Arama sonuçlarınız

1. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) Teşekkürler Gamze Hanım...evet çok muhteşem gerçekten...bu vesileyle birkaç kare daha ekleyeyim...:)

2. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) dünkü gezimdem...
  3. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Evet ateşsuyu....:)))))

4. gezgen

Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Ynt: Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan) İyide o dediğini sen yaptın mı? hani kavrun ve yukarı kavrun ? sen 5 km yukardaki piknik yerine kadar gitmişsin galiba :) orda n yukarda kavrun var ..motossikletle çıktık biz hanımla...ve ordanda (yukarı Kavrun) kaçkarlar'a deniz gölüne...
  5. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen) (Çiçek Fotoğrafları)

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) Teşekkürler beğeninize..:)

6. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Yağmur insanları mutsuz mu ediyor acaba..:) pek mutlu bi halleri yok..:) güzel olmuş...:) bunlarda 70-300 ün bir katkısı var mı? :) :)

7. gezgen

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Çok güzel anlatmışsınız ama galiba arkadaşların bahsettiği şey çadırda kısa kollu tişörtle kalınabilecek bir ortam yaratılması hakkında..:)
  8. gezgen

2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi

Ynt: 2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi Teşekkürler Cevdet Bey..:) Herkes adına..be sadece görüntüledim...:))
  9. gezgen

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) Yukarda yazmıştım ..gözünden kaçtı herhalde..:)) tekrar vereyim linki,, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61950.0#lastPost

10. gezgen

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Birazda nostalji değilmi ya..:)) Benim anneminde kaminetosu vardı...:)) hani şu mavi ispirtoyla çalışan...:)) üstünde türk kahvesi pişirirdi hemde misafirlerin önünde otururken..:))

11. gezgen

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Gördüğüm kadarı ile bunlar lpg li ocaklarsa...ne gereği var bizde bunların bin çeşidi var kartuşlu ipragazın...ayrıca çözüm buysa eğer yakarım piknik tüpümü yemeğimi çayımı pişiririm akşamda yakarım lüx'ümü ışığında hem kitap okurum hem de...
  12. gezgen

Kırklareli - Dupnisa Mağarası ve Kamp Etkinliğimiz ( 8 - 12 Eylül 2010)

Ynt: Kırklareli - Dupnisa Mağarası ve Kamp Etkinliğimiz ( 8 - 12 Eylül 2010) Kesinlikle öyle ...yorucu olması da güzel tarafı..bu da benden olsun 2 yıl önce oralardan geçmiştim...:)

13. gezgen

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) Eeee hadi bakalım...ben de yeni konu açtım '' muğla yağlıboya kursiyerleri resim sergisi '' diye çok tu foto buraya gitmezdi...:) ordan bakarsın...:)
  14. gezgen

Ynt: 2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi SALONDAN GENEL GÖRÜNÜM...
  15. gezgen

Ynt: 2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi

16. gezgen

17. gezgen

18. gezgen

19. gezgen

Ynt: 2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi BUNLARDA BENİM RESİMLERİM...:))
  20. gezgen

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes