Arama sonuçlarınız

1. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Teşekkürler, dediğim gibi Salı günü gösterebiliriz aracını Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Eski sahibi orada oturuyor olabilir 3-4 ay oldu ben alalı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Bir aksilik olmazsa salı günü müsait olacağım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Birlikteydi şimdi Yenimahalle:) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Merhaba, ben de ankara dayım. Çözüme ulaşamazsan önümüzdeki hafta içi 4,7 lerden anlayan arkadaşlarım var baktırırız beraber. Obd 2 okuyucu var ayrıca onla da bakarız sensörlerine. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. alisga

Benzin Pompası Yardım

Selam arkadaşım, Han Jeep e sormanı tavsiye ederim. Oğuzhan Bey, https://www.facebook.com/people/O%C4%9Fuzhan-M%C3%BClayim/100006443588454

7. alisga

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

[emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. alisga

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

http://www.nagca.com/manuals/grand-cherokke-wagoner_93.zip elektronik kitapçık
  9. alisga

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Ankara'daysanız benim de cherokee mi götürdüğüm, Şaşmaz da Serdar usta ( Tekniker Oto,) yapar bakımını hesaplıca, gözü kapalı götürebilirsiniz. Kendisi de 4x4 e biner, İsterseniz iletişim bilgilerini veririm.

10. alisga

Jeep Grand Cherokee 5.2 P0441 Hata Kodu

Başka bir araçta deneyin çalışıp çalışmadığını Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. alisga

Linkteki cihazı göremedim elm327 ve Bluetooth ise androide bağlanması lazım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. alisga

98 XJ ile Elm 327 WiFi (iPhone kullanıyorsanız mecbur wifi olandan alacaksınız) kullanıyorum, program DashCdm performans takibi yapıyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. alisga

S.a Araç Seçimi 4.0 Kare Kasa Mi 4.7 Mi

Selam kardeşim doğru yoldasın :) * 4.0 ile 4.7 hemen hemen aynı yakıt sarfiyatında, * 4,7 hacim ve konfor olarak 4.0 a göre daha iyi, lpg tüpünü düşününce bagaj 4,7 de daha kullanışlı oluyor. * Bakım masrafları yedek parça ikisinde de benzer. * 4.0 hem iki çeker hem de dört çeker...
  14. alisga

1998 Xj Kare Kasa Beyaz Duman Sorunu

Çözdüm kardeşim bugün toplanıyor motor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. alisga

Conta yanığı ve kapakta kılcal çatlak çıktı :( Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. alisga

Bu arada duman esnasında tekleme de oluyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. alisga

Merhaba 1998 xj sahibi oldum, şöyle bir sorunum var. Araba her zaman ikinci marşta çalışıyor, ilk çalıştığında hiç bir sorun yok ama 10-15 km yol yapıp motoru durdurduktan sonra ve 5-10 dk sonra tekrar çalıştırdığımda egzoz dan bir beyaz duman çıkıyor ki göz gözü görmüyor, ve az yol yapınca...
  18. alisga

Yeni Tip 2011 Model Jeep Wrangler Rubicon Jk 205000tl

Hiç sorma içim acıyarak mecburen satışa çıkarmak zorunda kaldım. İşler rastgiderse tekrar alırım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. alisga

Yeni Tip 2011 Model Jeep Wrangler Rubicon Jk 205000tl

Sahibinden hatasız, boyasız, değişensiz, yeni tip 200bg lik Tank Yeşili renginde Rubicon Jk 4 Kapı, 101 bin km de, 2,5 inch Yükseltme kendim yaptım. Spacer BF Goodrich Allterrain KO 2 - 2 aylık 5 adet lastik. Şehirde ve Doğa gezilerinde kullandık, offroad filan yapmamıştır. Diferansiyel...
  20. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

2011 de çıkan 200 bg tercih sebebi olmalı yeni motor var çünkü, bunun yanında piyasada tek tük Sahara modelleri var ona dikkat et çünkü Sahara larda ön arka diferansiyel kilitleri yok, sway bar (ön denge çubuğu ) bağlantısı sabit, unlimited lerde ise bunların hepsi mevcut direksiyonun sol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri