Arama sonuçlarınız

1. kursad_hho

2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi işaret..

2. kursad_hho

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...
  3. kursad_hho

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar :D elle çekilen araba batmış sayılmaz, ama bunun fotosunu gerçekten görmek gerek.

4. kursad_hho

Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar Selam, ben esas senin Jimny'i merek ediyorum. Herkes batmış ama senin fotoğrafın yok. Sen de battın mı?
  5. kursad_hho

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) Teşekkür ederim, bir şey daha öğrendim.

6. kursad_hho

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) Geçmiş olsun, baskı balatayı ne yaptın? Temizleyince oldumu bari? Bu kadar çamura girince bu kaçınılmaz mıdır yoksa önlemi var mıdır?

7. kursad_hho

TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel

Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel Teşekkkür ederim, kendisini arayacağım, ilk isteyeceğim şeyde çıkartmalarınız :)
  8. kursad_hho

TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel

Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel Merhaba Arkadaşlar, Trabzon'da Off Road Kulübü kurulduysa İstanbul'dan hemen üye olmamız şart. İnternet sitesinden bir adres ve iletişim bulamadım. Kiminle temasa geçmek gerek? Yardımcı olabilir misiniz?
  9. kursad_hho

Orfoz'dan Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Orfoz'dan Sualtı Fotoğrafları Ali Bey, Paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık çok güzel fotolar. Mekan neresi acaba?

10. kursad_hho

CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48

Ynt: CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48 Merhaba, CB el telsizi modelleriniz var mıdır?

11. kursad_hho

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Alper Bey merhaba, Konu çok eski ama siz bu işlemi nerde yaptırdınız? Şu an bende yaptıracağım.
  12. kursad_hho

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Hayırlı olsun, yakıtı ölçtüğünüzde bizimlede paylaşır mısınız? KN ve chipten sonra yine Jimny kadar mı yiyor yoksa V8 kadar mı oldu :)

13. kursad_hho

Jimny Ön Tampon Modifikasyon

Ynt: Jimny Ön Tampon Modifikasyon :) bu çok güzel haber. Lastiklerden sonraki yakıt durumu ve ayna mahrutiden sonraki yakıt durumu nasıl oldu? İstanbulda mısınız? Aracınızı görebilir miyiz?
  14. kursad_hho

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Kesinlikle geleceğim, bu canavarı görmeden rahat edemeyeceğim.
  15. kursad_hho

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Tamda başka bir başlıkta bu konuyu konuşuyorduk. Büyük lastikler çekiş kaybı yarattımı diyeceğim ama siz başka bir çok şey eklediniz. Arkadaşlar 215/75/15 lastikle bile yokuşlarda çok güç kaybettiklerini söylüyorlar. Ayna mahruti oranlarını değiştirmekten...

16. kursad_hho

Ynt: Jimny Ön Tampon Modifikasyon Sağolun,
  17. kursad_hho

Ynt: Jimny Ön Tampon Modifikasyon Nerelere gidiyorsunuz? Rota nasıl? Bir etkinlikle mi yanlız mı gezeceksiniz?
  18. kursad_hho

Ynt: Jimny Ön Tampon Modifikasyon :) lastiği küçükte alsan büyükte alsan ayna mahrutiden kaçış yok yani. Eh bu işin zevkide bu sanki, yavaş yavaş, sindire sindire, deneye deneye.. Birde ben Jimny ile uzun yol yapmıyorum, sadece şehir içi ve hafta sonu. Sizin ayna mahruti haberlerinizi...

19. kursad_hho

Suzuki Jimny 2010 Proje

Ynt: Suzuki Jimny 2010 Proje Bir jimny sahibi olarak çook hoşuma gitti. Paylaşımı kesmeyin lütfen, iştir kişinin aynası.
  20. kursad_hho

Ynt: Jimny Ön Tampon Modifikasyon Selam, Nedir tavsiyen? Tecrübelerini paylaşır mısın?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri