Arama sonuçlarınız

1. whiteagle

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Merhaba Şaban Usta Araçta değişiklikler varmı ?

2. whiteagle

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Arkadaşlar bir selamda benden olsun. Bu aralar yokmu geziniz. belki bir kçamak yapabilirim :) yapmasamda rsimlerden takip ederim.
  3. whiteagle

Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım.

Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım. Sabır edeceksiniz ve sanırım piskolojik desteğe ihtiyacınız olabilir. Allah yardımcınız olsun.

4. whiteagle

Arac Ustunde Ev

Ynt: Arac Ustunde Ev Gayet güzel olmuş. Elinize sağlık farklı ebat larda üretiminiz mevcutmu ?
  5. whiteagle

Eğim Ölçer, Pusula, Ve Altimetreler

Ynt: Eğim Ölçer, Pusula, Ve Altimetreler 6. Toyota LC 60 serisi için Saat 200 TL

6. whiteagle

Eğim Ölçer, Pusula, Ve Altimetreler

1. Toyota LC 60 serisi den çıkma Eğim ölçer saat. Adet fiyatı 400 TL iki adet var

7. whiteagle

1984 Fj 40 Hakkında

Ynt: 1984 Fj 40 Hakkında Aracınız Hayırlı olsun. Marmarise aracı çekiciyle götürün. Aracın o yolu alırkan yakacağı fiyatla aynı hatta daha az bile masraf etmiş olursunuz. Aracı doğada kullanacaksanız lastikleri değiştirmek zorunda kalmamış olursunuz.
  8. whiteagle

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v Kış aylarındada kullanacağınızdan Crv almanızı tavsiye ederim. Uygun lastikle kumda da ilerlersiniz. zıpkınlada uğraşıyorsunuz hrv kumda sizi üzer.
  9. whiteagle

L200 İçin Hangi Chip Tuning?

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Öncelikle geçmiş olsun. Benim araçtata duman problemi vardı EGR yi iptal ederek çözüm bulmuştuk. EGR tamamen iptal durumda şuan . Aracın motoru 4m40 eski tip ama sanırım EGR olayı aynı sonuç veriyor. Bu arada elimde 3 adet ralliart rallitronic chip var...

10. whiteagle

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Çok isabetli bir yorum. Duyarlılığınız için teşekkürler.

11. whiteagle

Dev Toyota Hılux (2012)turkıye

Ynt: Dev Toyota Hılux (2012)turkıye Maşallah çok güzel.
  12. whiteagle

Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 Bu resim harika çıkmış. Burası emirli değil. sonraki koyda değil . sanki taş ocaklarının arkasındaki koya benzettim. neresidir burası ?

13. whiteagle

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 Güzel gezi olmuş. Fotolar harika. Emirliden sonraki koymu gittiğiniz yer ?
  14. whiteagle

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 Ömer abi Ben yine yokum şile taraflarında olacağım ailecek piknik çıktı kuradan :) Arkadaşlar şimdiden iyi geziler.
  15. whiteagle

TOYOTA İÇİN %100 ARB MARKA ÖN ve ARKA KİLİTLER SATILIKTIR

Ynt: Toyota İçin %100 Arb Marka Ön Ve Arka Kilitler Satılıktır 96 Hiluxa uyar diye düşünüyorum. ARB nin kodu na göre araştırabilirsiniz.

16. whiteagle

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok Tatlı Ya :) Ömer abi sen haber ver zamanını, uygun olursam gelmek isterim. [/td][/tr][/table]
  17. whiteagle

Toyota Fj 60 İçin Eğim Ölçer

Fiyatı 300 TL Saat ve eğim ölçer sorunsuz çalışıyor. FJ 60 orjinlinde torpidonun içinde olduğundan kapaksızdır.
  18. whiteagle

Pajero 3.2 Dıd İçin Ralliart Rallitronic Power Upg Kit

Hiç kullanılmamıştır. Kutusu deforme olmuştur. Tüm paraları ve montaj kitapçığı eksiksizdir. Fiyatı 1000 TL http://rallitronic.com/en/products/8/shogun_%28v80%29_3.2_di-d_%5Bmt%5D/ Part.No MME41325 + MME41339MT This model is also known as: Pajero (V80) 3.2 DI-D [MT], Montero (V80) 3.2 DI-D...

19. whiteagle

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Allah kolaylık versin. Süreci merakla takip ediyorum.
  20. whiteagle

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı üzerindeki lastikler sanki daha iyi :) zemini kazmadan toprağı sıkıştırarak ilerliyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri