Arama sonuçlarınız

1. forester

Daihatsu - Feroza ; Araç İçinde ki Benzin Kokusu

Daha önce Feroza ile ilgili yabancı bir sitede, Ferozaların benzin deposunda ki güvenlik valfinin bozulmasından dolayı koku yaptığını okumuştum, bir bakın derim http://www.warfs.org/component/content/article/107/28-unwanted-gasoline-smell Saygılar Ersan

2. forester

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Cemal Başkan, Dün Feridun "Feroza'cılardan bir yıldız daha kaydı" diyerek söyledi, alanada satanada hayırlı olsun, güzel araçtı seninkisi, alacak arkadaş severek kullanacaktır eminim.
  3. forester

Yenice Ormanları 23-10-2010

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Turgutcuğum, Ayda bir kere kaçabiliyoruz hepsi o, gönül ister hep beraber gidelim bir gün, bak Cemal Başkan'da gelirim diyor. Sevgiler Ersan

4. forester

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Cemal Başkan, Hep öyle diyorsun, av sezonu bitince yakın yere kampa gidelim diyorsun, bu sezon bitince sözünü unutma. Feroza'yı satsanda alırsın sen bir 4x4. Saygılar Ersan
  5. forester

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Sinan Bey, Tek tabanca biraz zor oluyor, bir dahaki sefere hep beraber gideriz inşallah. Saygılar Ersan

6. forester

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 İsmail Beyciğim, Yol uzundu, 938 km kadar, senin V8 motorlu LC'ye henüz LPG takılmamıştı, o yüzden seni düşündüm, yoksa çağırmazmıydım. Ercova'ya gelecektim, sen bir yerlere mağlesef gelemiycem yazmışsın, bende ona istinaden kendimi pek zorlamadım. Saygılar Ersan

7. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Olurmu İsmail Bey, Asıl kışı ve çamuru bekliyorlar, sizn LC'yi çamurlayacağız daha. Bu arada ben iki hafta önce bir hayli boğuştum çamurla. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63828.0
  8. forester

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Şenol Bey, Haklısınız sanırım, bizde o bölgede iki tane Eyriova Göleti olduğundan şüphelendik, Yenice Orman İşletmesinin ormanları anlatan kitabını geçen sene indirmiş hatta tam bir sene (tesadüf bu ya 1-Kasım-2009 de) öncede linkini Gezenbilir'e yazmıştım...
  9. forester

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Cenk Bey, İki hafta önce Yenice Ormanlarıyla ilgili müdürlüğü aramıştım ve Eyriova Göletinin orada kamp yapmak istediğimi söylemiştim, hayır yapamazsın dememişlerdi, zaten gölün yanına konaklamak için bir kulübe yapılmış ve kapısına "kullan ama temiz bırak"...

10. forester

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Kampımızı çam ağaçlarının bulunduğu bir yamaca kurduk, sabah kahvaltımızı aşağıdaki manzarayı seyrederek yaptık.

11. forester

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 Yanında kamp yapmayı planladığımız Eyriova Göleti, aslında etrafında çok güzel düz çimenlik kamp yapılabilecek bir alan var, ama zemin çok ıslaktı, yakında temiz su bulabileceğimiz yer yoktu yada biz göremedik, ayrıca gece ateş yakabileceğimiz döküntü odun...
  12. forester

Daha önce resimlerini gördüğümüz ve görür görmezde burada ne güzel kamp yapılır kafa dinlenir dediğimiz Yenice Ormanlarına gitmek için cumartesi sabahı yola çıktık. Hedefimiz Google Earth’de resimlerini gördüğümüz orman yangınına su sağlamak için oluşturulmuş 1.400 metredeki Eyriova Göletiydi...

13. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmial Beyciğim, Günaydın, izin hakkımı geçen hafta sonu kullandım, haftasonu Değirmendere'ye gidersem Ercova'ya günü birlik gelmeyi ve sizin Kara Panter'i görmeyi çok istiyorum. Kısmet diyelim. Saygılar Ersan
  14. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Cevdet Bey, Günaydın, "Çok şey kaçırdığınızı belirtmeliyim Mehmet Bey" cümlesini üzerime alıp üzüleyim mi? :) Çektiğiniz fotografları gördüm gerçekten çok güzel yerlere gitmişsiniz, 29 Ekim için kısmet diyelim. Saygılar Ersan
  15. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Tek araba üç kişi gittik, aslında ben o kadar yol gitmemek için Bolu Düzce taraflarını düşünmüştüm ama Yenice Ormanlarının dayanılmaz cazibesine kapıldık, Düzce Bolu taraflarıda olabilir düşüncesiyle Cevdet Beyle görüştümüştük yola çıkmadan önce, o...

16. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Hafta sonu Yenice Ormanlarındaydım, 936 km yol yapmışım.
  17. forester

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im İsmail Bey, Güle güle kullanın, geçen ay İnönü Yaylasından Menekşe Yaylasına geçtiğimiz, dallardan boyaların çizildiği yoldan gelmezsiniz artık diye düşünüyorum. Saygılar Ersan
  18. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Ali Bey Antalya'da ki Ali Bey mi? Güzel arabaydı sizinkisi, hayırlı olsun sizede alanada.

19. forester

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Hayırlı olsun Ali Bey, güle güle kazasız belasız kullanın Saygılar Ersan
  20. forester

Kamp Ocağı Seçimi

Coleman'ın multifuel ocağını ben Tayvan'dan almıştım sanırım 90 dolar vermiştim, gerçi Ebay'da daha ucuza bulmuştum, Amerika'dan Türkiye'ye nakliyesi dahil 60-65 dolar civarındaydı, sipariş etmiştim 3 ay gelmemişti, satıcı postada kaybolmuş olabileceğini söyledi ve paramı kuruşu kuruşuna (yada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR