Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
Sanırım Yeasu`nun bazı modellerinde de gps özellikleri var, ancak değindiğiniz gibi bayağa tuzlu bir fiyata Derya Bey.
409shop.com`dan mail aldım, fatura rakamını 80$ olarak ve açıklamasını da oyuncak olarak yazabileceklerini söylediler. Bu arada Derya Bey gps özelliği olan ürünler hakkında önerebileceğiniz bir marka yada model var mı?
Erhan Bey şimdi bir kaç firma ile yazıştım. Midland CT790 istedim ellerinde olmadığından Wouxun KG-UV6D önerdiler fiyatı 386 TL., faturayı şirkete kesebiliyorlar ancak fiyat bana yüksek geldi. TYT TH –UVF1 Dual band el telsizi...
Haluk Bey inanın şaştım kaldım, acaba aynı yerden mi bahsediyorsunuz diye :) Ben kapıdaki görevli ile -ki onun da olaydan haberi yok- zar zor muhatap olabildim. Telefonda birisi ile konuşturulup evraklarım alındı. O yüzden kapıda...
Burak Bey; kargo ile gönderirlerse bir iki güne elinizde olur. İadeli taahhütlü gönderirlerse biraz zaman alabilir.
Şimdi aradılar belgem hazırmış, alabiliyorum. Kıyı Emniyeti beni utandırdığı için çok memnunum :)
Bekliyorum Erhan Bey, arayacaklarını söylediler evrakı teslim ettiğimde. Sanırım ay sonunu bulacak.
Bu da Japon Hummer`ı :)
Ordu için 1995-2002 arası üretilmiş, az da olsa sivil olan araçlar da var.
4,1 Turbodizel 155 bg ve 382 Nm tork`a sahip bir motoru var.
El altında olsa fena olmazdı :)
Ynt: Bunu Range Rover`a Kim Yapabilir?
Hakkı Bey, youtube`da Top Speed programındaki testini bir seyredin. Araç belki çok pahalı olduğundan cadde versiyonu bir SUV olarak görünebilir ama arazide tek rakibi Mercedes G sınıfı bir araç olabilir ancak :)
Burak Bey Ankara`dan istenen sicil sadece adli sicilimizi de kapsamayabilir. Eğer devlet işgüzarlık yaparsa istihbarat araştırması bile yapabilir :) Neyse canım, ne demişler geç olsun da güç olmasın :)
Burak Bey ancak bu gün müracaat edebildim. İki ara bir derede de soru sordum. Daha sicilimizi yeni istemişler. Eğer hakimlerin istedikleri sürede gelirse o siciller, bizim belgeler Şubat ayının sonuna bile gelmez :D
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
Size yapılanın terbiyesizlikten başka bir şey olmadığı çok açık. Bu adamın huyunun böyle olduğu, fotoğraflardaki diğer yarım kalmış bekleyen araçlardan anlaşılıyor. Ne diyelim bir gün insafa gelir utanır da sizi de bu durumdan kurtarır.
Herkese iyi akşamlar, geçtiğimiz sınavda amatör radyocu olmaya hak kazandım. Ben de her yeni amatör gibi telsiz arayışındayım. Malum ekonomimi de göz önüne alarak bir cihaz bakıyorum. Fiyat incelememde Çin malı ürünlerin yaygın olduğunu gördüm. Gezenbilir`de TYT TH-UVF1`in bazı arkadaşlar...
Hayır sadece örnek dilekçeyi doldurmamız isteniyor. En azından sorduğumda böyle söylediler.