Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet
Cevdet bey ; bahsettiğiniz makine artık üretilmiyen makinalar sınıfında..fakat leica mercekli 12x zoom lu güzel ve kaliteli bir makina...fiyatı dışarda ortalama 300 -350 euro...
Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet
Merhaba Cevdet bey;
Ben başlayayım geçmişteki filmlileri saymazsak..compaktlara hiç girmedim 2 sene öncesine kadar..alırsam iyisi olsun diye bekledim..Nikon D 60 aldım..küçük .hafif ,basit kulanım ,dayanıklılık gibi özellileri var..ama dslr olması iyide...
Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?
Nedir bu korkaklık tırsaklık yaw..yıllardır kamp yaparım ücra yerlerde bir defa bile olumsuz bişey olmadı..ha bazılarının başından münferit olaylar olmuş ayrı..ne yani kamp mı yapmıyalım..korkanlar çıkmasın kampa kardeşim..zorla kamp yaptıranda yok..adam...
Ynt: Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.?
Yapar..Karayollarına nissan çift kabin pick-uplar alındı 88 demi tam bilmiyorum ..resmi araç olduğu için yağı suyu genelde tam bakılır..ve her günde en az 100-150 km yaparlar..km.leri 800-900 bin lere dayanmıştı..
Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...
Merhaba Tuncel Bey;
Sizi tebrik ederim.Eşinizle,çocuğunuzla böyle zevkli bir kamp yaşayabildiğiniz için...konu başlığını oşekilde yazmanız isabetli olmuş..Sizi temin ederim çoğu kişi böyle bir şeyi rezillik olarak değerlendiriyor..bakmayın...
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)
Merhaba Cevdet Bey; Sırf çalışmalarınızı görmek için girdim..seven arkadaşlarada burdan selamlar ..onlar kendilerini bilir zaten..:) sanatınıza ve fikirlerinize duyduğum saygı nedeniyle galerinizi ziyaret ettim..çok güzel kareler hepsi..beni sorarsanız...