Arama sonuçlarınız

1. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Tampon takılmamış daha Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Güzel olmuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Bilemedim arada resetle bakalım. Ama klima vs düşününce 7 şaşırtıcı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Bırak şehir içini uzun yolda 9 lt altına düşemedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. alisga

Jeep Wrangler Rubicon Jk Için Satılık 52'' Led Bar Ve Montaj Braketleri

Bakalım kime kısmet olacak :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. alisga

2013 Modelden Çıkma Aev 2.5inc Yükseltme Kiti

Hocam amortisörler yağ kaçırmış görünüyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. alisga

Delinme yok bu sistemde braketler sayesinde, o sadeliğin bozulmasını istemiyor :) Sonuçta hafta içi kullandığı için söz hakkı onun. Ama bir sürü uğraştım getirirken, ona yanıyorum :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. alisga

Hanım taktırmam dedi Hakan kardeşim :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. alisga

Ürün sıfır kutusunda kendi aracım için getirdim, ama takmaktan vazgeçtim. Üç sıra led yayıcı ve delici 720 Watt 1200 TL Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Yok abicim özel akü imiş Optima Sarı akü diye geçiyor, ters kutup, yuvarlak jel akü. Gözüm gibi bakıyorum. :D

11. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Bu hafta akü bozuldu 6 senelik akü bitmiş haliyle, yenisini 945 tl ye aldım. Kaputa asma kilit takacağım :) , bunun yanında led bar siparişi verdim, haftaya takılır resim koyarım, SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Tamponlar geldi mi sen ondan haber ver :) SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Bence de keyfini sürün, 11-12 lt normal :)
  14. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Teşekkür ederim SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Eyvallah kardeşim. Sırada led bar var :) SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Siz hangi şehirdesiniz ? SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Son durum budur SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Önce kumlatıp koruyucu tabakayı söktüler, sonra boyama ve fırın, sabah çekerim foto güzel durdu bence de SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Jantları mat siyaha boyattım SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. alisga

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Çok güzel maşallah SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri