Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover 6x4 Puma
çok doğru bakmakla yetinmeyip görmek için buradayız dağları taşları vadileri kısacası yolun bittiği yerlere gidebilmek görülemeyen yerleri görebilmek için.
4x4 ayrıcalıktır.selam
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"
nevzat bey merhaba öncelikle hayırlı olsun
land toplamış biri olarak nacizane görüşlerimi belirtmek istiyorum.
hidrolık direksiyon kutusu orjinal ise öyle kalsın problemi varsa tamir takımı alarak (conta,oring vs) onarabilirsiniz
diff lock konusu...
Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden
Arkadaşlar bu defender toplama hikayeleri aslında büyük bir olay
bu güzelim araçları bizler toplamaz sahip çıkmaz isek aynen mke hurdalığını boylayacak sonraki hayatında belki inşaat demiri yada sac olarak göreceğiz.
büyük uğraşlar emekler paralar harcayarak...
Ynt: Defender 110 Akü İhtiyacı
ben olsam mutlu,çelik,inci gibi markalardan 100 amperlik bir akü alırım gerisi size kalmış ucuz dandik akülerden uzak durun selamlar.
Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim
merhaba olcay bey
sözünü ettiğim motor 4D56 mitsubishi turbo dizel 2500 cc motor bu motoru hyundai h100 ler turbosuz olarak kullanıyor patenti mitsubishi olmak kaydıyle ayrıca mitsubishi pikaplar 4x2 lerde 2003 2004 2005 modellerinde bunun...
Ynt: Yeni Almış Olduğum DEFENDER'ın Fotoğrafları
hayırlı olsun güzel araç
modeli ve ne tür bir motoru olduğu varsa başka donanımları hakkında bilgileri paylaşırsanız kanaatlerimizi daha rahat ifade edebileceğiz
winç takacaksanız ben daha önce warn kullandım hiç bir sorun yaşamadım..
selamlar..
ben defender 110 numa mitsubishi turbo dizel motor attığımda usta motor ile şanzımanın birebir orjinal şekilde oturması için mobilyacıların kullandığı mdf malzemeden kalıp yaptı bende o kalıbı dökümcüde döktürdüm daha sonra tornada işledik civata...
Mardin de yapılan araç ihalesinde bu konuyu ist. ank ve diğer illerden gelen 4x4 meraklıları ve ticaretini yapan arkadaşlarla tartıştık yanılmıyorsam ankara kızılcahamamdan gelen bir arkadaş ben motoru değiştiririm yanlız masrafımı alırım demişti. bu...
http://rega.basbakanlik.gov.tr/main.aspx?home=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/11/20081128.htm&main=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/11/20081128.htm
Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır?
Selam arkadaşlar sizlerle 2.5 benzinli defender'ın kumdan 4 tonluk paraşüt teknesini alırkenki resimlerini paylaşıyorum!!! Bu araca hayran olmamak elde değil!!!!
Bu arada ufak bir hatırlatma yapıyım ismini nezaketen vermediğim 3...
Arkadaşlar bu disco 92 model valinin makam aracı olarak kullanılmış satılacaktı ben defender aradığım için birde v8 i yazısı beni ürküttüğü için almadım bu aracın motoru hakkında bilgisi olan arkadaş varmı 3.9 v8 midir yoksa nedir araç çok temiz olduğu için v8 ler hakkında ki fikirlerim...
Ynt: 1990 Defender; Sürekli 4 Çekerden Çıkma?..
Arkadaşlar land ı ilk aldığım günlerdi yazın ortasında gerek olmaz diye yakıttan tasarruf amacı ile ön şaftı söktüm sökmez olaydım araç yürümedi lock konumuna aldım sanayii sitesine herzaman 4. vitesle gittiğim iniişli virajlarda inanın 2. vites...