Arama sonuçlarınız

1. F

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) Güneşe Açılan Kapılar . . .

2. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)
  3. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) Ve Bahar Gelir Çanakkale'ye Bir Pazar Günü'nde Nisan'ın . . . 20 Nisan 2008 Pazar . . .

4. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) bekliyorum ufuk dört gözle :) ben teşekkür ederim zerrin çanakkaleyi benimsemek anlamak için ve de sıradan bir gezi olmaması için mutlaka okuyarak gelmelisiniz benden söylemesi ;)
  5. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) 3 kitap tavsiyem var arkadaşlar Erol Mütercimler-Gelibolu http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim.asp?sid=I2Z5KTMR0K4KOQ1Q7Q2L Solmaz Kamuran-Çanakkale Rüzgarı http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim.asp?sid=HPYO1Q4OCR2R2KTGHR4H...

6. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) 20 kişi way bee :))

7. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) nihayet tanisacağız gezenbilir ailesi ile fiilen :)
  8. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) bekleriz efenim ;)
  9. F

Çanakkale Gezisi (5-6 Nisan)

Ynt: Çanakkale Gezisi (5-6 Nisan) bu organizasyon işleri can sıkıcı işler ben anladım :) 15e yakın kişi vardı aslında ama bir otobüs tutmak icin en az kesin 15 kisi gerekiyordu, muhtemel son dakika iptallerini de gozonune alınca iptal etmek zorunda kaldım, ilerde inşallah yeniden yaparız...

10. F

Ynt: Çanakkale Gezisi (5-6 Nisan) gezi iptal olmuştur, aşırı ilgiden dolayı teşekkürler.

11. F

Lopez Yolundan Kareler (23 Mart 2008)

Ynt: Lopez Yolundan Kareler (23 Mart 2008) yine aşmışsınız saygılar ;)
  12. F

Ynt: Çanakkale Gezisi (5-6 Nisan) seviniriz sevda :) evet arkadaşlar yok mu daha gelen en fazla katılım istanbuldan olacak sanırım tabi koza'nın da desteğini unutmamak lazım :)

13. F

Ynt: Çanakkale Gezisi (5-6 Nisan) hazal, istanbuldan katılacaksanız oradan gelecek cok arakdasimiz var birlikte toplu olarak gelinecek gelmeniz kesin ise 28 marta kadar bana bildirmeniz gerekmekte 5 nisan cumartesi sabahı çanakkalede olunacak sayı kesinlesince konaklamayı da ayarlayacağız :)
  14. F

Ynt: Çanakkale Gezisi (5-6 Nisan) gezenbilirden pek ses çıkmadı :) bekliorum hepinizi arkadaşlar
  15. F

Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert, başınız sağolsun kardeşim, Allah gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatsın

16. F

ÇANAKKALE GEZİSİ DEĞERLİ GEZENBİLİR ÜYELERİNİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ . . . 5 NİSAN 2008 CUMARTESİ SABAH Hep birlikte kahvalti ve tanisma :) Çimenlik Kalesi, Yalı Hanı, Kordon ve Çanakkale'deki önemli gezilesi görülesi yerlerde şehir turu, ÖĞLEDEN SONRA Truva Antik...
  17. F

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme bir de damat halayı vardı :)
  18. F

Bob Marley'nin Hayatı Film Olacak

Ynt: Bob Marley'nin Hayatı Film Olacak never give up the fight ;)

19. F

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ölümsüzlük...
  20. F

Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama gercekten etkileyici . . . sabah güneşin doğuşu akşam güneşin batışı kim fark edebilir aslında aynı olduğunu nefes almanın da, soluksuz kalmanın da ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri