Arama sonuçlarınız

1. kenanyama

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Hayatınızın yeni sayfasında size ve eşinize mutluluklar dileriz. Herşey istediğiniz gibi gerçekleşsin. Hatice - Kenan YAMA

2. kenanyama

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Atilla Bey Tebrik ediyorum. Hayrını görün ellerinize sağlık. Kenan YAMA
  3. kenanyama

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Selamlar Kenan YAMA

4. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Levent Bey Henüz uzun yol yapıp deneme fırsatı bulamadım. Kısa mesafede bir sorun olmadı. İlave ışıklara anahtar koyarak orjinal şekilde kullanılabilinir. Bolu ya giderken ve gelirken deneme fırsatı bulabileceğim. Görüşlerimi paylaşacağım...
  5. kenanyama

10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Kenan YAMA

6. kenanyama

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran-1 Temmuz)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran-1 Temmuz) Cuma akşam geç saatte, olmadı cumartesi sabah erken saatte oradayım inşallah. Görüşmek üzere... Selamlar Kenan YAMA

7. kenanyama

235/85R16 Goodyear Warngler MTR

Ynt: 235/85R16 Goodyear Warngler MTR Güncel.
  8. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Çoşkun Bey Forumda arkadaşlar paylaşmıştı, Bende avare kalınca okuduğumu tatbik edeyim dedim. Oldu galiba. Selamlar Kenan YAMA
  9. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Gündüz yandığında bile aydınlatıyor.

10. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Göstergenin ışıkları park lambaları ile beraber yanıyor. İlave ettiğim led lambalar için ilave anahtar koyabilirim. Şimdilik gece rahatsız edene kadar birlikte yanacaklar.

11. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Şerit led ışıkların dışına kısa devreye engel olmak için büzüşen makaron geçirdim.
  12. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Dün bugün aracın gösterge panelinin yetersiz aydınlatması için led ışık montajı yapıldı. Led ışıkların iç kısmı aydınlatması için göstergelerin sac kenarlarını ledlerin denk geldiği yerden delerek led şeridini dışardan bantladım. İlk denemede...

13. kenanyama

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Hayırlı olsun, Kolay gelsin. Hemen boş olan 13. sıraya ekleme yapalım. Kenan YAMA 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz) 1. Emrah Artaslan - İstanbul 2. Erkan Okumuş - İstanbul 3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul 4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak 5...
  14. kenanyama

SATILIK 5 ADET Gt Radial Savero M/T Lastik

Ynt: SATILIK 5 ADET Gt Radial Savero M/T Lastik Sayın Burak Bey Vermek istediğiniz lastiklerin ölçüsü, imal tarihi nedir? Selamlar Kenan YAMA
  15. kenanyama

4 Jant ve 5 Adet 7.50x16 ok144

Ynt: 4 Jant ve 5 Adet 7.50x16 ok144 Malik Bey Linkteki lastikler ile takas düşünürmüsünüz? İlan No 89797415 Kenan YAMA

16. kenanyama

(SATILDI) Satılık, 315 LASTİK (4 ad.)

Ynt: SATILIK, 315 LASTİK (4 ad.) Yanaktaki 315/75/16 rakamının devamındaki rakamlar hız ve yük katsayısını, Gömme olarak basılan rakam ise imal tarihini hafta ve sene olarak gösterir. (Örnek 0409) 2009 yılının 4 üncü haftası gibi. Hayırlı satışlar. Selamlar Kenan YAMA
  17. kenanyama

(SATILDI) Satılık, 315 LASTİK (4 ad.)

Ynt: SATILIK, 315 LASTİK (4 ad.) Sayın VAP Lastiklerin imal tarihi ve yük katsayısını öğrenme şansımız varmıdır. Kenan YAMA 0 542 631 75 75
  18. kenanyama

Bu VX100 için bilgi

Ynt: Bu VX100 için bilgi Faruk Kayhan abimiz Gezenbilir camiasında sevilen bir şahsiyetti. ALLAH rahmet eylesin. Sorularınızın cevabı ekli linktedir. İnceleyiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66070.15 Selamlar

19. kenanyama

Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Mustafa Bey Ailenizle çıktığınız geziyi hayırlısı ile tamamlayıp iyi anılarla yurda dönmenizi diliyorum. ALLAH yolunuzu açık tutsun, sağlıcakla gezin. Selamlar Kenan YAMA
  20. kenanyama

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Ahmet Bey Forumda yazışmamızın faydasıda burdan geliyor. Tecrübelerimizi burada paylaşarak geçtiğimiz yollardan ve badirelerden peşimizden gelen arkadaşlar faydalansın ve gözlerini kulaklarını açsınlar diye. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR