Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 11-26 Haziran İç Anadolu Kültür Gezisi
Sevgili dostlar,
İç Anadolu Kültür gezimizle ilgili notları ve resimleri yavaş yavaş yazmaya başladım. İlk notlarımdan sonra resimleride göndereceğim.
11 Haziran sabah saat 10:00 da İstanbul Mehmetçik vakfı otoparkından İç Anadolu gezimize başladık...
Ynt: 11-26 Haziran İç Anadolu Kültür Gezisi
Değerli Arkadaşlar,
İç Andolu Kültür gezisi programında her hangi bir değişiklik yoktur. Katılmak isteyen arkadaşlarımız TEM otoyolu Pendik mevkii Mehmetçik Opet parkında buluşup saat 10:00 da hareket edeceğiz. Program ilk duyuru ekinde sunulmuştur...
Değerli Karavancı dostlarımız,
2. Taraklı Karavan Festivalini 42 karavan ve 3 ünite geceleri pansiyonda, gündüzleri aramızda olmak kaydıyla 45 ünite ile yağmursuz çok güzel bir havada tamamladık.
İlk günler genellikle dinlenme sohbet, karavanları inceleme ile geçti. Daha sonra yöresel...
Değerli Arkadaşlar,
Trakalı programı hemen haftasında başlayacak olan 11-26 Haziran tarihleri arasında İç Anadolu Bölgesine bir Kültür Gezisi düzenliyoruz, arkadaşlarımızın programlarını şimdiden yapabilöeleri için duyuruyu şimdiden yapıyorum. Bu gezi tamamen İç Anadoludaki antik yerleşiml...
Ynt: 2-3-4 Mayıs 2012 Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri
Arkadaşlar,
SÜ. Bahar şenlikleri ile ilgili haber bugün Rumeli TV.de yayınlandı. Programın 50. dakikasından sonra bizimle ilgili bölümü başlıyor ve yaklaşık 40 dakika sürüyor. Tekrarı bu gece saat 01:00 ve Salı günü saat 11:30 da...
Ynt: Karavancıların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Buluşması (19-20 Mayıs 2012)
Bende konvoyda olacağım, ayrıca dernek üyesi arkadaşlarımıza da duyuruyu ilettim.
Saygılarımla
Değerli Karavancılar,
Bildiğiniz gibi geçen yıl 1.sini gerçekleştirdiğimiz, ilk ve tek Karavancılık Festivali olan, Taraklı Karavan Festivalinin bu yıl 2.sini 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında aynı yerde yapacağız.
Taraklı Kaymakamı Sayın Muhlis Arslan, hazırlıkların başladığını, sponsor...
Sevgili Dostlar,
2-5 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Sakarya Üniversitesi Bahar Şenliklerine karavancı ve kampçı öğrenci arkadaşlarımızla katıldık.
Bize ayrılan Bayraktepe mevkiindeki yemyeşil çimenler üzereni istediğimiz yere yerleştik...
Arkadaşlar,
Sakarya Üniversitesi Bahar şenliklerine katılmak için 2-4 Mayıs'da üniversitede olacağız. Zamanı uygun olan arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ben yarın öğlenden sonra orada olacağım.
Saygılarımla
Erdal Ötügen
Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi
Arkadaşlar,
Uludağ KKD'nin girişimi ile başlatılan Bursa'ya güzel bir kamp yeri kazandırma çalışmaları çerçevesinde düzenlediğiniz mükemmel bir etkinlikten dolayı şahsınız ve emeği geçen tüm dernek üyelerinizin...
Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri
2-3-4 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri’ne katılacağız. Hafta arası olması nedeniyle uygun bir tarih olmayabilir ancak isteyen arkadaşlarımız katılabilir.
Şenlik süresince Karavan Hayatı Fotoğraf Sergisini...
Değerli Arkadaşlar,
Havalar ısındıkça gezi programları gündeme gelmeye başladı. Genelde Ege bölgesindeki arkadaşlarımızın ilgisini çekecek olan Pamukkale gezisinin duyurusunu yapmak istiyorum.
İzmir Kamp Karavan Derneği tarafından 27-29 Nisan 2012 tarihleri arasında, Aphrodisias, Pamukkale...
Değerli Arkadaşlar,
Daha önceden planlanan ancak program detaylarının kesinleşmesi beklenen Bursa Etkinlik programımız netleşmiştir. Uludağ KKD tarafından organize edilen ve Nilüfer Belediyesi tarafından yapılacak kamp yeri tanıtım ve çevre gezilerini kapsayacak program hazırlanmış ve...
Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti.
Arkadaşlar,
F.I.C.C. üyeliğimiz kendi web sitelerinde yayınlanmıştır.
Bilgilerinize.
Saygılarımla
Erdal Öügen
http://www.ficc.org/member.php?m=76