Arama sonuçlarınız

1. gatesalan

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Bülent Bey, A sınıfı belge almak çok kolaydır. O videolar sanırım eski sınavları anlatıyor. Sistem basit, oturup bütün soruları ezber ediyorsunuz ki çok da zor değil. Mors zaten 8-9 soru geliyor onlar da test, yani uygulama...

2. gatesalan

Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Heveslenmeyin Evrim Bey, adamlar mallarının kıymetini biliyorlar :) İyi ekipman, iyi para. En azından alırken şunu biliyorsunuz ki, sizi yarı yolda bırakmayacak.
  3. gatesalan

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Kampı, arabalı mı yoksa yaya mı yaptınız Haldun Bey? "Kamp hizmeti" yok sanırım, tam bir kamp olmuş anlaşılan. Uygun bir havada es geçmemek lazım bu noktayı, tavsiyeniz için teşekkür ederim.

4. gatesalan

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Harika bir yer bulmuşsunuz Haldun Bey. Çöp sorunu oralara kadar geldiyse işimiz var demektir. Temizlik ve tertip üzerine bu kadar atasözü ve deyimi olup da, etrafını pisleten kaç millet vardır acaba?
  5. gatesalan

Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı 3 mevsimlik bir çadır işinizi rahatlıkla görebilir. Tek kalacaksanız 2 kişilik almanızı tavsiye ederim. Daha büyük çadırlar ısınma problem çıkarabilir. Uyku tulumunun altına mat almayı unutmayın yoksa sağlık problemlerine varacak sıkıntılar çıkarabilir.

6. gatesalan

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Tolga Bey, İstanbul bu aracın toplanması için doğru adres. Ancak Van`da bu aracı toplayacak bir ustayı nasıl bulacaksınız? Bir keresinde benzin deposundaki kaçağı yaptırana kadar göbeğim çatladı, umarım keyfiniz daha da kaçmaz.

7. gatesalan

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Nihayet :) Boyacıdan çıktınız ya Tolga Bey bu iş biter evvelallah. Azimden çok sabrın zaferi olacak bu araç :) Gözünüz aydın olsun.
  8. gatesalan

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır Rica ederim, 6000 üzeri 5 mevsim extreme çadırlara giriyor. Tabanı delmediğiniz sürece su almaz. O yüzden yeterli olacaktır, şimdiden hayırlı olsun :) Tabi bu arada 4 kişilik çadır alıyorsunuz, umarım 4 kişi değilsinizdir :) Malum biraz boşluk her zaman daha iyidir.
  9. gatesalan

4 Mevsimlik Çadır

Ynt: 4 Mevsimlik Çadır İlker Bey`in son cümlesini çok beğendim :) Husky kendini kanıtlamış bir markadır. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Ayrıca 4 mevsimlik çadırlarla da yaz kampı yapabilirsiniz. Ne de olsa nefes alabilen kumaşlardan imal ediliyorlar. Belki biraz ağır oluyorlar ama bir kaç...

10. gatesalan

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır Serhat Bey, sonuçta Husky`dir. Bana pahalı geldiğinden alamamıştım. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

11. gatesalan

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Çok tehlikeli bir renk olmuş, o devin üzerinde de harika duracak :)
  12. gatesalan

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Tolga Bey, helal olsun Brezilya dizisi gibi bir toplama işinin sonuna geldiniz. Maaşallah harika olacak, kolay gelsin.

13. gatesalan

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Hakan Bey internet üzerinde "Amatör Telsizcilik Sınavı" olarak ararsanız çıkmış soruların hepsi kitapçık halinde çıkacaktır. Kolay gelsin :)
  14. gatesalan

Proje Lada Niva 4x4 2008

Ynt: Proje Lada Niva 4x4 2008 Elinize sağlık Kaner Bey, proje çok güzel gidiyor. Mumlama neden yapılıyor, katkısı nedir araca?
  15. gatesalan

Kamaz Crash Test, İnanması Zor Ama Kırılmıyor.

Bu testen çıkacak, başka kaç araç olabilir? http://www.youtube.com/watch?v=WytnZ0juTgg

16. gatesalan

Harika Bir İş Çıkarmış.

Doğru yerde mi açtım emin değilim, hatam varsa moderatör arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum. Tutamadım kendimi, paylaşmadan edemedim :) http://www.youtube.com/watch?v=e9CzcDQOTU0
  17. gatesalan

Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka

Ynt: Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka Umut Bey, bu ne kadar güzel bir araç. Restorasyon bittikten sonra da güzel kalacağından eminim. Merakla takip ediyorum, kolay gelsin.
  18. gatesalan

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Amin diyelim o zaman Derya Bey :)

19. gatesalan

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Hayırlı olsun Burak Bey
  20. gatesalan

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Gözünüz aydın Derya Bey :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri