Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
Arkadaşlar bir selamda benden olsun.
Bu aralar yokmu geziniz. belki bir kçamak yapabilirim :) yapmasamda rsimlerden takip ederim.
Ynt: 1984 Fj 40 Hakkında
Aracınız Hayırlı olsun.
Marmarise aracı çekiciyle götürün. Aracın o yolu alırkan yakacağı fiyatla aynı hatta daha az bile masraf etmiş olursunuz. Aracı doğada kullanacaksanız lastikleri değiştirmek zorunda kalmamış olursunuz.
Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning?
Öncelikle geçmiş olsun. Benim araçtata duman problemi vardı EGR yi iptal ederek çözüm bulmuştuk. EGR tamamen iptal durumda şuan .
Aracın motoru 4m40 eski tip ama sanırım EGR olayı aynı sonuç veriyor.
Bu arada elimde 3 adet ralliart rallitronic chip var...
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
Bu resim harika çıkmış.
Burası emirli değil. sonraki koyda değil . sanki taş ocaklarının arkasındaki koya benzettim. neresidir burası ?
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
Ömer abi Ben yine yokum şile taraflarında olacağım ailecek piknik çıktı kuradan :)
Arkadaşlar şimdiden iyi geziler.
Hiç kullanılmamıştır. Kutusu deforme olmuştur. Tüm paraları ve montaj kitapçığı eksiksizdir.
Fiyatı 1000 TL
http://rallitronic.com/en/products/8/shogun_%28v80%29_3.2_di-d_%5Bmt%5D/
Part.No MME41325 + MME41339MT
This model is also known as: Pajero (V80) 3.2 DI-D [MT], Montero (V80) 3.2 DI-D...