Arama sonuçlarınız

1. Y

XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ? Benim bildiğim kadarı ile.Motor hacminden bir alt dilime indiriliyor.Yaş diliminden değil. 7-11 yaş aralığına giriyor.İndiriminide yapınca 3001-3500cm3 sınıfından hesaplanınca yıllık 2998 Tl oluyor. Ben 2008 yılında 1350 x 2=2700 ödedim...

2. Y

WARN® Endurance 12.0 Vinç

Ynt: WARN® Endurance 12.0 Vinç Tuncay kumandanın soketindeki 4-5 uçlarından biri kesin içeri kaçmıştır.Benim kumanda da bazen çalışmamazlık yapıyor.Bakıyorum ucun biri içeri kaçıyor.Kargaburun penseyle hafifçe tutup çekiyorum.Problem kalmıyor.
  3. Y

WARN® Endurance 12.0 Vinç

Ynt: WARN® Endurance 12.0 Vinç Ufuk abi,bencede senin cj ye M 8274 yakışır.Üst üste sardı vinç sıkıştı derdi yok.Halat daha uzun hemde çok hızlı.

4. Y

Landcruiser 40 Serisi

Ynt: Landcruiser 40 Serisi 3-4 gündür nette fj40 ları araştırıp duruyorum.Kafaya fena taktım.Araçlarımı satayım hemen en kralından yapıcam bitane.
  5. Y

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hakikatten fazla gaza gelmemek lazım.O vinci niye taşıyoruzki araçlarımızın önünde.Vinçle git kardeşim.Yanlız sağlam taklalar atmış eleman ben sayamadım kaçtane olduğunu.

6. Y

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Siz gelin Kemal bey.Benim aracımda boş yer yok ama buluruz boş bir koltuk.

7. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Selamlar samdan.Hoşgeldin.
  8. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Hiç değişmiyorsun Ergün abi.2009 neyse 2559 yılındada aynı görünüyorsun. :D :D Yoksa o senin torunun,torununun,torunumu? ??? ???
  9. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hasan sen gelmiyormusun jeep gezisine senin adını göremedim.

10. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Evet cj ler adamı usta yapıyor.

11. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Özel etab sorumlumuz,yıkamacımız,tamircimız,bekçimiz hazır kıta bekliyor zaten. :D :D
  12. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hepimizin isteklerine hayallerine hitab edecek.Şöyle kocaman kütüklerden ve taşlardan yapılmış harika bir lokal binası.Kaoısında dev bir mangalı olan.Hafta sonları eşimizi çocuklarımızı alıp piknik yapabileceğimiz,ormanda yürüyüş yapılabileceğimiz,özel...

13. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Telsiz + donanım listesi ile ilgili istenilen liste güncellemesidir.Ben bildiklerimi yazdım.Yanlış,eksik varsa arkadaşlar düzeltirler.cb telsiz yada pmr telsiz şeklinde yazılırsa daha iyi olur arkadaşlar.Her ikiside...
  14. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Arkadaşlar ilk kez böyle geniş katılımlı,hatta il kez böyle bir geziye katılacak olan arkadaşların dikkatine. Lütfen Konvoy Kurallarını ve Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuzu mutlaka okumalarını öneririm. Konvoy...
  15. Y

Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ...

Ynt: Jeep ZJ - XJ İle Araziye Giderken Araçta Bulunması Gerekenler ... Elinizin altında,kolayca ulaşılabileceğiniz bir yerde olacak şekilde maket bıçağı olmasında fayda var.Acil durumlarda emniyet kemerini kesmek için. Piyasada satılıyor.Bir tarafı cam kırmak için çekiç şeklinde bir tarafıda...

16. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Katılımcı Listesi _______________________ 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul 02- Yüksel Uysal (yuysal)...
  17. Y

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Çekeriz çekeriz Barkin sen gönlünü ferah tut.Çekme ücretleri aracın modeline,ağırlığına ve batma derecesine göre 10-50TL arasında değişiyor. :D :D
  18. Y

2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD

Ynt: 2009 Wrangler Unlimited Rubicon CRD Barkin aramıza hoşgeldin. Bu hafta sonu yapılacak olan jeep gezisine bekleriz. Bu arada cjlerde dahil geziye Tarık senide bekliyoruz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32123.0

19. Y

Satılık 94 Vitara (SATILDI)

Ynt: Satılık 94 Vitara (SATILDI) En güzelini yapmışın Gökalp.
  20. Y

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi 6.1 v8 + 420 beygir = 0-100 5sn.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR