Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Ankara Çamkoru Kamplı Bisiklet Gezisi (13-14 Ekim 2013)

Ynt: Ankara Çamkoru Kamplı Bisiklet Gezisi (13-14 Ekim 2013) Haşmet bey beğeniniz için biz teşekkür ederiz. Evet sade bir kamp oldu ama çok keyif aldık.

2. ankirali

Ynt: Ankara Çamkoru Kamplı Bisiklet Gezisi (13-14 Ekim 2013) Gökhan bey beğendiğiniz için biz teşekkür ederiz. Bol keyifli kamplar dilerim.
  3. ankirali

Ynt: Ankara Çamkoru Kamplı Bisiklet Gezisi (13-14 Ekim 2013) Özgür bey beğeniniz için ben teşekkür ederim. Levent bey merhaba. Evet kampçılık her şekilde güzel. Fakat sizin "gölge"nin yeri başka. Sinop'ta bize harika bir tatil yaşattı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98107.0

4. ankirali

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Haşmet bey kışın karavanda hiç kamp yapmadım. Henüz mazotlu ısıtıcım yok ama sonbaharda Çamkoru'da kamp yaptım. Elektrikli ısıtıcı işimi gördü (500 watt). Akşamları biz de kitap okuyarak veya PC de film izleyerek geçirdik.
  5. ankirali

Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz "Egeli" çiftinin gezileri bizlere örnek olmaya devam ettikçe biz de gezilerimizi paylaşacağız. Beğenileriniz için biz teşekkür ederiz.

6. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Vakit darlığından (Erfelek şelalesini görmek isterdim) bazı yerleri pas geçmek zorunda kaldık. Bir daha geldiğimizde diyelim inşallah. Kemal bey Sinop'lu olduğunuz aklımızdan çıkmış. Yoksa çayınızı içmeye gelirdim...

7. ankirali

Ynt: Ankara Çamkoru Kamplı Bisiklet Gezisi (13-14 Ekim 2013) Sabah 06:00 da güneş doğmadan uyandım. Çadırın fermuarını açıp dışarı çıktığımda içerisinin ne kadarda sıcak olduğunu anladım. Tekrar yattığımda ayaklarımı bir türlü ısıtamadım. Saat 08:30 da kalktım. Çadırın içini toparladım. Üzerimi...
  8. ankirali

Ynt: Ankara Çamkoru Kamplı Bisiklet Gezisi (13-14 Ekim 2013) Yemekten sonra düz bir yolda ama yine karşıdan rüzgar alarak pedal çevirmeye devam ettik. 10 km sonra (yolun 75. Kilometresi) Çamlıdere yol ayrımına geldik. Saat 17:00 olmuştu. Burada biraz meyve almak üzere durduk. Aslında azap...
  9. ankirali

Ynt: Ankara Çamkoru Kamplı Bisiklet Gezisi (13-14 Ekim 2013) Kardeşim ve ben bu geziyi düzenledik. Bisikletleri ve kendimizi tarttık. Ben 63 kilo bisiklet yüklü olarak 30 kilo geldi. Bisiklet 13 kilo olduğuna göre 17 kilo yüküm var demektir. Beraber 08:30 gibi pedalları çevirmeye...

10. ankirali

Dokuz günlük kurban bayramı tatilini fırsat bilerek ve havaların da iyi gitmesi bu turu düzenlemeyi gerekli kıldı. Bir gün önceden malzemeleri bisiklete yükleyerek Batıkent’te kısa bir deneme turu yaptım.

11. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Biraz geç oldu ama Nuri, Yücel ve Gökhan beylere beğenileri için biz de teşekkür ederiz. Bu arada forumda resimlerin tekrar görünmesi "kaybolan değerli bir eşyamızı bulmak" gibi mutlu etti bizi. Bunu kutlama adına bir karavan resmi daha ;D
  12. ankirali

Çeki Demiri İçin Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Çeki Demiri İçin Bisiklet Taşıyıcı Alet pahalı gelebilir ama inanın hakkını fazlasıyla veriyor: -En az 20 defa kullanmışımdır. Çok pratik takılıp sökülüyor. -Bozuk yol dahil kullandım. Hiç bozulma yok. -Araca temas etmediğinden çizilme vb. derdi olmadan rahat kullanıyorum. -Ben 100 yuroya...

13. ankirali

Ardeşen Ve Erzincan Offroad Oyunları Gezisi

Ynt: Ardeşen Ve Erzincan Offroad Oyunları Gezisi "Yurdumuzda gezeceğimiz daha ne çok yer varmış" dedirten gezilerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Arif bey.
  14. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Yavuz Bey, asıl biz size teşekkür ederiz. Sizleri örnek alarak gezilerimizi yapıyoruz. Eralp Bey, belirttiğiniz gibi yağmur keyfimizi kaçırmadığı gibi bilakis geziye ayrı bir renk katıyor. Haşmet Bey, karavanımızın kompakt yapısının avantajını kullanıyoruz...
  15. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Gezi ile ilgili değerlendirme : • Karavanla akşamdan yola çıkıp geceyi yolda geçirmek keyifli hem de yol yorgunluğunu azaltıyor. Ancak karanlıkta bir yer göremiyorsunuz. Bu da olumsuz yanı. • Bisiklet taşımak çevre gezileri yapmak, spor ve alış-veriş için...

16. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Müzelere devam: Minyatür müzesi, Kışla binası Müzesi
  17. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz .
  18. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Sabah 09.00 gibi kalkıp hazırlığımızı tamamlayıp, yine kahvaltı yapmadan yola çıktık. Samsun’dan Ankara’ya kadar yol “kaymak asfalt” tabir edilen durumda. Saat 12.30’da Amasya’ya birkaç km kala Opet benzinlikte nefis bir kahvaltı yaptık. Burada karavanı...

19. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Sabah kalktığımda yağmur çiseleyerek devam ediyordu. Samsun’a gideceğimizden kahvaltı yapmadan arabayı ve karavanı yolculuğa hazır hale getirdik. Kamp sahibine üç günlük hesabı ödeyerek saat 10.00 da yola çıktık. Hafif yağmur altında Samsun’a...
  20. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Resimlere devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes