Arama sonuçlarınız

1. kursad_hho

GMC TopKick

Ynt: GMC TopKick Ozon delik, Carbon emisyonu, petrol bitiyor, petrol için insanları öldürüyorlar, arap baharı vs vs derken gidip gidip böyle arabalar yapılıyor. Bence gereksiz.. Birde eğer biz off road için konuşuyorsak işin mantığında zaten aracı mümkün olduğunda hafifletmek var araçları...

2. kursad_hho

yardım rav 4 freelander jimny ?

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Merhaba , boyum 1.88mt , bende Jimny'e sığmam dedim, eşimin ısrarı ile bindim, biniş o biniş patladı gitti :) hemen eşime bir Jimny aldım!! İkinci araba olarak, masrafszılık olarak, pratiklik olarak, sağlamlık olarak sizin aracınız Jimny veya Vitara 3K
  3. kursad_hho

garmin 62s

Ynt: garmin 62s Merhaba, bende 62s almak istiyorum ve uzun süredirde araştırıyorum. Ara sıra yurtdışına gittiğim için oradan almak daha uygun gibi geldi bana. Yurtdışından almanın kullanımda ve garanti şartlarında bir sıkıntısı olur mu? Başka sıkıntısı var mıdır? Birde Türkiye haritasını...

4. kursad_hho

DEFENDER 1997 MODEL ÜZERİ 300 TDİ DEFENDER ARIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

Ynt: DEFENDER 1997 MODEL ÜZERİ 300 TDİ DEFENDER ARIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ozenle-hazirlanmis-1991-land-rover-defender-110-48854861/detay/ Tanıdığımız bir abimizin aracını arkadaşımız satıyor.
  5. kursad_hho

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Jimny resimleri eksik kalmış bir iki tane ben ekleyeyim...

6. kursad_hho

GUMBALL 3000 İstanbul'da 1 Haziranda Finish Görüyor

Ynt: GUMBALL 3000 İstanbul'da 1 Haziranda Finish Görüyor Orada olmaya çalışacağım, arabalar güzel, organizasyon güzel, hem yol yapıyorlar hem parti :)

7. kursad_hho

GUMBALL 3000 İstanbul'da 1 Haziranda Finish Görüyor

http://www.gumball3000.com Gumball 3000 buu sene 1 Haziranda Taksim Meydanında son bulacak, saat 20 dan sonra arabalar ulaşmaya başlayacak. 1st JUNE The climax of our tour is the mighty Turkish city of Istanbul! This current 'European Capital of Culture' better prepare for a new...
  8. kursad_hho

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü Birkaç resim, burası Şile Karadere, çok derin kanallar vardı, araçlar sürekli oturdu. İndik yol bitti, geri çıktık.
  9. kursad_hho

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü Bir Jimny kullanıcısı olarak bu videoyu hazırlayanları kınıyorum. Üzerinde asfalt lastiği olsa bile lastik yanak yüksekliğinde olan böyle gevşek çamurda kalmaz Jimny. Onu oraya batıran adamı kutlamak lazım, bence 4 çekerde bile değildi...

10. kursad_hho

satılık suzuki samurai

Ynt: satılık suzuki samurai Enes hayırlı satışlar, kısmet olmadı demek gezi

11. kursad_hho

İSTANBULDAKİ JİMNY 'LER

Ynt: İSTANBULDAKİ JİMNY 'LER Güzel olur ama siz yazalı 5 gün olmuş pek rağbet olmamış. Sanırım henüz böyle bir etkinliğe hazır değil Jimny'ciler :(
  12. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Enes dağcılık'a yazdın galiba

13. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Cumartesi olacaksa ben gelemem, malum CTS hafta içi yapamadığımız işleri yapıyoruz, bazılarımızında mesaileri var. Enes senin durumun imkansız değilse Pazar yapalım, bugün Cuma artık buluşma yerlerinide kararlaştırıp yayın yapalım. CTS internete bakamayan olabilir. Pazar Sabahı...
  14. kursad_hho

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Mutlaka olumlu etkisi olur. Zira yükseltilmiş araçlarda kesinlikle oluyor. Eğer gerçekten offset istiyorsanız bu işin en geri dönülebiliri (jantları bozmadan) spacer takmak, yada daha önceden yapılmış bir jant bulup denemek, yada başka bir kendinden offsetli...
  15. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Bence Pazar günü olsun. Kısırkaya tarafına sanırım daha önce gittim, çok zevkli idi, daha öncesinde ormanda biraz çamur, sonra deniz kıyısında kum ve devamında aşağıdaki resimlerdeki gibi çok güzel tırmanma ve iniş etapları vardı, çevreyi iyi bilen arkadaşlar varsa çok güzel...

16. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Parkur önerisi olan var mı arkadaşlar?
  17. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Enes istersen mekanı daha sonra kararlaştıralım. Katılımı ve diğer katılanların tekliflerini görelim. Şile tarafında rahat parkurlar var, hafta sonuna kadarda vakit var. Konuyu sen açtığın için başlığı revize edebilir misin? Belki dikkati daha çok çekeriz.
  18. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Bu arada listeyede başlayabiliriz: 1- Kürşad Hacıhamzaoğlu - Jimny , MT Lastik, 2" Yükseltme, CB Telsiz

19. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Bence de olabilir, ama konuyu daha fazla insana ulaştırmak için belki başlığı revize etmek gerek. Hiperaktif arkadaşımız isterse başlığı daha açıklayıcı hale getirebilir.
  20. kursad_hho

Gençler

Ynt: Gençler Yok, arkadaş İstanbul bölgesi diye yazdı. Yaş konusuna takılmayın :) Konunun özü sezonun son günlerinde daha önce bir araya gelmemiş insanların buluşması. Çok zorlanmadan bir yerlere gitmek. Tecrübeli arkadaşlarında olmasında fayda var, güçlü ve vinçli araçlarında. Genelde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri