Arama sonuçlarınız

1. byhunter

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba arkadaşlar adım emin olgaç mardin de kamu kuruluşunda çalışmaktayım avcılık tutkunuyum dolayısıyla olmazsa olmaz olan arazi araçları ile av bir paralellik göstermektedir. bu nedenle daha önce LR 110 topladım benzinden dizele çevirdim.LR 110 lar ve toyota...

2. byhunter

Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?.. yukarıda bahsettiiğiniz mardin de ihalede satılan araçlardan biri aşağıdaki linktedir. http://www.sahibinden.com/landcruiser_fzj-75_-54WQQaXQQ18229906WQQpXQQdisplayitem satılan araçların çoğu 100.000 km nin altında idi bu araç hakkındaki...
  3. byhunter

Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?.. Merhaba arkadaşlar ben mardin den emin olgaç avcı aynı zamanda 4x4 tutkunuyum arazi araçlarından land 110 kullandım satmak zorunda kalınca toyota corolla 1991 binek araç aldım orjinal ithal 1600 cc 16 valve inanın bütün yazdıklarınızı...

4. byhunter

Fargo PW150 Hakkında

Ynt: Fargo PW150 Hakkında çok yardımcı oldunuz araç hakkında bayağı bir bilgi sahibi oldum. ::)
  5. byhunter

Fargo PW150 Hakkında

Ynt: Fargo PW150 Hakkında pw 150 yazısına istinaden yazdım hadi öyle olsun resimdeki aracın mavisi(orjinal rengi) kasasıda orjinal yorumunuz nedir.

6. byhunter

Fargo PW150 Hakkında

Merhaba arkadaşlar kendime 1989 yılının 7 inci ayında trafiğe çıkan çift kabin 4X4 fargo pw 150 almak istiyorum. 150.000 km de araç bakımlı kasa düzgün kazasız boyasız kendi halinde orjinal bir araç hidrolik direksiyon,sadece nedense bilmiyorum aracın kaloriferini sökmüşler bir o lazım birde öne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri