Arama sonuçlarınız

1. GezenGen

2004 xt cam motoru problemi çözümü

Ynt: 2004 Xt Cam Motoru Problemi Çözümü Bostancı sanayide Honda İkiler özel servisi var, ben orada yaptırmıştım Forester'ımın camını.

2. GezenGen

Forester için Kapalı bagaj çantası mı yoksa bagaj sepeti mi?

Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi? Üstü kapalı olunca çok sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
  3. GezenGen

Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi? Hellanın orjinal sitesinde tüm modeller için karşılaştırma ve aydınlatma bilgileri mevcut. ff75 gayet yeterli ama bence, uzunlarımdan daha uzağı aydınlatıyorlardı.

4. GezenGen

Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi? Koruma yok ama boyuttan dolayı şık duruyorlar
  5. GezenGen

Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi? 2. El almayın bence. Aracımı satarken ayaklarını ve farları aldım duruyor şuanda ama orjinal röle,kablolar ve ışıklı düğmesi araçla gitti :( gönderdiğim sitede eskiden fiyatlar yazıyordu ama şimdi kaldırmışlar. Tel edip...

6. GezenGen

Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi? Bazı pickup araçların kasa altındaki stepneler bile çalınıyor maalesef. Daha öncede söylemiştim sanırım, bisiklet kilidi gibi birşeyle göbekten profile kilitlerseniz daha güvenli olablilir. Ama haklısınız hırsıza kilit dayanmaz...

7. GezenGen

Ynt: Forester İçin Kapalı Bagaj Çantası Mı Yoksa Bagaj Sepeti Mi? Hayırlısı olsun, güzel görünüyor. Lastiğin sabitleme ve çalınmama işi nasıl oldu, göbekten kilit mi geçirdiniz? Muayene lastiği bagaja alarak giderseniz hiç sorun olmaz. Çok sıcaklarda lastiğin hamuru sıcaktan zarar görebilir...
  8. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Yeni kasa forester özellikleri inanılmaz hoşuma gitti. 4-5 sene sonra kısmet olursa temiz bir ikinci el ile tekrar Subaruya geçmek isterim ;D
  9. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Tüm RAV4'ler sürekli 4x4 değil, özellikle son yıllarda üretilenler. Yakıt tasarrufu için artık akıllı 4x4 şeklinde üretiliyor. Amortisörleri Ankara Şaşmaz'da veya İstanbul Bostancı'da oldukça uyguna garantili tamir eden yerler mevcut. Bu araçlar ağır offroad araçları...

10. GezenGen

Forester LPG ayarı..

Ynt: Forester Lpg Ayarı.. Yurtdışında fabrika çıkışı LPG'li Forester'larda teleflex tercih edildiği için ben de tercih etmiştim o zamanlar. Ama dediğiniz gibi ince ayarlar olmuyordu, o nedenle araca göre özel ayara izin veren sistemler bence çok daha iyi olur.

11. GezenGen

Forester LPG ayarı..

Ynt: Forester Lpg Ayarı.. Yapan hem teleflex'in hemde subarunun yetkili servisiydi ve ilk taktıkları araç benimkisi değildi. Sonrasında ise servis servis dolaştım. Ekonomisi çok iyi LPG'nin ama bana göre pek değil ne yazık ki.
  12. GezenGen

Forester LPG ayarı..

Ynt: Forester Lpg Ayarı.. Teleflex'in performansından memnundum ancak zaman içinde motor arıza ışığı sönmez oldu. Sistem olarak diğer LPG markaları gibi manuel ayara da çok imkan vermediği için yetkili servislerinde bile problem oluyordu son zamanlarda. Ne kadar ayar yaptırmayı denediysem de...

13. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... 2bin iyimser bir rakam olabilir ;D
  14. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... 2.5 motorlularda tiptronic vites var çok hoşuma gidiyor :)
  15. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Deri koltuklu ve full modelı alın derim uzun sene binecekseniz. Cadde iyidir ama kar marjı yüksek olduğundan araçlar biraz pahalı. Gerçek sahibinden bulursanız ciddi şekilde dediğiniz rakamdan ucuza alabilirsiniz. Ben öyle almıştım şansıma. Kullandığım LR'e...

16. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... İlanları hatalı verebiliyorlar. Genel olarak XT kasa (03-05) tam donanımlı. 06 modeldekilerde ön sis farı (ve deri koltuk) varsa onda dediğiniz özellikler var. Bu modelin turbosuzları 150 bg. Eski kasa turbosuzlar 125 bg.
  17. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... 2006da kasa makyajlanmıştı. Direksiyon 3 kollu, radyosu değişti, arka stop rengi, ön panjur ve bardaklık yeri gibi değişlikler mevcut. Tabi motorda farklı. Turbo araç kullanmak çok farklı, normal motorlar sanki gitmiyor gibi geliyordu. Ama bütçe, kullanım koşulları ve...
  18. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Daha öncede dediğim gibi benim ilk taktırdığımdan itibaren şanssızlıklarım oldu, valla Allah kimseye yaşatmasın..

19. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Yoo yapmaz, yakıt fiyatlarıyla doğrudan alakalı bir durum sonuçta bu. Aracımı hergün kullanmama ve çoğu zaman dikkatli kullanmama rağmen İstanbul şehiriçi 12-14 litre arasındaydı. dönüşümde benim şahsi şanssızlıklarım da oldu. Şuan XT aracımı yeni almış olsam ya...
  20. GezenGen

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Eski paylaşımlarımda mevcut ama tekrar yazayım istedim. Forester'ların Almanya ve Hollanda gibi AB ülkelerinde Teleflex'li fabrika çıkışı modelleri mevcuttu. Bu modellerin soğutma/radyatör ve sübap kısımları standarttan farklıydı. Ancak ne zaman dizel foresterlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri