Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom
Pajero bende bakmıştım ilk araştırmaya başladığım zamanlarda ama dediğiniz gibi temizi gerçekten az.Bende disco1 aldım kendi .apımda bişeyler yapmaya çalışacağım artık zamanla.
Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom
Harika bir araç olmuş,özellikle dalgalı desenli renkler ve cama uzantıları çok yakışmış.
Bu arada ön plaka için yer planladınız mı acaba ?
Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Arkadaşlar maalesef ben katılamıyorum,hem aracımın plaka işlemleri yetişmedi hemde havalimanında herkesi bayram iznine gönderdiğim ve işlerin tahminimden yoğun olması dolayısı ile çalışmak durumundayım.Eminim ki çok güzel bir kamp...
Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den
Bitince harika bir araç ortaya çıkacak kesin.Resimlerden bizi mahrum etmezseniz çok seviniriz.
Bu arada Nevşehir'de Discovery1 usatası tanıyan var mı,kiminle irtibata geçebilirim?
Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den
Mehmet Usta discovery1 den de anlıyor mu acaba.Eğer anlıyorsa elimizin altında nimet var demektir :)
İyi bayramlar herkese,
Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü.
Bence ödülün ne olacağını açıklada katılım artsın,daha keyifli olur ödül hırsıyla parkurda kapışmak ne dersin ::)
Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü.
Oraları uzak kaçıyor bana ama nasip olursa atlar gelirim discoma ;D gerçi sende yok ama ;D
Eline sağlık süper bir program hazırlamışsın.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Yayılmaya devam etsin de bu virüs kapadokya taraflarına uğramamış galiba daha.Henüz rastlayamadım kapadokya bölgesinden birilerine :(
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması
Selamlar tekrar,
Henüz özel mesaj gönderemiyorum 20 mesaj barajı var sanırım.İşim gereği Nevşehir'e tayin oldum,Kapadokya havalimanındayım artık.irtibat için 0 533 432 18 48