Arama sonuçlarınız

1. özgen ünal

Buda benim 3000 v6 Pajerom

Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom Tamer'in sayesinde bende sana hayırlı olsun diyeyim,iyi günlerde bin herzaman.

2. özgen ünal

Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom Pajero bende bakmıştım ilk araştırmaya başladığım zamanlarda ama dediğiniz gibi temizi gerçekten az.Bende disco1 aldım kendi .apımda bişeyler yapmaya çalışacağım artık zamanla.
  3. özgen ünal

Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom Harika bir araç olmuş,özellikle dalgalı desenli renkler ve cama uzantıları çok yakışmış. Bu arada ön plaka için yer planladınız mı acaba ?

4. özgen ünal

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Geçmiş olsun büyük tehlike atlaşmışsınız.
  5. özgen ünal

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması İyi bayramlar Kayseriii :)

6. özgen ünal

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler Tamam vinçi bir kenara ayıralım.Sentetik halat ne kadar ki acaba?

7. özgen ünal

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler Fiyat oldukça uygun,gerçekten düşünülür. Taki :)
  8. özgen ünal

Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Arkadaşlar maalesef ben katılamıyorum,hem aracımın plaka işlemleri yetişmedi hemde havalimanında herkesi bayram iznine gönderdiğim ve işlerin tahminimden yoğun olması dolayısı ile çalışmak durumundayım.Eminim ki çok güzel bir kamp...
  9. özgen ünal

Bir Defender Toplama da Nevşehir'den

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den Bitince harika bir araç ortaya çıkacak kesin.Resimlerden bizi mahrum etmezseniz çok seviniriz. Bu arada Nevşehir'de Discovery1 usatası tanıyan var mı,kiminle irtibata geçebilirim?

10. özgen ünal

Bir Defender Toplama da Nevşehir'den

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den Mehmet Usta discovery1 den de anlıyor mu acaba.Eğer anlıyorsa elimizin altında nimet var demektir :) İyi bayramlar herkese,

11. özgen ünal

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Ahmet Bey, Aramıza hoşgeldiniz,çamurunuz bol olsun.İyi sohbetler. Özgen.
  12. özgen ünal

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Ben yeniyim ilk sıralarda olmayayım zaten ;D ;D 1-çiğdem avcı 2- Güncel Özak (Zeynep Özak) 3-Özgen ÜNAL ( %60 )

13. özgen ünal

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
  14. özgen ünal

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Katılım durumu nasıl olacak acaba.Bir yoklama alsak mı ?
  15. özgen ünal

Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü.

Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü. Kutsal ittifak bu olsa gerek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

16. özgen ünal

Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü. Bence ödülün ne olacağını açıklada katılım artsın,daha keyifli olur ödül hırsıyla parkurda kapışmak ne dersin ::)
  17. özgen ünal

Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü. Oraları uzak kaçıyor bana ama nasip olursa atlar gelirim discoma ;D gerçi sende yok ama ;D Eline sağlık süper bir program hazırlamışsın.
  18. özgen ünal

Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü. Hocam o kadar masraftan sonra istediğin fiyatın altına vermedin inşallah :)

19. özgen ünal

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yayılmaya devam etsin de bu virüs kapadokya taraflarına uğramamış galiba daha.Henüz rastlayamadım kapadokya bölgesinden birilerine :(
  20. özgen ünal

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Selamlar tekrar, Henüz özel mesaj gönderemiyorum 20 mesaj barajı var sanırım.İşim gereği Nevşehir'e tayin oldum,Kapadokya havalimanındayım artık.irtibat için 0 533 432 18 48

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR