Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizler de Maviş'in değerini bilecek bir arkadaşımız tarafından alınması nedeniyle çok memnunuz. Kurtadam, uzun zamandır gezenbilir üyesi bir arkadaşımız. Motosikletle yurtdışı gezileri de var.
Kurtadam'a karavanıyla mutlu, sorunsuz ve güzel geziler diliyoruz.
Biraz daha detaylı hesaplarsak; 100W panel tam güç 17V iken yaklaşık 5.88A üretebilir. Ancak tavanda yatay duracağından 5A üretiyor desek, 17V'u 85V dönüştürünce gerilim 5 kat artıyor kayıpsız 5A'i 1A olarak elde ederiz. 20Ah akümüz varsa 20 saat en az şarj süresi lazım. Siz onu 30saat düşünün...
Güle güle kullanın. LiIon veya LiFePO4 akülerden batarya yapıp lazım olduğunda yedek akü olarak takabilirsiniz. Jeneratörden iyidir. Hem de oldukça hafif olacaktır. Mevcut aküleriniz bozulduğunda, yerine bu akü gurubunu takarsınız hem de denemiş olursunuz.
1996-'97 yılından beridir üretiyoruz. Son 8 yıldır doğrudan SIM kart takılan ürünler ağırlıklı üretiliyor. Çalışma mantığı olarak GSM mobil hat veya kablolu telefon hattına ihtiyaç duyuluyor. Kırsal alan olarak düşününce cep telefonundan sinyal almak veya doğrudan GSM donanımı içeren bir sistem...
Bu akü 4 ay kadar araç üzerinde ilgisiz kaldı. Günlük kullanımda sorun olacağını sanmıyorum. Akünün şu an hayatta kalmasını sağlayan da BMS devresi. Düşük gerilim koruması ile hücre gerilimlerini korumasının yanı sıra her hücreye baktığı yüksek gerilim koruması ile de hücrede aşırı yükselmeyi...
Ben de akım sınırlaması nedeniyle hücreler arası dengesizlik oluştuğunu düşünüyorum. Bazı hücreler aşırı gerilim düşümü sonrası muhtemelen akü devre dışı kaldı. Uzunca süre kontrol etmemiştim.
Şarj esnasında şarj cihazı kapasitesi olan 35A geçtiğinde nisbeten dolu olan hücre de gerilim...
14.33V'a geldik. Akım 8A oldu. Biraz daha bu voltajda durup şarjı keseceğim. 6 saat boyunca 15-25A aralığında şarj etmiş oldum. Sonlara doğru yarım saat kadar önce 30A'e kadar ulaştım. Sorun düzelmiş gibi görülüyor. Ama aküye artık gözüm sende diyerek takipte olacağız. Akü şarjı az iken 30-35A...
Bence hücrelerden birinin gerilimi yükseliyor. Kullandığım şarj sisteminde gerilim yükselmez. Hücrelerden birinin gerilimi yükselince devre dışı bırakıyor olabilir. Şu an halen şarja 20A ile devam ediyorum. 13.5V'a ulaştık. 14.4V'a kadar ulaşıp hücrelerin dengelenmesini umacağım artık. Aküye...
Kılavuzunda önerilen şarj akımı 50A, maksimum şarj akımı 100A yazıyor.
Şarja devam ediyorum. Akü gerilimi 12.2V iken şarj akımını yavaş yavaş yükselttim 20A'de şarjı kesti. Bir süre sonra denediğimde ise 17A'de kesti. Şu an 13.2V altında 17A ile şarj ediyorum.
Bizim Orbus LiFePO4 100Ah akü problem çıkarttı. Şarj olmuyor. 13.8V altında 30-35A ile şarj olurken bir iki saniyede şarjı kesiyor. Boşta beklerken 12V civarında gerilime sahip. Dolmuş olsa gerilim 12.8V veya daha fazla olması lazım. 12V bir yük bağlayınca besliyor. Daha 8 aylık, firmayla...
Doğru haklısınız şimdi detaylı bakabildim. 72ledli olunca 150mA'den 3.6A ediyor tabiki tam kapasite için. Karavan için bence fazla güçlü. Step down regülatör kullanmak ve farklı parlaklık seçeneklerine göre ayarlı yapmak daha iyi olabilir.
Akü geriliminin biraz daha yüksek olmasından kaynaklanıyor. Ledler bundan ısınıyordur. Önerilen elektronik devrede de giriş çıkış arası en az 1.5V olması gerekiyor. En kolayından ledinize seri direnç veya diyot ekleyerek akımı azaltabilirsiniz. 1N4007 diyot yeterli her biri 0.7V gerilim azaltır...
Geçen sene aldığım karavanda daha önceden kullanılmış. Klimayı benden önceki sahibi sökmüş ben de jeneratörünü söktüm. Bir yığın gereksiz kalın kabloyu da iptal edilerek söktük. Bendeki deneyim bu oldu. :yum:
BMS aküyü ayırdığında, sistem aküsüz kalıyor. Bu nedenle regülatör PWM çıkış gerilimi darbeli şekilde açık devre panel gerilimine ulaşır. Karavanlarımızda panel regülatörünün yük çıkışını genelde kullanmıyoruz zaten. BMS olmayan, kurşun asit akülerde böyle bir sorun oluşamaz. BMS devresi aküyü...
Kullanılan şarj gerilimi 14.4V gibi bir gerilimde sonlandırılırsa BMS devresi kesme yapmayacaktır. Panel şarjı da alternatör şarjı da bende 14.4V veriyor. Dolayısıyla akü tam dolup BMS tarafından korumaya alınmıyor. Dediğiniz gibi akü tam dolarsa BMS ayıracak ve panel regülatörü boşta...