Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğleden sonra bakacağım hiç sıkıntı yok çalışmada vites geçişlerinde geri kaçma vs yok, ustaya gitsem şanzıman indirir :) ama kesin basit bir şeydir. Yabancı forumlara baktım sigorta olabilir, roket teli aşırı gerginse olabilir diyorlar. Akşam yazarım sonucu :)
Tapatalk kullanarak iPhone...
Bu arada bugün 4. Vitese geçmediğini farkettim, şimdi bunun üzerine eğileceğim, kesin basit birşeydir ama ne ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar, belki birilerinin işine yarar diye geçen hafta yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim.
Hanım çocuk hafta sonu şehirde turlarken aniden CHECK (arıza) lambası yandı ve araba teklemeye başladı. Benzinden LPG ye, LPG den benzine alıyorum yok, banamısın demiyor. Neyse bir...
Bir arkadaşım Ankara dan İstanbul’a taşındı çok temiz Wk sı var satacakmış haberiniz olsun.
2008 HATASIZ GRAND CHEROKEE 3.0 CRDİlan No: 490612035https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2008-hatasiz-grand-cherokee-3.0-crd-490612035/detay
Tapatalk kullanarak iPhone...
Çok uçuk fiyat olursa direkt yurtdışından al en fazla 15 güne gelir. Örnek 61 dolar
Mahle iyi markadır.
Geçmiş olsun öncelikle, Ben Ankara’ dayım en ucuz ve kaliteli contayı Sakarya ‘da Oğuz Han beyden temin etmiştim, Han Jeep aklınızda olsun.
Hocam idle control valve bu diye biliyorum, rölantide titreme bundan da kaynaklanabiliyor. Benim kare kasanın iac ini bizzat söktüm ve temizledim oradan biliyorum. Gerçi benim titreme benzin regülatörünün düzgün çalışmamasından kaynaklanıyormuş. Ama olsun elden geçmiş oldu :)
Tapatalk...
IAC valf temizliği öncesinde akü negatif kabloyu sökmek tavsiye ediliyor yabancı forumlarda valfin çalışma hafızasını sıfırlasın diye