Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendimizi Deneyelim
Sevtap Hanim,sagolasiniz yine guzel sorular. Yalniz bir duzeltmem olacak; 8. soruda "b" sikki olan Aysonu sancili da olsa , Ay'in en onemli evresidir :) Ellerinize saglik.
Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü
Cezalarin artirilmasi tek care degil, cezalarin uygulanmasini da saglamak gerekir. Yoksa trafik polislerini; vezne gisesi gibi gorup, tabiri caiz ise sakali verip devam etmek, bizi bir yere ulastirmaz.
Ynt: V 8.Silindirli Motor
Boss Hoss marka,Amerikan imalati bir motosiklet. 350 cubic inch Chevy motoru kullaniliyor. 300-350 beygir gucu var bu motosikletin. Bazi modellerine nitro modifiyesi yapanlar bile var. Yaktigi benzini varin siz dusunun :)
Ynt: Orman Arazilerimiz İçin
Yaklasik 3-4 ay evvel, bir gazetede orman alanlarimizin yuzde bilmem kac arttigi yaziyordu. Kaynak olarak da, universitelerimizden birinde gorev yapan bir profesor doktor isaret ediliyordu. Aksi gibi haberi kaydetmedim, sinirimden kapattim ekrani. Gercekten boyle...
Ynt: Türkiye'de Kömürden Akaryakıt Üretilecek!..
Eger gerceklesirse, muhtesem bir haber. Komur rezervlerinin sayesinde petrol bagimliligindan kurtulabiliriz. Elimizdeki dogal kaynaklardan yararlanmayi ogrenmekte cok gec kaldik. Bir de devlet; mali politikasinda ana vergi geliri olarak...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Yanlis bilmiyorsam bu tarz ihaleler iki ana adresten takip ediliyor. TASIS ve HURDASAN. Yerel belediye ihalelerinde de Land Rover bulunabilirse onlari da ancak, o yoredeki arkadaslarin takibi ile duyabiliriz.
Ynt: Eğin (Kemaliye) Türküleri
Bu turkuyu ilk, Yavuz Bingol'den seneler evvel dinlemistim ve cok sevmistim. Eginli degilim, hatta haritada yerini bilmem ama toprak ne de olsa ayni toprak. Insan hemen sahipleniveriyor. Tema da bir miktar benzerlik gosteriyor elbet :)
Ynt: Eğin (Kemaliye) Türküleri
Egin viran olmus aman
Baykuslar oter,olem olem
Diken olan yirde kurban
Guller mi biter
Benim bu derdime kurban
Derman mi yeter,olem olem
Don gel agam, don gel pasam Eginlimisen
Silaya donmeye de kurban yeminlimisen
Arkadaslar asagidaki ilani sahibinden.com sitesinde buldum. Arac hasarlarini kademelendirme konusunda eksigim vardi,neyseki bu ilan imdada yetisti; Citir Hasar :)
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
Arkadaslar, ustumuzde tasiyabilecegimiz bir cakinin yada bicagin yasal olculeri hakkinda bilgi alabilirmiyim. Ozel bir tipte olmasi ve tasirken herhangi bir ruhsat gerekmekte midir? Ustte tasinan caki veya...
Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar
Uyeye ozel gonderilecek mesaj icine fotograf yukleyebilmek icin hala photobucket sitesini mi kullaniyoruz,yoksa gezenbilir'e ait bir sunucu olusturulabildi mi?
Ynt: Shell'de 100 Oktan Benzin Fiyatına Dikkat !
Arkadaslar; aslinda fiyatlara degil,akaryakit aldiginiz bayilere cok dikkat edin. Maalesef ulkemizde akaryakit uzerine yapilan oyle hileler var ki;en basitinden mazottan bolca su cikmasi bile artik cok masumane kaliyor. Benzinli araclarda en cok...
Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :(
Tabi Yasar Bey, bakmayin onlarin zararina da olsa aliriz dediklerine. 10 tane araci degerinin 2 katina alsinlar,o zaman tekrar sormak lazim, kendilerine :)
Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :(
Nejat Bey dediginiz modifiyeler yapilmis,tam donanimli; belki 4-5 yas daha yasli Defender'lar 35-38 bin arasinda piyasada vardi. Verilen rakam bana fazla geldi. Herkesin bildigi gibi Defender icin model pek de farketmez. Sanirim alanlar dedikleri gibi,zarar...