Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari
yaaa acemiliğimizi yüzüme vurma :-[ :-[ ok sidoff
Beinim eşim sivaslı aslında 45 günde bir sivasa geliyorum ama hep hafta sonları cmrts pzr hemen geri dönüyorum. bi düğün var ona geldiğimde uzun kalmayı hedefliyorum. sivas offroadun cenneti diyorlar...
Ynt: Buda Benim Emektar Sizlerın Beğenisine Bırakıyoorum
kubilay kardeş bi aşagıdaki linke bak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-lada-niva-snorkel-sniva21a-47075145/detay/
bu snorkel senin arabaya çok yakışır
Ynt: Buda Benim Emektar Sizlerın Beğenisine Bırakıyoorum
çok güzel iyi günlerde kullanın arkadaşımın dediği gibi " ruhu genç" :)
evet sepet hakkında bilgi plase çok yakışmış
Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari
hayırlı olsun aracın güle güle kullan ....Bu arada sivasa yakında bi ziyaretim olacak sivoff u ziyaret etmek isterim :)
Ynt: Nivam için vinç arıyorum
Öncelikle merhaba bu arada arkadaşlar muhabbetinize farklı bi konuyla dalmak istiyorum bu konuda bilgi alırsam sevinirim ...Benim keçideki vinçin halatını koparttım ve 2 aydır halatsız duruyor yanlız kafamı bişey kurcaladı araştırmalarım üzerine sentetik halat...
Ynt: 89 lada aldım
araban dik ve diri duruyor hayırlı olsun sanada bol çamurlu günler dilerim...Buarada bende ladamı istanbuldan aldım 1125km yol yaparak gaziantebe getirdim bakımsız biz lada ile 1000km gitmek ne demekçok iyi anlarım ;)
Ynt: Lada Niva alacaklara donanım tavsiyesi (alınır)
katılıyorum motoru sağlam olduktan sonra problem yok kaportayı komple elden geçirsen bile fazla masrafıda çıkmıyor yeni araç sıfırlanıyor
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
Güzel bir hafta sonu ve heyacan dolu yarıştı herkesin emeğine sağlık
ayrıca fotolarda çok güzel :))) bende yarın videoları ekleyecem