Arama sonuçlarınız

1. M

Tantunide En İyi 10

Ynt: Tantunide En İyi 10 Hepsi iyi bence , hepsinin farklı bir tadı var . Yine de en iyisi Göksel galiba , biraz da torpil geçiyorum çünkü sahibi arkadaşımın babası : ) Not : Adana kebabı varken de tantuni'ye gözümün ucuyla bile bakmam : )

2. M

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Herhangi bir eşyadan bahsediyormuş gibi olacak ama hangi amaçla aldığınıza göre değişir tercih etmeniz gereken ırk . Bana göre ( tecrübelerime dayanarak ) koruma amaçlı alınacaksa yani bekçi köpeği mahiyetinde , öncelikli tercihim seceresi...
  3. M

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Kendimden korkarım en çokkk , var bi gariplik ...

4. M

Ssangyong Hakkında

Ynt: Ssangyong Hakkında kyronların jantlarını değistirdiklerinde çok hoş oluyor ...
  5. M

HOŞGELDİN 2011

Ynt: HOŞGELDİN 2011 herkesin yeni yılı kutlu olsun , hayırlara vesile olur inşallah ...

6. M

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim : ) hiç komik değil ...

7. M

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010) çok soğuk olmasa bile çok fena rüzgar esiyormuş orda , doğru mu ? istihkamcı yapmışlar çocuğu , bol bol çukur kazıyormuş : ) mezarcı diyorlarmış hatta hahah : )...
  8. M

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim ahahahahhaha süpermişş : ) safmış onlar da ...
  9. M

Osmaniye - Zorkun Yaylası; Dağların Koynunda

Ynt: Osmaniye - Zorkun Yaylası; Dağların Koynunda paylaşım için tşkler , süper fotolar , heidi olasım geldi : ) bilirim buraları az çok ... özledim ...

10. M

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010) ohh maşaalahh süper yerlermiş , benim kuzen narlıderede askerlik yapıyor , yeni gitti ... merak ediyordum bende nasıl bir yer acaba diye ... tşk paylaşım içinn ...

11. M

Online Dergiler, ( Ücretsiz Okuyabilirsiniz )

Ynt: Online Dergiler, ( Ücretsiz Okuyabilirsiniz ) çok teşekkürler , ben de bu tür siteleri çok kullanırım , bu siteyi bilmiyordum ...
  12. M

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları ben irlanda ,ingiltere ve iskoçya için vize alacakyım bu yaz , hiçbirini vermediler ...

13. M

Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu

Ynt: Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu o anki kafa durumunla ilgili bence ... ben normalde hiç konsantre olamam , çok çabuk dikkatim dağılır ... şimdi de bürodayım sürekli birileri girip çıkıyor ... hatalı başlangıcımı saymazsak 30 dakika gibi bir sürede çözdüm ... dikkatimi...
  14. M

Ynt: Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu evet , eleminasyon yapa yapa çözülüyor , o kadar da zor değil ... sadece bazı bilgiler arasındaki bağlantıyı kurmak gerekiyor ...
  15. M

Ynt: Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu off çözdüm sonunda , Alaman balık besliyor ... ilk başta yanlış gitmişim , baştan başladım daha ciddi bi şekilde :) 1 saat 10 dakikada çözmüşüm ...

16. M

Ynt: Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu biraz daha çözdüm , maksat yavas yavas gideyim :P norveçlinin sarı evde oturduğunu yazmayı unutmuşumm ..
  17. M

Ynt: Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu bunu buldum simdilik , kendini kanıtlama çabası diilde can sıkıntısı ... yoksa zeki olduğumun farkındayım ;D bir de ukala ... :-\
  18. M

Ynt: Einstein'in ancak dünyanın %2'si çözer dediği sorusu birazcık uğraşayım ... çözdüm birazını , paintte çizdim , ama daha var ...

19. M

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? tadımıza bakmak istiyorlarr , geri döndüler ... korku filmi gibi oldu .. Benim köpeklerle aram iyi , ben de biraz saldırganım o yüzden olabilir mi acaba ... Sürekli bisiklet kullanırım , gezerim dolaşırım , çok karşılaşırım köpeciklerle ... özellikle de...
  20. M

1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(

Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :( Engel değil ... Motosikletinizin selesini alçaltabilirsiniz , daha yüksek topuklu bir bot kullanırsınız ... lastik havalarını indirirsiniz diyecem ama tabi şaka :) kötü bir şaka olmamıştır umarım ... Kısa boylu ama gayet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri