Arama sonuçlarınız

1. yelbuga

egzoz kurum

Ynt: egzoz kurum pardon carbon yazacaktım ;)

2. yelbuga

egzoz kurum

Ynt: egzoz kurum carcon clean diye bir yöntem okudum. uygulatıp memnun kalan var mı? yakıt tüketimini arttırdığını söylüyor kullanan bazı kişiler..
  3. yelbuga

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 1) 2000 - 4.7 V8 - WJ - Kıvanç Akyol (kakyol) - Antalya 2) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 3) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 4) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 5) 2003 - 2.7...

4. yelbuga

egzoz kurum

Merhaba, egzozdan çıkan kurumu temizletmek için ne gibi işlemleri öneriyorsunuz? araç ilk çalıştığı anda kurum atıyor. ve vites geçişlerinde yada ani yüklenmelerde siyah duman var. bir temizlik lazım ama nasıl ;D
  5. yelbuga

2004 Grand Cherokee

Ynt: 2004 Grand Cherokee çok teşekkürler

6. yelbuga

2004 Grand Cherokee

Ynt: 2004 Grand Cherokee sağolun :) evet sizden bahsetmişti. ona da siz tavsiye etmişsiniz. özelden mail adresinizi verebilirseniz sormak istediğim birkaç konu var. tşk

7. yelbuga

2004 Grand Cherokee

Ynt: 2004 Grand Cherokee ümraniye de. bostancıda çok servis var sanırım. orası olabilir. ama tanıdık bildik istanbul içinde heryere de götürebilirim.
  8. yelbuga

2004 Grand Cherokee

Merhaba, sonunda hayalimdeki arabamı aldım :) 10. arabamı jeep olarak aldığım için çok sevinçliyim. umarım pişman olmam. aracı 190 binde aldım. Overland. expertizde bir sorun çıkmadı. yetkili servise götürdüm. ufak tefek sorunlar var ama onlar bişey değil. pasta cila istiyor. deri koltuklar...
  9. yelbuga

2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? aldınız mı :) ben de yeni üyeyim ve aynı araca bakıyorum aldıysanız düşüncelerinizi yazar mısınız? tşk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri