonya Slawa Rally'si için 27 Temmuzda yola çıkacağız ve 32 gün sürecek bir Doğu Avrupa gezisi yapacağız. Bizim Programımız ana hatlarıyla; Sofya, Belgrad, Budapeşte...

4. supergezgin

Başınız Sağolsun Vural Bey..!

Ynt: Başınız Sağolsun Vural Bey..! Vural bey, Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Erdal Ötügen
  5. supergezgin

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Ynt: Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...! Uğur bey, Belirttiğim tonajlar sizin giridiğiniz tolerans bölgesini gösteriyor, yani verilen toleransları % 5 - % 10 arası aşmışsınız, ceza tutarınızın; 65/1-b(a) Azami yüklü ağırlığı veya izin verilen azami yüklü ağırlığı %5'ten % 10...

6. supergezgin

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Ynt: Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...! Uğur bey, Ağırlık limitleri uygulaması daha önceden de söylediğimiz gibi doğrudur. Ancak benim görüştüğüm yetkililer "Karayolları Trafik Kanunun 65/1-b(a)" maddesine göre cezayı yalnız ticari faaliyette bulunan kişilere (aracı N sınıfı...

7. supergezgin

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Değerli Arkadaşlar, bu Yılki İlkbahar Buluşması İçin Oluşturulan Listeden Bazı Eksiklerimizle Birlikte Sonradan Katılan Arkadaşlarımızla 32 Ünite Olduk Ve Cuma Gününden İtibaren Belediye Başkanımız Tarafından Tahsis Edilen İznik Su Sporları Klubünün Alanında Toplanmaya Başladık. alan Küçük...
  8. supergezgin

İzmir Kamp Karavan Dreneği Pamukkale Gezisi 20.04.2013

Ynt: İzmir Kamp Karavan Dreneği Pamukkale Gezisi 20.04.2013 Gürsel bey, Ne yazık ki bu sefer etkinliğinize katılamayacağı. Katılacak olan arkadaşlarımıza etkinlikte ve etkinlik sonrası yapacakları tatilde iyi eğlenceler diliyorum. Saygılalrımla Erdal Ötügen
  9. supergezgin

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Levent bey, Benide ilave edebilirsiniz, tek kişi

10. supergezgin

Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri

Ynt: Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri Merhaba, Karayolları Kanununa göre "Karayollarında yapılacak sabit veya seyyar ağırlık kontrolü esnasında, aracın azami yüklü ağırlığının en çok... ve yine başka bir maddesinde a) Taşıma sınırı üstünde yolcu alınması, b) Azami yüklü...

11. supergezgin

İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Arkadaşlar, İzmir KKD tarafından düzenlenen tanışma etkinliği 35 karavan ve 21 oda ile 110 kişiye ulaştı. Sıcak sohbetlerin yapıldığı, neşeli bir akşam yemeği ve kahvaltı ile bu yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdik. Etkinliği düzenleyen...
  12. supergezgin

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Ahmet bey, Etkinliği İzmir KKD düzenlediği için kendi içlerinde sanıyorum bilgilendirme yapıyorlardır. Etkinliğe bu gurubun dışında katılmak isteyen arkadaşlarımız belki buradan katılacağını bildirmeleri yeterli olur diye düşünüyorum...

13. supergezgin

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Hüsyin bey, Kader'in gelmesi şüpheli, annesi düştü ve bacağını kırdı, bu gün ameliyat oldu ve protez takıldı, belki bakım sorunu nedeniyle yanında kalması gerekebilir. Ama siparişleri getirmeme bir engel yok... Saygılarımla
  14. supergezgin

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Hüseyin bey merhaba, Listeye ben de adımı yazdırdım, bir engel çıkmaz ise oradayım. Saygılarımla Erdal Ötügen
  15. supergezgin

Arkadaşlar, İzmir KKD yeni yönetim ile birlikte etkinliklerini artırmakta ve yeni yeni karavancı dostları arakarına almaktalar. Bu kapsamda bir etkinlikleri daha olacak. O tarihlerde yolu oradan geçip de katılmak isteyen arkadaşlarımızın bilgisine. Saygılarımla Erdal Ötügen İZMİR KAMP...

16. supergezgin

İlhan Kubilay'ın babasının vefatı

Arkadaşlar, Asya Kamp Karavan Derneği Genel sekreteri Avk. İlhan Kubilay’ın Babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün Van’dan kaldırılacaktır. Allahtan rahmet diler, yakınlarına başsağlığı dileriz. İlhan Kubilay Cep: 0532 612 98 49 Erdal Ötügen
  17. supergezgin

Mazideki Yerli Malı Karavanlar ve Karavan Nostaljileri

Ynt: Mazideki Yerli Malı Karavanlar ve Karavan Nostaljileri Bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır ama Kilyos resmi ile ilgili küçük bir bilgi. 1973 yılında TKKD tarafından Türkiye'de ilk düzenlenen FICC Rally resmidir. Saygılarımla Erdal Ötügen
  18. supergezgin

Geçmiş olsun

Ynt: Geçmiş olsun Hayti beyi evinde ziyaret ettim, taburcu oldu. Şu an için oldukça iyi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar diliyorum. Erdal Ötügen

19. supergezgin

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Ynt: Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler Hüseyin bey, Dileklerinize katılıyor ve bende Gezenbilir üyelerine sağlık, mutluluk, başarı ve bol gezili yeni bir yıl diliyorum. Erdal Ötügen
  20. supergezgin

İzmirli Karavancılar Yeni yıla merhaba diyor

Değerli Karavancı dostlar, İzmir KKD'nin bir duyurusunu sizinle paylaşmak istiyorum. Katılmak isteyen arkadaşlarımızın bilgisine sunulur. Erdal Ötügen Sayın Üyelerimiz, Derneğimiz 27.Ocak.2013 günü "YENİ YILA MERHABA" etkinliği düzenlemiştir. •Toplu kahvaltı etkinliği 27. Ocak. 2013 Pazar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR