Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defransiyel sorunu
Geçmiş olsun, bende 41/8 oranlı ön diferansiyel var, ancak aks dişli sayısını bilmiyorum. Önümüzdeki salı günü dişli sayısına bakabilirim. Selamlar.
Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur
Yirmi yıldan fazla bir süredir İzmir ve Manisa'daki resmi kurumların Toyota marka arazi araçlarının bakımlarının yapıldığı yerler. LC 60-70-80 serilerinde deneyimli olduklarını biliyorum.
Eski nesil Toyota arazi araçları deneyimi olan (Motor-aktarma organları, makas, elektrik aksamı) bildiğim iyi yerler var. İhtiyaç olursa aracın yeni sahibini bana yönlendirebilirsiniz. Serkan Hocam'da telefonum var. Selamlar.
Alana ve satana hayırlı olsun. Aracın İzmir'e gelecek olmasına sevindim. Umarım yolda yada arazide aracı görme şansımız olur.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Katılımcı Listesi
1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL