Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: fire starter ..ates baslatıcı
Murat Bey,
Kargo elime sorunsuz ve hızlı bi biçimde ulaştı. Bana özelde hesap numaranızı ve borcumu yazarsanız hesabınıza geçişi yapayım.
Ynt: Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz
Bende aynı çadırdan var, festivallerde falan kullanmak için almıştım. Kurulumu kolay çiseleyen yağmmurda suda geçirmez, rüzgara karşı hafif dayanıklıdır. Senin yapacağın işte işini görür. İki kişide çok rahat olmasada sığıyor.
Benim çadır...
Ynt: Kışın Uludağ'da Doğa Yürüyüşü
Telefirik hattının altındaki karların yükseltisi çok fazla ayrıca, bazı yerlerde çok dikleşiyor, yani bu ihtimali bence düşünmeyin.
En mantıklısı, sarıalan'dan otellere kadar yapılacak rahat bi yürüyüş olacaktır. Gerçi Bursa insanı konukseverdir sizi oraya...
Ynt: Jet-San 5.5 mm Havalı Tüfek (İstanbul)
Havalı tüfek olsa dahi, ruhsat çıkarılması zorunlumu.
Bu işi kaçak yapan biçok kişi var. Denetleme yöntemleri nasıl oluyor ?
Peki tamamda, benim bu avcılık konusunda hemen hemen hiçbi bilgim yok diyebilirim, bikaç soru daha sorucam.
Bu havalı tüfeklerle ne kadar uzaktaki bi hayvana zarar verebilirim.
Veyahutta ben bu silahı aldım küçük av etkinlikleri düzenliycem, yanına...
Merhabalar, bu ürünü ruhsat olmadan kullanmamızda bi sakınca olurmu ? Ayrıca once 100 Tl sonra 180 demişsiniz. Güncel fiyatı alabilirmiyim ?
Öncelikle ben Bursalı olduum için uludağa iyi tanırım geçen hafta trekking için ordaydık.
Kar kimi serlerde tahmin ettiğiniz gibi üzerinden zaman geçtiği için sertleşmiş ama bu ara hava sıcaklıkları bursada iyi olduğundan uludağ güneşin yüzünü fazla görüyor bu sebeble çoğu yerde batmaya...
Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...
Bu sefer geçen seneki tersliklere luzum vermeden, sağlıklı bir zirve yaparız beraber inşallah.
Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia
Ürünleri kalitesi ve fiyatları çok iyi, birde kendi çekimleriniz resimlerinizi koysaydınız mükemmel olurdu.
Teker tekerde alınabilme imkanı var herhalde değil mi ?