Arama sonuçlarınız

1. teginalp

Defender 2500 dizel motor

Ynt: Defender 2500 dizel motor halen güncel midir? Takipp

2. teginalp

Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada

Ynt: Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada valla bugünde erzincandaydım. neyse artık haftaya nasipse. bi defender aldım. onunla uğraşıyorum :) telefonunu kaydettim kardeşim. selamlar
  3. teginalp

Gezenbilir Erzincan Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzincan Grubu sinan abi slm. hacı babayada ayrıca selamlar. :) ben Kraft'tan ishak özkul. Geçen tuncay abinin orada land roverin başında da karşılaştık. selam verdim ama sanırım tanımadın :) Gazi öztürkle beraber önceden gelip tanışmıştık. Naaptınız aldınız mı o landı...

4. teginalp

Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada

Ynt: Erzurum'da 2010 Av Gezisi ve Lada poyraz slm, bu aralar erzincana çok geliyorum. nerelerdesin tanışmak isterim. İyi günler
  5. teginalp

4 Jant ve 5 Adet 7.50x16 ok144

Ynt: 4 Jant ve 5 Adet 7.50x16 ok144 şuanda lastikler için son fiyat nedir. Ayrıca 4 tanesini satabiliyomusunuz? Kolay gelsin

6. teginalp

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu tamam hüseyin abi senin yerin nerde. senin yanına ugrar seninle tanışırız . bu arada özelden göndermiş olduğum linkteki arabaya baktın mı? tanıyomusun o arabayı. senin resmini koydugun def kime ait. onunla ilgili bilgiyi de alalım. Ben yarında ugrayabilirim senin...

7. teginalp

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu arkadaşlar özellikle boş olduğunuz yada bir arada olduğunuz bir gün var mıdır? yada hangi günler daha az yoğunsunuz? Müsait olduğunuz bir gün uğrayip tanışmak isterim. Ayrıca kokteknik e mi ugrayalım yoksa dğer arkadaşlarda iş yerlerini ve musait zamanlarını yazarsa...
  8. teginalp

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza saygıdeger hemşerimize her ne kadar tanışmak nasip olmasa da cok cok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Geçmiş olsun ayhan abi. en kötü günün bu olsun. İnş bir daha allah kaza bela vermez. Saygılarımla
  9. teginalp

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu sevgili hemşerilerim hepinize tekrar selamlar. Yaklaşık 3 ay önce tayinim sivasa çıktı. Daha önce erzurumdaydım. Artık bende aranızdayım. bilgilerime ulaşabilirsiniz ama tekrardan yazayım. Sivas-Şarkışla -CEMEL liyim :) 34 yaşındayım. Özel sektör (Gıda sektörü) de...

10. teginalp

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz yinede hayırlı ugurlu olsun. sen en azından arabayı almıssın. biz daha arabada alamadık. maşallah mehmet abi her tarafa elin uzanıyor. işimiz düşerse bari senin arkadaşlarla iletişime geçelim :) bende elazığdan evleniyorum zaten. :) ee senin maceralar bayagı...

11. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz oo mehmet abicim nasılsın ne var neyok. bu arada araç aldın mı? aldıysan ne aldın? kendine iyi bak. bende hala bakınıyorum bu arada. benimde düğünüm olacak hafta sonu. Sivasa beklerim abicim.
  12. teginalp

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli fırat slm, Ankaraya geldiğimde hem seninle tanişmak hemde arabayı görmek isterim. Araba nerededir.Yani nerede görebiliriz. yada özelden CEp tel atarsan sevinirim. İyi günler dilerim.

13. teginalp

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah kısa sürede yaralı arkadaşlar eski sağlıklarına kavuşurlar.
  14. teginalp

VEFAT

Ynt: VEFAT Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş.
  15. teginalp

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli tşk ederim cok sagol :) Dediğin gibi neredeyse benimle yaşıt. senin dediğin gibi geçerken önünden selam vermek elini öpmek gerekir. Bizleride cocuklarımızıda evlendirir inşallah.

16. teginalp

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli fırat slm, Bu arada arabayı malum sitede gördüm satıyomusun? HAyırdır yoksa 110 def mi buldun ;) Tamda benim araba aradığım zamanda satıyosun. Ama şu düğünü atlatayımda alayım bari :) o zamana kadar iii bak ..
  17. teginalp

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli takippp :)
  18. teginalp

Arkadaşlar bu series hakkında bilgi alabilir miyim?

Ynt: Arkadaşlar bu series hakkında bilgi alabilir miyim? Merhabalar ; Site sakinlerimiz bu aralar cidden sakinleşmiş. yada series sahibi veya anlayan cok az kişi diye düşünüyorum. Eskiden özelliklede böyle yardım istenen bir konu açılmışsa herkes elinden geleni yapardı. Hadi diyelim ki ...

19. teginalp

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz cevap verme nezaketinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim :) Evlilik girdiği için araya aracı alamadım. şimdi tekrar bakmaya başladık. hattta bi tane link atayım bari değerli fikirlerinizi alayım...
  20. teginalp

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Arkadaşlar emeğinize sağlık. Sizin için güzel bir gezi, bizim için ise iyi bir seyirlik oldu. Güzel fotograflar için tşk ederim. Sayın Murat Toygar keşke her fotonun altına makina markası ve modeli, lens ve özellikleri ile diafram, enstantene, iso vb ayar özelliklerinide yazsaydın. :) Benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri