Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

11-26 Haziran İç Anadolu Kültür Gezisi

Ynt: 11-26 Haziran İç Anadolu Kültür Gezisi Geziye katılanlar; Erdal Ötügen, Oğuz-Tülay Sevim, Halidun-Sedef Uluengin, Batu-Hayal-Arel Uluengin, Atınç Coltu, Necmettin-Gönül Erdoğan, Hüseyin-Sıdıka Işıl, Tayfun-Zehra Dinçay, Birol-Gülçe-Meriç Ansa

2. supergezgin

Ynt: 11-26 Haziran İç Anadolu Kültür Gezisi Sevgili dostlar, İç Anadolu Kültür gezimizle ilgili notları ve resimleri yavaş yavaş yazmaya başladım. İlk notlarımdan sonra resimleride göndereceğim. 11 Haziran sabah saat 10:00 da İstanbul Mehmetçik vakfı otoparkından İç Anadolu gezimize başladık...
  3. supergezgin

Ynt: 11-26 Haziran İç Anadolu Kültür Gezisi Değerli Arkadaşlar, İç Andolu Kültür gezisi programında her hangi bir değişiklik yoktur. Katılmak isteyen arkadaşlarımız TEM otoyolu Pendik mevkii Mehmetçik Opet parkında buluşup saat 10:00 da hareket edeceğiz. Program ilk duyuru ekinde sunulmuştur...

4. supergezgin

2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

Değerli Karavancı dostlarımız, 2. Taraklı Karavan Festivalini 42 karavan ve 3 ünite geceleri pansiyonda, gündüzleri aramızda olmak kaydıyla 45 ünite ile yağmursuz çok güzel bir havada tamamladık. İlk günler genellikle dinlenme sohbet, karavanları inceleme ile geçti. Daha sonra yöresel...
  5. supergezgin

2. Taraklı Karavan Festivali Duyurusu

Necmettin-Gönül Erdoğan Tekirdağ 2 kişi Motokaravan Ali Demirkol Antalya 2 kişi Çekme Karavan

6. supergezgin

2. taraklı Festivaline katılacak diğer arkadaşlar, Birol-Gülçe Ansa 2 kişi Motokaravan Erol-Nihal Candar 2 kişi Motokaravan Fethi Uçar 4 kişi Çekmekaravan

7. supergezgin

Değerli Arkadaşlar, Trakalı programı hemen haftasında başlayacak olan 11-26 Haziran tarihleri arasında İç Anadolu Bölgesine bir Kültür Gezisi düzenliyoruz, arkadaşlarımızın programlarını şimdiden yapabilöeleri için duyuruyu şimdiden yapıyorum. Bu gezi tamamen İç Anadoludaki antik yerleşiml...
  8. supergezgin

2-3-4 Mayıs 2012 Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri

Ynt: 2-3-4 Mayıs 2012 Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri Arkadaşlar, SÜ. Bahar şenlikleri ile ilgili haber bugün Rumeli TV.de yayınlandı. Programın 50. dakikasından sonra bizimle ilgili bölümü başlıyor ve yaklaşık 40 dakika sürüyor. Tekrarı bu gece saat 01:00 ve Salı günü saat 11:30 da...
  9. supergezgin

Karavancıların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Buluşması (19-20 Mayıs 2012)

Ynt: Karavancıların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Buluşması (19-20 Mayıs 2012) Bende konvoyda olacağım, ayrıca dernek üyesi arkadaşlarımıza da duyuruyu ilettim. Saygılarımla

10. supergezgin

Arkadaşlar, Katılımcı listesini oluşturmaya başlıyorum. 1. Erdal Ötügen Motokaravan 2 kişi 2. Levent Güngör Motokaravan 2 kişi 3. Mustafa Yetim Çekme Karavan...

11. supergezgin

Değerli Karavancılar, Bildiğiniz gibi geçen yıl 1.sini gerçekleştirdiğimiz, ilk ve tek Karavancılık Festivali olan, Taraklı Karavan Festivalinin bu yıl 2.sini 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında aynı yerde yapacağız. Taraklı Kaymakamı Sayın Muhlis Arslan, hazırlıkların başladığını, sponsor...
  12. supergezgin

Ynt: 2-3-4 Mayıs 2012 Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri ...

13. supergezgin

Ynt: 2-3-4 Mayıs 2012 Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri Birkaç resim daha
  14. supergezgin

Ynt: 2-3-4 Mayıs 2012 Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri Sevgili Dostlar, 2-5 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Sakarya Üniversitesi Bahar Şenliklerine karavancı ve kampçı öğrenci arkadaşlarımızla katıldık. Bize ayrılan Bayraktepe mevkiindeki yemyeşil çimenler üzereni istediğimiz yere yerleştik...
  15. supergezgin

Ynt: 2-3-4 Mayıs 2012 Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri Arkadaşlar, Sakarya Üniversitesi Bahar şenliklerine katılmak için 2-4 Mayıs'da üniversitede olacağız. Zamanı uygun olan arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ben yarın öğlenden sonra orada olacağım. Saygılarımla Erdal Ötügen

16. supergezgin

Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi

Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Arkadaşlar, Uludağ KKD'nin girişimi ile başlatılan Bursa'ya güzel bir kamp yeri kazandırma çalışmaları çerçevesinde düzenlediğiniz mükemmel bir etkinlikten dolayı şahsınız ve emeği geçen tüm dernek üyelerinizin...
  17. supergezgin

Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri 2-3-4 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri’ne katılacağız. Hafta arası olması nedeniyle uygun bir tarih olmayabilir ancak isteyen arkadaşlarımız katılabilir. Şenlik süresince Karavan Hayatı Fotoğraf Sergisini...
  18. supergezgin

27-29 Nisan Pamukkale gezisi (İzmir KKD)

Değerli Arkadaşlar, Havalar ısındıkça gezi programları gündeme gelmeye başladı. Genelde Ege bölgesindeki arkadaşlarımızın ilgisini çekecek olan Pamukkale gezisinin duyurusunu yapmak istiyorum. İzmir Kamp Karavan Derneği tarafından 27-29 Nisan 2012 tarihleri arasında, Aphrodisias, Pamukkale...

19. supergezgin

20-23 Nisan Bursa Etkinliği

Değerli Arkadaşlar, Daha önceden planlanan ancak program detaylarının kesinleşmesi beklenen Bursa Etkinlik programımız netleşmiştir. Uludağ KKD tarafından organize edilen ve Nilüfer Belediyesi tarafından yapılacak kamp yeri tanıtım ve çevre gezilerini kapsayacak program hazırlanmış ve...
  20. supergezgin

UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti.

Ynt: UKKF' nun FICC Üyeliği Gerçekleşti. Arkadaşlar, F.I.C.C. üyeliğimiz kendi web sitelerinde yayınlanmıştır. Bilgilerinize. Saygılarımla Erdal Öügen http://www.ficc.org/member.php?m=76

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri