Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Karayolları Denetleme Noktaları ve Karavanlarımız.

Ynt: Karayolları Denetleme Noktaları ve Karavanlarımız. Allah göstermesin herhangi bir kazaya karışıldığında ne olur düşünmek lazım. Onun dışında polis karavanla pek ilgilenmiyor. Hatta Kırşehir'de karavanı araçtan ayırıp Bölge Trafik önüne bırakmak için oradaki memurdan izin istediğimde...

2. ankirali

2012 Yıllık İzinimi de böyle bitirdim.

Ynt: 2012 Yıllık İzinimi de böyle bitirdim. Hakan bey anne-babanın hayır duasını alan evlatların işleri her zaman düzgün gider. Çok güzel bir gezi yapmışsınız. Çekme karavanla Çanakkale şehitliklerini ben de babamla birlikte gezme niyetindeyim.
  3. ankirali

Amasra-İnkumu-GüzelceHisar Gezi programı yardım...

Ynt: Amasra-İnkumu-GüzelceHisar Gezi programı yardım... Çadırda kalacaksanız Güzelcehisar'ı tavsiye ederim.

4. ankirali

Uygun Kamping

Ynt: Uygun Kamping "Uygun Kamping" adını ilk defa duyuyordum. Herhalde yeni açıldı diye düşünüyordum ki yorumları okudum. ;D
  5. ankirali

Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Yetim ailesine Allah'tan kazasız belasız ve bol keyifli geziler diliyorum. Tekerinize taş değmesin...

6. ankirali

Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Yavuz bey teşekkür ederim. Ankara'ya en yakın kamp alanı olarak Çamkoru, 1400 metre rakımı ve bol oksijeni ile şehir yaşantısından kaçılabilecek en iyi yerlerden biri. Size de bol keyifli nice geziler dilerim.

7. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Salih bey teşekkür ederim.
  8. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Salih bey teşekkür ederim. Sizde de çekme karavan vardı sanırım. Sizin de gezi paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bol keyifli geziler dilerim.
  9. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Birol bey, göl Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kapatılmış. Çamkoru'nun işletme sahibi Aşkın bey izcilikle uğraşan biri. Bu binada daha çok izcilere hitap ediyor. Yine de para peşinde koşan işletmeciler gibi olmadığını...

10. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Rifat bey teşekkür ederim. Size de bol keyifli geziler dilerim.

11. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Uğur bey bu virüsün çaresi en kısa sürede karavan sahibi olmak. İnşallah isteklerinize en kısa sürede kavuşursunuz.
  12. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Sami bey teşekkür ederim. Evet bu çok faydalı bir virüs, vücuttan atılamıyor. Size de kazasız belasız, bol keyifli geziler dilerim.

13. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Ahmet bey teşekkür ederim. Sizlere de bol keyifli geziler dilerim.
  14. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Ebru hanım teşekkür ederim. Aynı temennileri Çoluk-cocukları ile birlikte tüm karavancı dostlarımız için diliyorum.
  15. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Mustafa bey (siz de bir çekme karavancı olarak) dediğiniz gibi kapının önünde herşeyiyle hazır vaziyette bir çekme karavanla kısa geziler yapmak büyük bir rahatlık. Bazı arkadaşların düşündüğü gibi onu harekete hazır hale getirmek...

16. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Tugay bey teşekkür ederim. Gezilerimizi paylaşımda bulunacağız elbet. Size de bol keyifli geziler dilerim.
  17. ankirali

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Çekme karavanla katılmayı düşünüyorum ama kamp yerine kadar yol durumu çekme karavanın getirilmesi bakımından uygunmudur acaba?
  18. ankirali

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Yurdumuzda çekme karavanlarla yapılan ender gezi örneklerinden birini bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Özellikle kamp dışı ve bilinen yerlerin dışında yapılan bu tür geziler, biz çekme karavancılar için bulunmaz bir rehber niteliği...

19. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Cavid hocam teşekkür ederim. Başlangıç için güzel oldu (bir gecelik olsada). Size de bol keyifli geziler dilerim.
  20. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Bu arada gezi bölümünde verdim ama karavanlarımızın ısınma çözümlerinden olan elektrikli ısıtıcılara örnek olması için veriyorum. Bauhaustan 30 liraya aldığım 500 wattlık ısıtıcı, dış sıcaklık 7 derece iken karavanın içini 20 derecelere çıkardı. Hem az enerji...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri