Arama sonuçlarınız

1. benq

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 devamını heyecanla bekliyoruz..sizin anlatımınızdan sonra bu rotaya gitmek isteyecek kişilerin sayısı artacak eminim.bu şekilde daha öğreneceğimiz ne çok yer ,rota vs vardır kimbilir.

2. benq

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz İyi yolculuklar.. 3 aylık bir gezi hayal gibi.süre kısıtı olmadan gezmek ayrıca keyifli olacaktır eminim.
  3. benq

Trakya Yeme İçme Rehberi

Ynt: Trakya Yeme İçme Rehberi Bir Tekirdağlı olarak yaklaşık 10 yıldır memleketimden uzakta yaşıyorum. Öncelikle konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.Bilmediğim ne çok yer,ne çok şey varmış meğer.Hepsini not aldım. Benim fikrime gelince;Trakya kendi içine dönük ve mütevazi bir yer.Kapalı...

4. benq

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Çocuklarla böyle uzun geziler yapıyor olmanız bile tek başına takdir edilesi.. :o Kısa gezdiğimiz şehirler içimizde kalmasın ,gereksiz yerlerde vakit kaybetmeyelim diye hep Ar-Ge ;D
  5. benq

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Evet,ilk 3 gün biraz pestilimiz çıkacak gibi görünüyor. :-\bakalım hayırlısı.dediğiniz gibi plan yolda daha kaç kez değişecek kimbilir.sanırım hızlı dönüş için bir B planı da lazım bize.İlk yarıda çok zaman kaybedersek Yunanistan ve TR'ye daha yakın...

6. benq

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Gitmişken şuraya da gidelim buraya da gidelim derken böyle yoğun oldu program.. Yorucu olacağı kesin,sanırım bunu göze aldık.keşke daha uzun zamanımız olsaydı tabi o zaman tadından yenmezdi.. aklımızın kaldığı yerlere daha sonra tekrar gitmek nasip...

7. benq

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 :) çok hoş.ama bir yere erken gitmek geç kalmaktan her zaman daha iyidir. Ebru Hanım'ı destekliyorum. bu arada takip.
  8. benq

Ankara'dan Amasya - Tokat - Bayburt - Yusufeli - Barhal - Artvin - Borçka - Macehel ve Kaçkarlar

Cennet gibi yerler..Gitmiş kadar olduk. Paylaşım için çok teşekkürler,
  9. benq

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Kısa bir aradan sonra herkese tekrar merhaba, Bu arada ilgi gösteren, takip eden,mesaj gönderen tüm arkadaşlara teşekkürler:) Programımızın tamamını takvime aktardığımızda çok şehir az detay olarak adlandırabileceğimiz hızlı bir program çıktı...

10. benq

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Takip eden,destek veren herkese gönülden teşekkürler, Plana devam.. Bükreş'ten sonra 170 km sürerek Karpat Dağları ile çevrilmiş olan ve kayak merkezleriyle ünlü Braşov'a geliyoruz.(Öğle saatlerinde)Bükreş'in yakınlarında zorda kalırsak veya güvenli...

11. benq

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Aslında bu bizi korkutmuyor değil..Tam 21 günümüz var,1 gün fazla değil,bu sebepten programda oluşacak aksaklıklar dönüş yolunda bizi zorlayabilir.Biraz sıkıcı gibi görünse de keyfi esnekliğimizi minimumda tutacağımız bir yolculuk olacak.:)
  12. benq

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Gezi planımız belli oldukça aşama aşama yazmaya başlıyorum:) tabi bu şimdilik plan,nelerle karşılaşacağımız ,bu plana ne kadar uyabileceğiz hep beraber göreceğiz,zaten işin heyecanı da burda. 1-10 Ağustos Cuma akşamı mesai çıkışı Ankara-Tekirdağ ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri