Arama sonuçlarınız

1. vedatsen94

2. El Dağcılık Çantası - ALIM

Ynt: 2. El Dağcılık Çantası - ALIM Özele gelin bir görüşelim, en azından bakayım :)

2. vedatsen94

Satılık Dağcılık Malzemeleri

Ynt: Satılık Dağcılık Malzemeleri Güncel ?
  3. vedatsen94

Satılık MSR Tencere Seti

Ynt: Satılık MSR Tencere Seti Elimde kamp ocağı bulunduğu için harici bir tava seti arıyorum :-\ Yinede ilginiz için teşekkürler.

4. vedatsen94

Satılık Dağcılık Malzemeleri (Kaan Kutay)

Ynt: Satılık Dağcılık Malzemeleri (Kaan Kutay) Güncel ?
  5. vedatsen94

Satılık Dağcılık Malzemeleri

Ynt: Satılık Dağcılık Malzemeleri Güncelmidir ?

6. vedatsen94

Dağcılık Malzemeleri

Ynt: Dağcılık Malzemeleri Saygılar sevgiler. Hala satılık mı ürünler ?

7. vedatsen94

Satılık MSR Tencere Seti

Ynt: Satılık MSR Tencere Seti Problem değil, hayırlı günler :)
  8. vedatsen94

Satılık MSR Tencere Seti

Ynt: Satılık MSR Tencere Seti Güncelmidir ?
  9. vedatsen94

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Selim bey, Dediğiniz gibi şaka maka haberleşip görüşelim. En azından etkinlik öncesi moral olur :) Sayın incvz67, O zaman şimdilik herşey tamam gibi. 8 Ağustosta vereceğiniz rotayla beraber tekrar konuşulur konu...

10. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Doğru haklısınız kaçkarların yaylaları insanı her havada üşütür. Hatta kabaca tabiriyle eşşek donduran soğukları var denir. :D Selim bey, Bi çayınızı içeriz vallahi :)

11. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Çadır konusu bu mevsimde çok sorun olmaz, hafif olan çadırları tercih edin. Hatta festival çadırlarından bile alabilirisiniz, yalnız uyku tulumunuzu iyi seçmeye özen gösterin. Gezide görüşmek üzere :)
  12. vedatsen94

Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında Veyahutta kış tulumunuzu yazın kullanacaksanız üzerini açıpta sadece altınıza serersiniz buda yeterli olacaktır.

13. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Şimdi kesin olarak malzeme eksiklerimizi tamamlayıp, 31 ağustosta sabah 09:00 trabzon terminalindemi buluşuyoruz. Eğer kesinleştiyse gezi, ayrıntılı olarak hangi günlerden nereye gidileceği, ğansiyon fiyatları, araç...
  14. vedatsen94

Ynt: 2. El Dağcılık Çantası - ALIM Üst düzey 70-80 litre birşeye ihtiyacım yok 50-70 arasında birşey olması beni memnun eder. Ama yinede değerlendiririm. Elinizdeki nedir acaba ?
  15. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Sayın incvz67İ, Uyku tulumum var geziye kadar büyük bi ihtimalle iyi bi sırt çantasıda temin edeceğim. Mat, ocak falan çoğu şey tamam. Büyük ihtimalle geziye bir arkadaşımla beraber bende katılıyorum. Size eşlik etmek...

16. vedatsen94

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Bursada elden alabileceğimiz bir üye bulunmaktamıdır acaba ?
  17. vedatsen94

Yaklaşan bir etkinliğe katılmam için herşeyi tamamladım. Fakat çanta konusunda eksiğim var. Bayağa araştırdım. Fiyat olarak uygun olan uzakdoğudan gelme çantalar var fakat, performans olarak yerlerde. Ne terletmeyen sırt sistemi var, nede rahat tutuyor. Eğer yardımcı olabilecekseniz, en azından...
  18. vedatsen94

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Saygılar sevgiler öncelikle, Bursadan kucak dolusu sevgiler. Etkinlik insanın kanını kaynatan Karadenizin adınında geçmesiyle vazgeçilemez bir etki yaratmış. Çok çok fazla tecrübeli değiliz, başta onu söyliyim ama...

19. vedatsen94

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) Tebrikler. Nicelerine inşallah.
  20. vedatsen94

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Her yeni resminizde kendinize bişiyler katıyorsunuz. Bunu izlemek keyif veriyor. Saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri