Arama sonuçlarınız

1. gatesalan

2.6 pajero yakıt

Konu eski gerçi, ancak yeni bir rakam da ben vereyim. 130km`de 4 kişi, klima son kademede 27lt LPG yaktı :)

2. gatesalan

Yalova`da Nissan Özel Servisi Var Mı?

Merhaba, alacağım aracı gösterebileceğim Yalova`da çalışan Nissan özel servisi var mıdır?
  3. gatesalan

Mat Ve Uyku Tulumu Arıyorum

Merhaba piyasada bulabilirseniz Husky Magnum işinizi görür. Bir kaç ay evvel 250TL'ye almıştım.

4. gatesalan

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

Elinize sağlık Sedat, iyi iş çıkarmışsınız.
  5. gatesalan

Kamp Yemek Seti Önerisi

Merhaba; Adonize edilmiş alüminyumdan imal edilmiş her hangi bir kamp mutfak ekipmanını çok rahat kullanabilirsiniz. Adonize olmayan alüminyum zamanla aşınır ve sizi zehirleyebilir. Zaten yemeklere tadının geçmesi de bundandır. İyi kamplar.

6. gatesalan

Uludağ Bushcraft Yapımı?

Yaban domuzuna bıçak ancak filmlerde olur. Parabellum mermisinin pek işe yaramadığı doğrudur, tüfekte "Domuz Dolusu" bu sebeple kullanılır. Tabi atan kişinin de usta olması lazım, zira kafa kemikleri bir hayli sağlamdır ve öldüremezsiniz domuz buna çok sinirlenir :) Ayıyı konuşmayalım bile...

7. gatesalan

Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba; Yüksek irtifada battaniye niteliğinde bir uyku tulumu ile uyuyamazsınız. Gündüz gece farkı sizi bir hayli zorlayabilir. Tek başına ve yaya olarak kamp yapacaksanız çadırınız çok büyük. Hem geceleri ısıtamazsınız, hem de gün içinde size çok yük olur. Ayrıca çadırınızın yüksek irtifa...
  8. gatesalan

Merhaba; Eğer üşümekten korkuyorsanız, "Comfort" değeri sıfır olan mumya tipi uyku tulumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Mumya tipi uyku tulumlarında ısınma ve sıcak kalma süreniz daha verimlidir. Eğer fiyatları yüksek gelirse, daha hafif uyku tulumunun içine termal içlik ile girersiniz aynı...
  9. gatesalan

Merhaba;a Madem üşümekten korkuyorsunuz, uyku tulumu seçerken "Comfort" değerinin minimum sıfır derece olan mumya tipi uyku tulumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Uyku tulumu iç alanı ne kadar dar olursa ısınma ve sıcaklığı koruma süresi o kadar artar. Eğer rakam yüksek gelirse, o zaman uyku...

10. gatesalan

Merhaba;a Madem üşümekten korkuyorsunuz, uyku tulumu seçerken "Comfort" değerinin minimum sıfır derece olan mumya tipi uyku tulumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Uyku tulumu iç alanı ne kadar dar olursa ısınma ve sıcaklığı koruma süresi o kadar artar. Eğer rakam yüksek gelirse, o zaman uyku...

11. gatesalan

3-4 Günlük Kamp Için Ekipman Önerisi

Merhaba; Öncelikle seçtiğiniz uyku tulumu eğer yaz ortasında ve yüksek irtifa olmayacaksa olabilir. Aksi taktirde geceleri uyumaya çalışmak sizi yoracaktır. Seçtiğiniz çadır için de mümkünse kuru bir periyot seçmenizi tavsiye ederim, zira dış örtünün su geçirmezliği çok da tatmin edici değil...
  12. gatesalan

Gezenbilir 9. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (10 Haziran 2017)

01- Fatma Dülger 02- Hakan Özkaya 03- Sedat Açıl 04- Seda Abacı Ateşalan 05- Gökhan Ateşalan

13. gatesalan

Su Geçirmez Hafif Fiyatı Uygun 2 Kişilik Çadır 2016 (şu Işi Çözelim)

Bende Loap Berg var, şu ana kadar mahçup etmedi, ancak 3kg civarında ağırlığı var. 2 kilo civarı o fiyatlarda ürün çok zor.
  14. gatesalan

Kamp Için Sırt Çantası Seçimi Ve Önerileri

Merhaba; Creeper`ın Makalu markası olduğunu pek sanmıyorum, biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. North Face fiyat olarak bana biraz ucuz geldi. Makalu ve North Face gibi markalar fiyat ve kalite olarak üst çıtalı ürünlerdir. Bence fiyat aralığınıza en uygun marka Karrimor görünüyor...
  15. gatesalan

Gezenbilir Fotoğraf Gezisi; Bir Istanbul Klasiği Balat (6 Eylül 2015)

Bu sefer nereden katılacaksın Sedat :) 05-Gökhan Ateşalan

16. gatesalan

Trac Gölcük Muhabere Defender

Elinize sağlık, tekrar işler olmasını görmek güzel.
  17. gatesalan

Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015)

Ynt: Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015) Bu "yakın zaman" ne kadar yakın Hakan :)
  18. gatesalan

Ynt: Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015) Keyif ne demek, bence yakın zamanda bir daha yapalım :)

19. gatesalan

Ynt: Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015) Evet keyifli bir akşamdı, ama başlangıçta son derece ıssız sokaklardan başladık :)
  20. gatesalan

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Birebir aynısı çıkar, şıkların yeri bile değişmez.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri