Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cj'3 aracım var aracı yumşatmak için neler yapmalıyım bilgisi olan varmı
özelikleri ön ve arka makaslar orjinal galiba
Monrio marka yağlı amartisörler bulunmakta
31x10.50R 15 LT Maxxıs marka lastik bulunmakta
Şimdiden tşk ederim.
Ynt: Vosvostan BUGGY :)
Kolay gelsin güzel bir çalışma motor seçiminiz çok güzel tofaş motoru çok sağlamdır flanşla janzımanı bağlamışsınız şanzıman ne acaba wolsvagenmi merek ettim epey uğraşıyorsunuz bence onu 4 çeker yapsanız daha iyi olur.
Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58408
İnegöl ekibi yukarudaki linki tıklar sanız çok güzel bir gezi var boluda biz bilecik ekibi olarak katılacağız
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
sormuştumunuz bilecik üzeri gelen varmi diye onun için cevapladım hayırlı yolcuk .)
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Cumartesi sabahı saat 08:30 da Bilecikten hareket edip göynük üzerinden yola çıkacağız Cj ile
Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi
karalar ve demenler güzel an güzeli orjinal disk ama benim işim bitii ben hallettim bu gün el freni yapılıyot
Ben kuyuya bir taş attım artık gersi size kalmış
Ayrıca 18,19,20 Haziran enduru Motosiklet sitesinin festivali var pamuk ova...
önler tofaş maliyeti ucuz olsun diye birde sonucun ne olacağını bilmiyordum denemek için tofaş yaptım hurdacıdan 2 tane ön merkez aldım 50 tl tamir takımlarını değştirdik temizledik taktık 150 iş işçilik verdim toplam önler 200 küsür çıktı 3 ay...
isterseniz facebook ekeyebilirsiniz mustafa eker diye profilim düzce yarışlarında 3 ün cü olduğum kupa resmi var
:) ön diskler yine lada kliper takımı tofaş, ilk önlerin tutabilmesi için tofaş arkaların biraz daha az tutması için (merekez biraz daha küçük)golf yanlız biraz deniyeceğim balatalar yer yapsın diye çünkü pedal biraz sert üzerinde doç ana fren...
fren diskleri lada niva ön disi model farketmez hepsi aynı bijonlar yerleri tutuyor en önemlisi bu zaten sadece poyradan biraz alınıyor bijonlar garati olsun diye kaynatılıyor ancak yalama olursa illerde taşlanarak sökülecek ama sanmıyorum artk...
flanş 1 Cm kadar maliyeti
disk 50 tl
kliper tk fren hortumları dağil 150 tl
işçilk+ torda+ flanj, 250 falan tutuyor gewrçi tornacıya daha sormadım ne istiyecek
el freni düzeni golh 4 ile aynı disk freninni üzerinde elfren teli takma yeri var sadece teli takıp elfren basamağına montajını yapılıyor
cok azda bi tadilat o kadar biraz daha uğraşsak galiba ADS bile takılabilir çünkü wolsagen fren sistemi...
Ynt: TMAX 9000 Vinç hk. yardım
vincin o kısmının tamiri olmuyor kapakla birlikte komple satılıyor istanbuldan gettirdik bi arkadaşa galia humu otoydu onuttum şimdi adını