Arama sonuçlarınız

1. teginalp

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. arkadaşlar resimlerde görünen lastikler 205/80/16 ancak eğer modifikasyon yapılmış bir nivaya (yani yükseltilmiş ve janları değişmiş) en iyi lastik 215 veya 225/65/16 tavsiyemdir. Araç oldukça rahatlıyor. ve cok iyi bir performans sağlıyor...

2. teginalp

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. Valla güzel olmuş. Yükseltme işini nerede yaptırdınız. Herhangi bir sorun çıktı mı? Ayrıca maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz? Videolar da çok güzel. Hakkaten çamur çok berbatmış. Güle güle kullanın
  3. teginalp

Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..

Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !.. öncelikle aracacın cok güzel olmuş kardes. güle güle kullan. inş aynı şekilde bende yaptırıyorum.. ve cok samimi söylüyorum aynı şekilde DURSUN USTA nın sayesinde. aracı görmemesine bizi sadece bu forumdan tanımasına ragmen emeklerini ve bilgilerini...

4. teginalp

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme öncelikle ilk resimdeki lada niva harika olmuş. ancak üzerindeki lastiklerin tam ebat ve markasını merak ettim. ofsetli jantlarla beraber 3 cm lik bir yükseltme yapıldığında en büyük ( ki lastigin büyüklügü oranında yükseklik maksimuma çıkacaktır.) hangi lastik ebadı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri