Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: WARN® Endurance 12.0 Vinç
Tuncay kumandanın soketindeki 4-5 uçlarından biri kesin içeri kaçmıştır.Benim kumanda da bazen çalışmamazlık yapıyor.Bakıyorum ucun biri içeri kaçıyor.Kargaburun penseyle hafifçe tutup çekiyorum.Problem kalmıyor.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
Siz gelin Kemal bey.Benim aracımda boş yer yok ama buluruz boş bir koltuk.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Hepimizin isteklerine hayallerine hitab edecek.Şöyle kocaman kütüklerden ve taşlardan yapılmış harika bir lokal binası.Kaoısında dev bir mangalı olan.Hafta sonları eşimizi çocuklarımızı alıp piknik yapabileceğimiz,ormanda yürüyüş yapılabileceğimiz,özel...
Telsiz + donanım listesi ile ilgili istenilen liste güncellemesidir.Ben bildiklerimi yazdım.Yanlış,eksik varsa arkadaşlar düzeltirler.cb telsiz yada pmr telsiz şeklinde yazılırsa daha iyi olur arkadaşlar.Her ikiside...
Arkadaşlar ilk kez böyle geniş katılımlı,hatta il kez böyle bir geziye katılacak olan arkadaşların dikkatine.
Lütfen Konvoy Kurallarını ve Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuzu mutlaka okumalarını öneririm.
Konvoy...
Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ...
Elinizin altında,kolayca ulaşılabileceğiniz bir yerde olacak şekilde maket bıçağı olmasında fayda var.Acil durumlarda emniyet kemerini kesmek için.
Piyasada satılıyor.Bir tarafı cam kırmak için çekiç şeklinde bir tarafıda...
Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD
Barkin aramıza hoşgeldin.
Bu hafta sonu yapılacak olan jeep gezisine bekleriz. Bu arada cjlerde dahil geziye Tarık senide bekliyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32123.0