Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan
Levent Bey
Henüz uzun yol yapıp deneme fırsatı bulamadım. Kısa mesafede bir sorun olmadı. İlave ışıklara anahtar koyarak orjinal şekilde kullanılabilinir. Bolu ya giderken ve gelirken deneme fırsatı bulabileceğim. Görüşlerimi paylaşacağım...
Göstergenin ışıkları park lambaları ile beraber yanıyor. İlave ettiğim led lambalar için ilave anahtar koyabilirim. Şimdilik gece rahatsız edene kadar birlikte yanacaklar.
Dün bugün aracın gösterge panelinin yetersiz aydınlatması için led ışık montajı yapıldı.
Led ışıkların iç kısmı aydınlatması için göstergelerin sac kenarlarını ledlerin denk geldiği yerden delerek led şeridini dışardan bantladım.
İlk denemede...
Hayırlı olsun, Kolay gelsin. Hemen boş olan 13. sıraya ekleme yapalım.
Kenan YAMA
5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz)
1. Emrah Artaslan - İstanbul
2. Erkan Okumuş - İstanbul
3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul
4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak
5...
Ynt: SATILIK, 315 LASTİK (4 ad.)
Yanaktaki 315/75/16 rakamının devamındaki rakamlar hız ve yük katsayısını, Gömme olarak basılan rakam ise imal tarihini hafta ve sene olarak gösterir. (Örnek 0409) 2009 yılının 4 üncü haftası gibi.
Hayırlı satışlar.
Selamlar
Kenan YAMA
Ynt: Bu VX100 için bilgi
Faruk Kayhan abimiz Gezenbilir camiasında sevilen bir şahsiyetti.
ALLAH rahmet eylesin.
Sorularınızın cevabı ekli linktedir. İnceleyiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66070.15
Selamlar
Mustafa Bey
Ailenizle çıktığınız geziyi hayırlısı ile tamamlayıp iyi anılarla yurda dönmenizi diliyorum.
ALLAH yolunuzu açık tutsun, sağlıcakla gezin.
Selamlar
Kenan YAMA
Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
Ahmet Bey
Forumda yazışmamızın faydasıda burdan geliyor.
Tecrübelerimizi burada paylaşarak geçtiğimiz yollardan ve badirelerden peşimizden gelen arkadaşlar faydalansın ve gözlerini kulaklarını açsınlar diye.
Selamlar.