Arama sonuçlarınız

1. forester

Birbirini sevmeyen ülkeye giden milletlerin ülkesine gitmek

Ynt: Birbirini sevmeyen ülkeye giden milletlerin ülkesine gitmek Sayın Ersanayaz, İsrail'e gidebilmeniz için vize almış olmanız gerekiyor, pasaportunuzda İran'a giriş çıkışın olması vize almanızı zorlaştırırmı bilmiyorum ama İsrail'i ziyaretiniz için geçerli bir nedeniniz varsa vize almanızın...

2. forester

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz Ben gittim, o resimdeki aracımla, daha sonrada çift kabin kamyonetle gittim (fotografı ekte), dalların aracınızı çizmesi kuvvetle muhtemel, ayrıca kesinlikle yüksek ve 4x4 olmalı, kışınsa MT tipi lastik. Ersan
  3. forester

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Resimleri Eklemeyi unutmuşum

4. forester

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Devrim Bey, Titrasyon kelimesini biodizele ilgi duyduğumda öğrendim ilk kez. Metallerin yüzeyini temizleyip parlatan makinalar üretiyorum, dolayısıyla yüzey işlem esnasında kullanılan suyla birlikte bazı...
  5. forester

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Derya Bey, Tesadüfe bakın ki bizde imalatımızın bir kısmında IPA (izopropil alkol) kullanıyoruz, varille alıyoruz, yanlış bilmiyorsam saf olanı biraz daha pahalı ama bulunabiliyor. Gerçi IPA titrasyon için lazım...

6. forester

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Geçen sene Ranger aracımla Doğu Karadeniz Yaylarına gitmiştim, Istanbul'a döndüğümde 3.500 km yol yapmış ve 1.800 TL yakıta para harcamıştım o sebepten dolayı gelir gelmez internette kısa bir araştırmadan sonra...

7. forester

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Alican, Selam, Feroza'yı satıp yeni bir Feroza'mı alacaksın? Bu arada Daihatsu Ana servisi bana üç sene önce istenen parça yoksa 20-25 gün içinde Japonya'dan getirdiklerin söylemişti, hala öyle ise parça sıkıntısı yok demektir biraz beklemenin dışında. Saygılar Ersan
  8. forester

Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri

Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri Gürsel Bey, Kolay gelsin, iki yıl çok severek kullandığım Feroza aracım için Muğla'da çıkma parça satan birinden elindeki malzemeleri satın almıştım, arka diferansiyelle birlikte ön takımlar içinde bazı malzemeler de almıştım, hiç birin kullanmam...
  9. forester

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bora bıçak, sağlam, güzel hemde yurdumun malı http://www.boraknives.com.tr/

10. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Alican, Selam, Nasılsın? Direksiyonu sağa yada sola tam kırıncamı geliyor ses? Ersan

11. forester

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Daha önce bir seminerinde kendisini dinleme şansına sahip olduğum Sayın Jilber Barutçiyan'ın mantarla ilgili kitabı çıktı, ilk bin adetle birlikte mantar tanımında kolay kullanım sağlayan kartelada hediye ediliyor. Ben bir adet edindim ve çok beğendim...
  12. forester

Yeti & Vap

Orhun Bey, İlk fırsatta uğrayacağım, Saygılarımla Ersan

13. forester

Yeti & Vap

Bende memnun oldum, 2-kısım J-1 deydim bende, 2 senedir Bahçeşehir'deyim. Görüşmek dileğiyle Ersan
  14. forester

Yeti & Vap

Ahmet Bey, Bende 1963 den beri Ataköy'lüyüm. Hem aynı yerde büyümüşüz hende Ranger'daşız. Saygılarımla, Ersan Yurdagülen
  15. forester

Yeti & Vap

Ahmet Bey, Ataköy'de büyüyenlerdenmisiniz? Saygılar Ersan

16. forester

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmail Bey, Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ersan
  17. forester

GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? Geçmiş Olsun, traktörde battıysa Unimog ne yapsın. Ben bu aracı Akyaka'da görmüştüm galiba. Saygılar Ersan
  18. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Alican, O kilidi takıpta, tek teker havadayken ötekine güç iletmeyeceği bilinerek hesap edilip tasarlanmış akslardan birini zorlayıp kırarsan, bende çıkma sol aks (kısa olanı) var, hatta diferansiyelde var :) , ama sağ (uzun olanı) aks yok, bulmasıda çok zor...

19. forester

ford ranger rfw lock lambasi

Ynt: ford ranger rfw lock lambasi Sanırım, poryaları kilitlemiyor veya kilitler takılı kalmış ayıramıyor olabilir, tamir edebileceğini düşündüğünüz bir servise göstermenizde fayda var. Saygılarımla
  20. forester

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ooooooo, Tayfun Bey, Hoşgeldiniz Saygılar Ersan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri