Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Pantolon Danışma
çok şey değilde en azından kar ve rüzgarı geçirmesin yeter..bir yere kadar tabi.
ama bugün suyu test ettim geçirmiyor..rüzgar konusundada fena değil..fırtına vardı bugğn konyada çıktım denedim.
demek ki her geçirgenliğin bir sınırı varmış
teşekkürler fastjunkie ve (TR)BOZO kardeşim..
ama anladığı kadarı ile içlikle giy dediğine göre yani rüzgarı alır anlamına geliyor
merhaba arkadaşlar..bugün nike marka %100 polyester olan bir pantolon aldım..rüzgar-kar-su geçirmez olduğunu söylediler
acaba %100 polyester pantolon hakkında malumatı olan var mı? gerçekten su-rüzgar-kar geçirmez midir?
merhaba arkadaşlar..bugün nike marka %100 polyester olan bir pantolon aldım..rüzgar-kar-su geçirmez olduğunu söylediler
acaba %100 polyester pantolon hakkında malumatı olan var mı? gerçekten su-rüzgar-kar geçirmez midir?