Arama sonuçlarınız

1. Y

Fronti Ustası İstanbulda

Ynt: Fronti Ustası İstanbulda vallahi bravo,875 kişi okuyor bir kişi bile cevap yazamıyor demek koskoca istanbulda bir tane bile usta yok. ??? ???

2. Y

Fronti Ustası İstanbulda

frontici abiler,kardeşler istanbulda işini iyi yapan teknik bilgisi iyi olan sürekli ğittiğiniz dürüstlüğüne kefil olabileceğiniz ustanız varmı?94 pajeromu satıp 3.2 frontera alıp yükseltme önceliki yapamak niyetindeyim yardımlarınızı bekliyorum. ;) ;) ;) ;)
  3. Y

Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara 'performer Filter Kit'

Ynt: Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara 'performer Filter Kit' ALLAH aşkına orçun usta bu sitede yok mu ??? ??? ???varsa çıksın ortaya yavvv :D :D

4. Y

Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması,

Ynt: Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması, arıza lambası ilk günden beri yanıyor(takıldığında)takan ustada çok iyi tanınan bir usta idi,kendisi artık istanbulun terketti marmarise yerleşti bana açıklamasını yapmıştı ama aklımda kalmadığı için şu an yazamıyorum.nerdeyse 4 senedir lamba...
  5. Y

Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması,

Ynt: Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması, benim 94 v6 3000 pajero yıllardır arıza lambası yanarak gidiyor,ALLAHA şükür hiç bir sorun yok fazla endişelenme sorun çıkarmıyor.

6. Y

Hangi Xantia

Ynt: Hangi Xantia çok komik bir durum yahu,hiç kimse cevap verememiş,bir dünya insan okumuş ama yanıt yok ağlamak istiyorum :'( :o

7. Y

Hangi Xantia

arkadaşlar xantianın hangi model yılını tavsiye edersiniz,dizel veya benzinli farketmez,oldum olası bu araçlar hep favorim olmuştur ama nedense bizim memlekette hiç tutulmadı.yol tutuşu özelliklr harika bir araç ama malesef kimse beğenmiyor,bense bayılıyorum bende pajero var,yeni ehliyet alan...
  8. Y

Mercedes G aranıyor

Ynt: Mercedes G aranıyor ben de G seri alacak para arıyorum ama yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D.
  9. Y

93 model 2.6 pajero

Ynt: 93 model 2.6 pajero 2.6 almaaaaaaaaaa.3000 v6 al sıralı lpg li olsun gerisini düşünme. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

10. Y

Mitsubishi L200 4x4

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 gökhan abi çok güzel olmuş.ALLAH hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin.bana göre daha agresif bir lastik iyi olur du derim,tercih tabiki senin,eminim ilfer oto yapmıştır modifiye işlemlerini.

11. Y

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (Yükseltme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (Yükseltme) Heyt be memleketin ustalarına bak!!!!.harikasınız süpersiniz.ALLAH size kuvvet versin,bizler de sizden faydalanalım :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  12. Y

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI :'( :'( :'( bir şey yazamadım :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

13. Y

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA Arkadaşlar ultrasonik temizlemede frekansı ayarlanabilen ses dalgaları kullanılır,düşük veya yüksek frekans ayarı ile enjektör ağzındaki kurumlar ses dalgaları yardımı ile kırılır.Hiç bir zaman sıvı ile ultrasonik temizleme olmaz,temizleme sıvısı içindeki kimyasallar...
  14. Y

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA ultrasonik enjektör temizliği sadece ses dalgalarıyla(frekansı ayarlanır) aracılığıyla yapılır,düşük veya yüksek frekansdaki ses dalgaları enjektör deliğindeki kurumları kırar,kimyasal ile karıştırmayın aşırı güçlü kimyasallar enjektör ağzını bozar,frekansı ayarlanan...
  15. Y

Kışlık lastik standartlarına dair

Ynt: Kışlık lastik standartlarına dair Asla alınmadım.olayda benim de bir hatam olsa utanırım başımı öne eğerim (tabiatım gereği) insanlar kalp ler kırılmadan yapılan eleştirilere bile tahammül edemiyorlar,neden derseniz çünkü bilinçaltında şöyle bir düşünce mevcut;ben üniversite mezunuyum,ben...

16. Y

Ynt: Kışlık lastik standartlarına dair son paragraf çok doğru ama bazı özel sebeplerden dolayı trafikte gezmeme gibi bir durum pek mümkün olmuyor :).trafikte gezmek konusunda şöyle bir örnek vereyim bu olaya 2 defa şahit oldum.sabah servis beklerken(e5 ' sıfır noktasında bekliyorum)sol şeritten...
  17. Y

Ynt: Kışlık lastik standartlarına dair iyi ve de güzel bir yazı.MT lastik lerden hangisi kış şartlarına uygun ki?.benim gördüğüm kadarı ile hiç bir mt lastik tam anlamıyla kış lastiği özelliklerini taşımıyor,hiç bir offroadcunun mt lastik dışında bir kış lastiği kullanacağını zannetmiyorum...
  18. Y

L 200 Yükseltme ve vinç montajı

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı şimdi oldu işte ;).her şey çok güzel de yapan ustalar kim acaba?

19. Y

L 200 Yükseltme ve vinç montajı

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Hani lastik nerde :o :o :o.güzel bir lastik olmadan bu araç güzel olmaz :D :D :D.
  20. Y

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi İnşallah muhterem ler inşallah ??? :'( :'( :'( :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes