Arama sonuçlarınız

1. BaskanV8

5.9 hakkında tavsiye lütfen!

Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen! gerçekten benim için moral verici bir cevap verdiniz çok teşekkür ederim,sanırım 5.9 konusunda böyle rahatlatan bir yoruma ihtiyacım vardı :) yakıt ve bakım masraflarının bir şekilde altından kalkabilirim ama bu seneki 2000 liralık vergi açıkçası beni...

2. BaskanV8

Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen! haftaiçi her gün kullansam işe gidiş-dönüş 15 km,haftasonuda 100 km gezsem,5.9'un yeni pompa fiyatlarını düşünerek km'de 1 lira yaktığını farzediyorum,aylık yakıt masrafım bu hesabım doğruysa 700 tl gibi bir rakam çıkar ve haftada 175-180 km,yuvarlak hesap 200...
  3. BaskanV8

Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen! Zamanında özellikle bağdat caddesi,silivri ve marmaris taraflarında çok iyi tanınan,maslak AVK servis Volkan bey bakımlı bir arac olan 34 sby plakalı platin gri 5.9 Lx aracımızı sahip olduğumuz 6 yıllık süreçte ne benzin,ne vergi ne de bakım konusunda en ufak...

4. BaskanV8

Burda herkes birbirine mümkün olduğunca yardımcı olur diye biliyordum,peki kimsenin bana yardımcı olmaya niyeti yokmudur?..Sizlerden alıcağım tavsiyelere göre bu hafta 5.9 konusunda karar vereceğim ve bir tane temiz 5.9'u bağlıyacağım..
  5. BaskanV8

Merhabalar, Forumda yeni olduğum için konuyu cherokee bölümü yerine yanlışlıkla an sayfaya açmışım,kusura bakmayın lüfen.Jeep Grand Cherokee 5.9 konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.1998 yılında sıfır km satın alıp 2004 yılında 200bin km'de sattığımız platin gri 5.9'dan 6 sene boyunca doya...

6. BaskanV8

Yardımınıza ihtiyacım var!

Merhabalar, Jeep Grand Cherokee 5.9 konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.1998 yılında sıfır km satın alıp 2004 yılında 200bin km'de sattığımız platin gri 5.9'dan 6 sene boyunca doya doya kullanarak aldığım keyfi bugüne kadar kullandığım başka hiçbir araçtan alamadım bu yüzden yakın zamanda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR