Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.
arkadaşlar resimlerde görünen lastikler 205/80/16 ancak eğer modifikasyon yapılmış bir nivaya (yani yükseltilmiş ve janları değişmiş) en iyi lastik 215 veya 225/65/16 tavsiyemdir. Araç oldukça rahatlıyor. ve cok iyi bir performans sağlıyor...
Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.
Valla güzel olmuş. Yükseltme işini nerede yaptırdınız. Herhangi bir sorun çıktı mı? Ayrıca maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz? Videolar da çok güzel. Hakkaten çamur çok berbatmış. Güle güle kullanın
Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..
öncelikle aracacın cok güzel olmuş kardes. güle güle kullan. inş aynı şekilde bende yaptırıyorum.. ve cok samimi söylüyorum aynı şekilde DURSUN USTA nın sayesinde. aracı görmemesine bizi sadece bu forumdan tanımasına ragmen emeklerini ve bilgilerini...
Ynt: Niva Yükseltme
öncelikle ilk resimdeki lada niva harika olmuş. ancak üzerindeki lastiklerin tam ebat ve markasını merak ettim. ofsetli jantlarla beraber 3 cm lik bir yükseltme yapıldığında en büyük ( ki lastigin büyüklügü oranında yükseklik maksimuma çıkacaktır.) hangi lastik ebadı...