Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hilux ln65 poyra kilidi yardım!!!
Selectro marka kilitler orman idaresindeki araçlarda yaygın olarak kullanılıyor. Bulunduğunuz şehirde bu araçların bakımını yapan tamircilere müracaat edin, parçacıya yönlendirirler. İzmir'e yakınsanız parçacı numarası verebilirim. Selamlar.
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)
Yok abi, pikapların o parkurda zaten şansı yok.. Kısa araçlar girer, takılan olursa, biz uzaktan çekeriz.. :D :D
Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....
Benim kullandığım araçta, ruhsatta 4x4 kamyonet olarak kayıtlı. Evrak kontrolü için çok durduruldum, K belgesi soran olmadı..
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)
Ercan Ustam, gelecek olan iddialı araçlar var, onlardan sıra gelirse ben üzerime düşeni yapmaya çalışırım. :D :D