Arama sonuçlarınız

1. Y

2000-2006 Model Arası 3 Kapı Patrol Veya Pajero?

işin çok zor çok,ikisi de birbirinden beter arabalar(sağlamlık olarak)seçim çok zor olacak,patrolün alt yapı çok sağlam,pajero da süper select şanzuman var bence yazı tura ta derim,şaka bir yana gerçekten zor bir durum,bende 8 sene v6 3000 kullandım taş gibi bir araba,şimdi l200 kullanıyorum o...

2. Y

Nissan Navara Aracımı Off Road Için Kullanmak Istiyorum. Yardım

Bostancı sanayi de NİSSAN GÜNEY OTO çok iyi bir servistir.EROL ve CELAL usta lar işini gerçekten çok iyi bilir,aracın her türlü tamir,servis işlerini halleder ama bir sorun var asla offroad modifiye işine girmiyor,onu da CEMAFER BULUT usta halleder o da bostancı sanayi içinde.

3. Y

Manüel Sürekli 4wd Şanzımana Arazi Şanzımanı Eklemek

Değiştir canım kardeşim değiştir o aracını:p;)
  4. Y

Pajero Pathfınder Hangisini Tercih Edersiniz.

Sonunu düşünen kahraman olamaz;).önce ALLAH ın izni ile aracımızı alalım sonrasına bakarız.gönül isterdi ki T.C deki araç fiyatları GÜRCİSTAN gibi olsa ama maalesef hiç bir zaman olmayacak.tabi bir de şöyle bir durum söz konusu,başak bir marka arazi aracı(modifiyeli)yapılı da alabilirim benim...

5. Y

Sağolun varolun,verdğiniz cevap için.youtube dan pathfınder videolarına baktığım zaman hafif arazide iyi iş yapıyor gibi bir durum var,bizde ağır offroad yağmayacağımıza göre mantıken olabilir gibi geliyor.bizimkisi çocuk eğlendirmek,evin ihtiyacını karşılamak olacak.MISIR daki dedemden miras...

6. Y

ne olacak şimdi peki??:sweatsmile:,hay ALLAH jeton şimdi düştü:tearsofjoy:,pajero alalım o zaman bizde.:p
  7. Y

hele dur bakalım ALLAH ne gösterecek,mesajıma yazdığın cevap için teşekkür ederim.
  8. Y

değerli kardeşim kraina,pajeronun sağlamlığını biliyorum aslında çünkü 8 sene v6 3000 94 modelini kullandım.gönlüm tabiki pajerodan yana yol tutuşu,arazi kabiliyeti,şanzuman özellikleri nissan daha iyi bence,nissan kötü demiyorum ama pajeroya göre yetersiz kalıyor.forumlardan okuduğum kadarı ile...

9. Y

Değerli arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,eksik bilgi yüzünden ben de istediğim cevabı alamadım.2003-2007 arası pajero ve aynı şekil de 2008 yılına kadar olan pathfınder düşünmüştüm,pathfınder seçmemin sebebi ise navara ile parçalarının aynı olması parça bulunulabilirliği daha...

10. Y

Değerli arkadaşlar,nissan ile mitsubis hi arasında kararsız kaldım,pajero mu yoksa pathfın der mı?.kullanım amacım günlük ve gezi amaçlı mini offroad olacak olum lu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum lütfen.SAYGILAR YİĞİT EREN.
  11. Y

'98 Pathfinder Için Istanbul Usta-parça Önerileriniz

Hoşgeldin hakan kardeşim veya abiciğim(yaşım 43),anadolu yakasın da bostancı sanayi sitesin de NISSAN GÜNEY OTO erol ustayı gerçekten tavsiye ederim,kaliteli insan dır(gördüğüm kadarı ile)teknik bilgisi ve elemanları iyidir bir zarar göreceğini düşünmüyorum,ben de zamanın da tavsiye ile...

12. Y

Nissan Terrano Ve Hafif Off Road

istanbul da yaşayıp da usta arayanlara tavsiyem bostancı sanayi de nissan güney oto erol ustadır.tüm personeli ile beraber dürüst ve temiz insanlardır.
  13. Y

Bu Patfınder'ı Kim Yaptı?

Değerli arkadaşlar,malum sitede 2006 model nissan patfınder var,35 lik lastik takılmış,yükseltme yapılmış,motor değiştirilmiş ve daha bir sürü modifiye yapılmış,TÜRKİYE'de tek olduğu iddia ediliyor(doğru olabilir ben ilk defa böyle bir patfınder gördüm),bu aracı bu hale getiren usta veya kişiler...

14. Y

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Oğuz abi ömrümü yedin vallahi :D,günlerdir ekran başın da bekliyorum,ne zaman yazacaksın,ne zaman bir bilgi vereceksin diye. :D :D.ithalatcı firma tırttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt mış demekki bu memleket de :o :o :o...
  15. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? oğuz abi araklama işinde selçuk parsadanı geçtin vallahi :D :D :D :D :D :D :D :D,bu yazdıklarım şaka değildir yazıklar olsun temsayada servislerede aldıkaları paralar zehir olsun. :-[ :-[
  16. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? oğuz abi bu dünyada yatacak yerin yok vallahi :D :D :D :D :D :D,boyu posu devrilsin diyeceğim bu pajeroyu bu hale sokan ithalatcının ama olmayacak,olurda benim üstüme devrilirse diye korkuyorum. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D

17. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? o zaman çekik gözlüm de işin sahtekarlığını öğrenmiş :D :D :D :D :D :D,yarışan başka,satılan başka ;D ;D ;D ;D ;D
  18. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? :D :D nerdesin oğuz abi kaç gündür seni bekliyorummmmmmmm ;D ;D,sana söz mısırdan miras kalınca mitsubishi servisi açıyorum sende ortağım oluyorsun servisi sen idare ediyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri