Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihan Merhaba,
maalesef herkes verdiği kararın ve kullandığı aracın en iyisi olduğunu düşünüp o araçtan bahseden bir durumla karşı karşıyasın. Bunu al şunu alma demek yerine bence herkes kullandığı aracın sevdiği sevmediği yönlerinden behsetse daha faydalı olabilir.Ben sorularına tarafsız...
Mt dusunmuyorum.Kullanimim %60 asfalt.kalan kisim toprak ve hafif tasli arazi.
Asil beklentim kar lastigi yerine kisin dag tas kullanabilmek.Kar lastikleride 400 tl civari olunca.tak cikar yerine bir AT alayim yaz kis bineyim niyetindeyim.Birebir olmasada Kar lastigine yakin sonuc alirim diye...
yanak kalınlığı artacağı için emin olmamakla beraber yumuşar diye düşünüyorum.Bir ara forumlarda okumuştum.Lastiğin dairesel çapı artacağı için gerçek hız ile aracın ölçtüğü hız arasında azda olsa farkediyor galiba.Peki lastik başına 170 tl gibi bir fark vererek BF alınır mı ? Araca en az 4-5...
Delta Lastik ile az önce görüştüm.Benim Navara orjinal ebadı olan 245 65 17 Kumho AT51 Hiç gelmemiş.Verebilecekleri;
Kumho AT51 245 veya 255 70 17
BF Good Rich AT KO2 245 65 17 / 245 70 17 / 255 70 17
Marka karar veremezken birde ölçü çıktı. Çok anladığım bir konu olmamakla birlikte aynı...
Weinsberg karavaninizin modelini ve almadan Adria da baktiginizi varsayarak avanataj yada tercih etmenize neden olan farklari belirtirseniz turkiye de satisa cikan Avrupa karavanlar icin iyi bir fikir olacagi dusuncesindeyim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnış anlaşıldım, belkide yanlış ifade ettim.Forumlardaki en büyük tartışmların nedenini doğru tespit ettiğinizi ve bu tartışmların handikapı olduğunu belirttim.Sizin cümlenizden de alıntı yaparak çok doğru ve yerinde olduğu içinde tebrikler problemi doğru tespit etmişiniz demek...
Videolar ihtiyaç duyacak kişiler için son derece faydalı ve güzel olmuş, elinize sağlık.
Bnm sormak istediğim kullandığınız kamera ve edit programının ne olduğu ?
herkes açıklık getirmiş ama kimse keyfinden yapmıyor.özellikle dizel araçlara binip kışları -15/-20 leri gördüğünüz memleketlerde aracın önünü kapatmazsanız ancak 5-7 km sonra su sıcaklığı istenilen değerlere ulaşıp kalorifer hayat belirtisi verir.
aralık -mart aralığında kapatmakta rapma...
yazım boyumca büyük harf kullanamadığım için kusura bakmayın.klavyemin caps lock tuşunu küçük kızım söktüğü için hep küçük yazmak zorundayım:/
gelelim konumuza gezi başlığında amsterdam derya deniz helede 1 hafta veya daha uzun süre gitmeyi planlıyorsanız ve amsterdamın altını üstüne getirelim...