Arama sonuçlarınız

1. umit87

vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi üstadlarım size sesleniyoum bi tane 2001 vitara buldum jlx abs var dıyor adam vitaralarda abs varmı diger ilanlara baktım var olanda var olmayan daha çok var hangısı dogru ?

2. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi öncelıkle ilgi ve alaka için saolun terios a baktım iç hacım olarak bana ufak ggeldı araç ve çok dar geldı yakıt tuketımı olarakta vitarada 10 itre falan verıyor ve terios sureklı 4 çeker dıye bılıyorum
  3. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi abi (abi dıyorum benden mmuhtemelen buyuksunuz ben 24 yaşındayım umarım bı sakıncası yoktur ) gönderdıgın lınklere zevkle aşkla hasretle bakıyorum ve yerimde duramıyorum bunların bırıne katılmak nekadar zevk verır kımbbılır abı senın araç hangısı plakasını yazsan...

4. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi estafurullah ne makarası kafayı yemek uzereyım gece ruyalarımda bıle çamura saplanmış vıtara görmekteyım herşeyım allak bullak oldu sabahın 4 unde kalkıp sahıbındende vitara bakmaya kalktım buraya gırdım yanı şaşırdım iyice kafayı yemek üzereyım anlıcanız lutfen...
  5. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi pekı şuan lpg tuketımı ne kadar ş.içi ve dışı

6. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi lpg takmdan önce aracınız nekadar yakıyordu taktıktan sonra nekadar yakıyor ve araç 140 ı geçmıyormu yoksa sızmı basmaddınız ? saolun

7. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi sayfayı okuyorumda 1.6 motor biraz zayıf kalıyor dıyorlar ben agır off road yapmıcam bı sorun oluşucagını sanmıyorum yada bu kanıdayım dogrumu yanlız lpg ile uyumu nasıl ve çekışte fark yaratıyormu ben lpglı alfa romeo kullandım onda kalb. vardı fazla uyum...
  8. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi teşekkurler
  9. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi vermış oldugunuz cevaplar için çok teşekur ederım.Alışmışım dizel araca o yuzden bu kadar çok çaresizim :D ama vergı yukumlulugunude göz önune alırsak 1.6 jlx daha agır basmaya başladı.Bundan sonrası için arayıştayım ama yıne böle denk gelırse hdi ada acımam...

10. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi off offf ne yapsam bılemıyorum çaresizlık böyle birşey olsa gerek daga cıkıp. dere kenarı agac altında uyumaktan kuş sesi dinlemekten piknik yapmak aynı zamanda işimden evime evimden işime aynı zamanda fırsat buldukca gezmeye giderım daga bayıra öle agır off...

11. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi allah bagışlasın sizce ne yapmalıyım hem gezı hem normal kullanım ıçın dizel mı alım yoksa lpglı bi 1.6 jlx mı ? sizce hangısı daha ıyı olur
  12. umit87

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Ben ümit AYDIN ist. beyoglu cihangirde oturuyorum 24 yaşındayım İBB de Trafik Operatörlugu yapıyorum siteyi yakından takıp edıyorum yenı uye oldum arazı aracı arayışındayım ve aranıza katılmak ıstıyorum bılgı tecrubelerınızden faydalanmak ve...

13. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi resimdeki araç sızın galıba allah bagışlasın kazasız belasız kullanın inş. yakında banada nasıp eder inş. katılıyormusunz yada yapıyormusunuz gezıler turlar off road falan
  14. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi oguz bey siz istanbuldamı otuyorsunuz baya bu işlerle ılgılısınız hobımı yoksa meslekmı sızınkısı ?
  15. umit87

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi faydalı bi çalışma olmuş bılgıye bılgı katıyor

16. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi saolun ufak teek işlemler elimden gelıyor motor falan ındırıp yapabılıyorum ama daha önce 4 çeker araç sahıbı olmadım o yuzden şanzumanda sıkıntı yaşamak ıstemem chıp tunıngcı tanıdıgım var maslak ta linke bakıyorum saolun
  17. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi öncelıkle ılgınızden alakanızdan dolayı çok teşekur ederım ben ılgılenılmez bı yanıt alamam dıyordum ama çok şey ögrenıyorum arazı vitesini ya 3 km yada 5 km kullanırım dıye tahmın edıyorum tabıkı 4 çekerde yakıtı duşunmem yakıtın katlıyıcagını bılıyoorum şuan...
  18. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi size haklısınız cit. le aynı yakmasını duşunmuyorum tabıkı çok şukur aracım var cıtroenı ışe gıdıp gelmek ıçın kullanıyorum extra olarak transporter mınıbusum var ve pederde opel manta araç var ben cit. satıp hem işe gıdıp gelmeye hemde hafta sonu falan yada köye...

19. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi lpg fıyatı 2,50 olsa 30lt*2,50=75,000/250= şehıriçi 300 kuruş tabi buda kullanıma baglı asılırsan ve dur kalka gırersen 350 yı bulur çok teşekkur ederım saolasın cvp verdıgın için cunku yakıt tuketımı bnm için çok önmlı
  20. umit87

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi ilhamı bey verdıgınız bılgıler için çok ama çok teşekkur ederım 7 tane suzukı kullanmışsınız bunların arasında mutlaka 5 kapı 1.6 jlx vardır sizce sızın göruşunce 2.0 hdi ve 1.6 jlx lpg şehıriçi ve dışı yakıt tuketımı bakımından bırbırlerıne yakınlar mı ? lpg li...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri