Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?
daha evvel yayınlamıştım 4deker diske çevrilmesi diye; önleri tofaş çıkma fren merkezi, arkalar el frenli golf 4 fren merkezi, tofaş ana merkez diskler lada niva, Flanş ise kendimiz yaparak kalıp çıkardık elimizde nume kalıp var...
işte kurtuldum kanpanalardan 4 teker disk ve disk el freni oldu feni muayeneden tek seferde geçtii dünya varmış hiç durmayın hemen diske çevirin
Ynt: direksiyon kutusu aranıyor
Ben 60 model Cj 3 tofaş motorlu ingiliz ford minibüs janzımanlı Cj 5 direksiyon kutulu araç kullanıyorum benim de aklım da hep hidrolik direksiyon var bu tip araçlara hidrolik direksiyon sistemini uygulayan arkadaşlar varmı 400 ve 250 gibi fiyatlar cazip CJ...
Hüseyin arkadaşım ben neler denedim doç fren tablosu baltalar merkezler aklına ne gelirse uyguladım ama çözüm olmadı daha cok zararı oldu sadece benim depomdan hatırladığım kadarıyla 60 kg. kanpana balata fren merkezleri hepsi de usa idi...
seyit bey bizde aynı şekil şablonlarla yola çıktık ve aşırı şekilde başarı aldık toplam 3 CJ taktık çok güzel oldu tek sorun bijon somunları ve poyrabilyaları çok uzun süre sökülmediğinden bijonlar küf tutuyor bilya bakımları...
Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri
cuma gördüğünüz araç sinanındı bilecikte frenlerlerini diske çevirmiştik sakarya ya gitmek için yola çıkmıştı.
Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)
tabiki belkide tanışıyoruz bilecik ufak b yer ben yarın akşam 8 yada 9 bigi yola çıkacığım görüşürüz ok .
Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi
çok güzel bi çalışma motor reno galiba difransiyel olmadığına göre otomatikmen kilitte oluyor tıraktör tekeri taktınmı süper olacak Yanlız karteli sök dalga kıran gibi küçük delikli dalga kıran yap arazide dikildiğinde yağ lambasının yanmmasını engelle yoksa...